• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada demir parmaklık görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Bir toplantı meclisine gidip gitmemem hayırlıdımıdır niyetliyle yattığımda bir çok rüya gördüm ama hatırlayabildiğim tek ayrıntı; Eski filmlerde demir parmaklı hapishane odaları olur ya ona benzer demirlerden oluşan parmaklıklar var (orası hapsenemi bilemiyorum) yine demir parmaklıklardan olan bir kapı, zincirle bir çok kere dolanarak asma demirden bir kilitle kitlenmiş durumdaydı. Mana açık denilebilirmi bilemiyorum ?

Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

Rüyada demir parmaklıklar görmek hedeflerinize, hayallerinize ulaşmak için önünüzde pek çok engel olduğunu fakat mücadeleye devam ettiğiniz takdirde mutluluğa ulaşacağınızı simgeler

"zincirle bir çok kere dolanarak asma demirden bir kilitle kitlenmiş durumdaydı.
"Kilit, hazırlık, delil ve kuvvettir.Demir kilitler, şifre ve ilmi çözmeye işarettir.

Kardesim Siz "Ya FETTAH" isminin zikrini yapin bence acizane nasihattim..
insanda açılımlar yapar!
Her güç işin önünü açıp kolaylık ve fetih veren, gerçek ilim kapılarını yarattıklarının yararına açan, onlara her türlü ilim ve feyiz alma imkanı sağlayan Allah demektir
Hem zahîri problemlerin çözümlenmesi yönünden, hem de "BATIN" kapanıklıkların açılması için.
Kullarının her türlü maddi ve manevi sorunlardan kurtarmak için kapıları hikmetle açan demektir.

Feth, kapalı olan şey (Bilinmeyen)i açmak manasınadır..
Açmak ise sadece maddi planda olmak zorunda değilldir.
Manevi planda da Allah (c.c)ın (cc) açması sayesinde çeşitli açılımlar vuku bulur..
Manevi sahaya ise “Bir üzüntünün giderilmesi, zor ve kapalı ilimlerin çözülmesi, bir şeyin başlatılması, birine bir şeyin kolaylaştırılması, bir meselenin izahı ve çözüme bağlanması, idrakinizin acilmasi...gibi..

Bir düşün; nelerin açılmasını umuyoruz gün içinde
Havalar açılsın isteriz sözgelimi; gök mavi, güneş ışıl ışıl olsun ki içimiz de açılsın. İçimizde baharlar çiçek çiçek açılsın
Kanatları açılsın sevinçlerimizin.
Gönül bahçemizde kelebekler ,sevgi ve Aşk ile kanatlansın
üzerimize sağır duvarlar gibi sarındığımız umarsızlık duvarlarında gedikler açılsın.
Sevenlerin yolları sevdiklerine açılsın.
Ardında mazlumları, masumları hayattan saklayan paslı kapılar açılsın.
Darlıklarımız geniş meydanlara açılsın
Dudaklarımız hep hayır için aralansın.
Fettâh isminin ışığına varıp kalp gözümüzü körleyen perdeleri açalım.
Eşikte bekletmeyelim kimseyi ve kapıları açalım.
Küsmeyelim kimseye ve kapıları hep aralık bırakalım.
Her sözümüzü Fettâh isminin sırrıyla açalım.
Ya Rab, sen bizi Fettâh ism-i şerifini en doğru şekliyle idrak edenlerden eyle! Amin...
iste kardesim bu yazdiklarimi bosuna yazdigimi SAKIN HAAA!! dusunmeyin ben Ruya yorumu ile ilgili olmiyan hic bir harf yazmam..
bu yukaridakileri ins. yaptiginizda anca O beden kafesindeki ruhunuz Odemir parmaklıklardan olan O kapıdan , zincirle bir çok kere dolanarak asma demirden bir kilitle kitlenmiş durumdan kurtulup o ilim meclisine gidersiniz..
yoksa sadece bedeniniz gider Ruhunuz halen Beden kafesinde kilitler altinda Dunya zindaninda ebedii mahkum olur..

Simdi diyeceksiniz ki bu kadarcik ruyadan bu kadar seyi nasil cikardiniz Allah-in hikmet ve idrakini almis olabilseydik bu Ruyadan bir Gonul kitabi yazilabilirdi...
ama bizde O Aşk ve Gonul yok kardesim..
Hayirli gunler...

.

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Ben zaten o meclise davet edilmiş durumdayım, o meclistekiler açısından gitmeme hiç bir mani yok. Bilakis gelmemide istiyorlar amma velakin oraya gitmememi gerektirecek
bir takım mahrem bilgileri yeni öğrendim. Mecliste konuşulanlar hak, meşrebimiz aynı fakat ordaki kişilerle alakalı bir durum denilebilir.
Hatta Allahualem mana olarak dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali dahi söz konusu olabilir.

İstifade edeceğim yer orası değil diye doğdu içime, yorumunuzdanda bu sonucu çıkardığımı söyleyebilirim. Peki neden el Bari değilde Fettah ismi diye sorsam ?

Birde gönül kitabından kastınız nedir, birazcık açarmısınız ?

Bundan önceki alim rüyamda çok daha fazla detay belirtmiş olmama rağmen beklediğimden çok daha kısa bir yorum yapmıştınız. Zincir, kapı, kilit, parmaklıklar bunların bir arada olması çokmu önemli şeyler...

Tabi zamanınızı çok almayacaksam şayet yazmanızı isterim.
Saygılar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam oyle bir soru sordunuz hacminiz ,kabiniz kadar cevap vermeye calisacagim..
cunku fazlasini versem zaten disa tasar yazik olur...Hem Size hem ilmimize...
cunku Siz O topluma cemiyette gitseniz bile sizi asar.. Hak Rizasi derken HAK gadabi olmasin misali...
Fettâh isminin ışığına varıp kalp gözümüzü körleyen perdeleri açmadan ben size bunu nasil izah edeyim diye kara, kara dusunuyorum...

"İstifade edeceğim yer orası değil diye doğdu içime,"
aynen dogru daha degil.. iman..iman.. iman...

"Peki neden el Bari değilde Fettah ismi diye sorsam ?"

Feth, kapalı olan şey (Bilinmeyen)i açmak manasınadır..
Açmak ise sadece maddi planda olmak zorunda değilldir.
Manevi planda da Allah (c.c)ın (cc) açması sayesinde çeşitli açılımlar vuku bulur..
Manevi sahaya ise “Bir üzüntünün giderilmesi, zor ve kapalı ilimlerin çözülmesi, bir şeyin başlatılması, birine bir şeyin kolaylaştırılması,
bir meselenin izahı ve çözüme bağlanması, idrakinizin acilmasi...gibi..Sizin gibi...

"Zincir, kapı, kilit, parmaklıklar bunların bir arada olması çokmu önemli "
evet cook önemli Kilit, hazırlık, delil ve kuvvettir.Demir kilitler, şifre ve ilmi çözmeye işarettir.
bunlar çözulmedikce acilmadikca..siz beden kafesinde ruhunuz ebedi mahkum olur...

Suret… Dış güzellik… Akıbeti olan… Okyanusun maviliği…
Siret… Gönül güzelliği… Kalıcı olan… Okyanusun derinliği…
Gönüller,gönülleri yaratan Rahman'ın aşkıyla beslenir..
bizde bu olmadigi icin cok sig kaliyoruz kardesim..
Ben Size ruyanizin batin yonunu anlatsam da beni anliyamazsiniz bu da deli biri der gecersiniz..
hissediklerimi yazsam uctu gitti dersiniz.. en iyisi Ya Fettah ismi ile Size dua edeyim..
Allah cc. Yar ve yoldasiniz yardimciniz.. Sevdaniz olsun...

Üst Alt