• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Dalgaların üzerinden yüzen bir araba görmek

gılman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba;
rüyamda denize giriyordum sanırım bir botla ve yanımda birileride var önce sığ ve berraktı ve denizde erkek 6-7 yaşlarında bir çoçuk iç çamaşırıyla ölmüş ve bir de büyük biri yanında ölmüş görüyodum. Biraz ilerleyince başka ölü insanlarda olduğunu görüyordum. Sonra büyük bir gemiye binmeye çalışıyordum. Eşimle beraber ve annemi bidirdik. Sonra bizde sanırım bindik. Bindiktan sonra sağ taraftan çok büyük gemiyide içine alabilecek kadar büyük bir dalganın yükseldiğini fakat bize kadar gelemediğini ve alçaldığını gördüm. Sonra dalgalı bir denizde seyahat etmeye başladık. Dalgalara çok yakın bir ev vardı ve sular o evide ıslatıyordu. Dalgaların üzerinden yüzen bir araba gördüm. Araba suyun üzerinde bize geçerek gitti. Gündüz hayrına ne anlama geldiği konusunda yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim...
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

ölmüş insanlar görmek;etrafinizda cok olumsuz, negatif insanlar var..
Gördüğünüz rüya ile şu anda yaşamakta olduklarınız örtüşmektedir aslinda..
Rüyanız hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini, karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirip yükseleceğinizi ifade etmektedir.
Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir.

Kendi ve ailenizin sagligina dikkat edin ..
Rabbimin her isinde bir SIRRI-i hikmet vardir ..
rüyada dalga görmek :bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.

önemli olan oluşan olay ve hadisler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepki ve yaklasim seklimizdir..
yasadiklarimiz her biri bir imtihan imtihani kazanabilirseniz Allah-in lutfune nail olacaginiza delalettir...

Rüyada Dalgaların üzerinden yüzen bir araba görmek ;
Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac Yol ise amac menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yolda kaydirmasin..bu sarsintili
gel-git doneminde Siz yine de Allah a Siginip, Ona tevvekul ve Teslim olarak ins. bu dalgalardan kurtulabilirsiniz..Allahu alem...
Hayirli gunler...

Üst Alt