• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada denizde olmak

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a.

Rüyamda ilk başta bir denizdeydim, karayı göremiyordum ve denizde dik duruyordum. ayaklarım yere basmıyordu, sonra yavaş yavaş dalgalar oluşmaya başladı ve beni havaya kaldırıp indiriyordu. ilk baslarda korkmaya basladım fakat daha sonra tüm korkum gitti ve dalgalar gittikçe büyümeye basladı. en sonunda en buyuk dalga beni karaya getirdi. ilk kısımda bunlar oldu.

daha sonra kendimi okulumda gördüm, üniversitede, dersten çıkmıştık ve merdivenlere gidiyorduk. Fakat liseden bir arkadaşımı gördüm. oda bizim üniversitedeydi. (normalde değil) . onunla biraz konusuyorduk, kalabalık bir grup içindeydik. bir sonraki kısımda bu arkadaşımın göğüs kısmında çok fazla sivilce görüm ve ona bir ilaç benzeri bir sey sürdüm. bir süre sonra sivilceli deri kalktı ve kendisi de çok şaşırdı.

sonrasında bir ev ve apartmandaydım, evden çıkıp apartmanın içine sandalye koydum ve maç seyretmeye basladım televizyondan. televizyonda apartmanın içindeydi. sonrasında yukarıdan şu an okulumda olan bir kız ve onun arkadaşları indiler ve beni gördüler, gülmeye başladılar. hiç etkilenmedim bu gülüşlerden ve devam ettim, çok normal bir sey yapıyormus gibi.

rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Genc kardesim.. Hayirdir insallah...
Rüyada deniz görmek en çok görülen rüyalar arasında gelmektedir. Deniz rüyaları bilinçaltının güçlü sinyal ve huzurun bir arayisin semboludur...
Rüyada dalgasız deniz, sakin deniz görmek gerçekleşmesi mümkün olan hayallerinizi yada özel yaşamınızda tatmin olduğunuzu, huzurlu bir yaşama kavuştuğunuzu simgeler.
arzu ve isterinin yerine gelmesine guc ve kuvvete de isarettir

Rüyada fırtınalı denizde olmak; yada denizde fırtına görmek hayalperestlik seviyesinde gerçekleşmesi çok zor beklentiler içinde olduğunuzu ve kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğini Ayaklarınızı yere bassın!! artik bunu ifade eder...

Rüyada sivilce görmek benlik saygısı ve öz-imajı ile ilgili konular hakkında bilgi verir...

Hayat bir sahnedir. Herkes yaşadığı hayatı oynayan bir artisttir. Bu sahneyi yaratan bizi bu sahneye getiren bize bu rolü vermiş.
Rolü beğenip beğenmemek bize düşmez.
Verilen rolü en iyi şekilde oynamak Hayatti vereni O Allah cc.RAZI etmektir bize düşen.

insanın dünyasında Çıkmaz sokaklar vardır. İçimizdeki inişler yokuşlar coğrafyadan daha çoktur... Depremler yagmurlar. firtinalar kasirgalar..
bazen dort mevsimi bir anda yasayabiliyoruz...yasadiklarimiza degil Yasattana Hamd ve sukur ediyoruz ki her sey gecici agrilardam SIZIlarda hastalik ve SIKINTILAR da...
Dermansız sanılan dertler çıkmaz sokaktır. Halbuki insan yol mühendisi gibi olmalıdır. Mühendisin karşısına bataklık çıkarsa etrafını dolaşır.
Dağ çıkarsa tünel açar yoluna devam eder. Nehir çıkarsa köprü yapar. Yol bitti diyen 'kendi ulaşımını durdurur'.
İnsanı çıkmaz sokağa düşüren kendi düşünceleridir.
insanlarin hakkinizdaki fikir ve dusunceleri sizi etkilemesin Siz kim oldugunuzu ve kendi degerinizi bilin yeter..
Hayirli aksamlar...

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denizde olmak

Selamün Aleyküm,

Rüyamda denizin içinde olduğumu gördüm. Olduğum yerde yüzer gibi duruyordum. Sonra bir kaç sefer kafamı da suya sokup çıkardım. Her yerimi ıslattım. Hayır olsun inşallah. Bu arada denizin suyu güzel ve berraktı, hava da güneşliydi.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. Allah (cc) cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah... Hayırlı günler.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam zeyno. Hayırdır inşallah. Aradığını bulacağın, nisbeten de olsa rahatlayıp, ferhlayacağın bir döneme giriyorsun. Rüyanı bu şekilde yorumluyorum. Her yerinin ıslanması genel olarak bir rahatlığa işaret ediyor. Açık ve güneşli bir havada temiz bir deniz suyu tertemiz kalp ve haklı beklentilerindir. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Güzel yorumunuzda içimi bir nebze olsun rahatlattı. Hakkınızı helal edin.

Üst Alt