• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dalgalar arasında yüzmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla,

Uzun zamaaan oldu siteye girmeyeli görüşmeyeli... Nasılsın?

Bugünlerde de sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum. Allah'ın (CC) sevdiği kuluyum sanırım :) Halime şükür diyeyim. Rabb'im dermansız dert, şifasız hastalık vermesin.

Gördüğüm bir rüyayı utanarak anlatmak istiyorum :) Çünkü uzun zamandır siteye girmedim ve hiç yazmadım. Biraz mahcubum utngc..

Rüyamda bir odayı sular doldurmuştu. (temiz su) Ben o suların içinde kolayca yüzüyordum. Oysaki dalgalarda vardı. Dalgaların arasında çok güzel yüzdüğümü gördüm. Hayır olsun inşallah.

Allah'a emanet olun... Hayırlı geceler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam est. kardesim..teklif var israr yok..
burda yazmak,bulunmak,Gönül,nasip,kismet isidir...
hep derim Allah ilk önce sağlık, sıhhat, afiyet ,huzur versin.

Rüyada dalgalar arasında yüzmek ;
hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini icinde bulundugunuz dert ve SIKINTIYI hamd olsun en iyi sekilde baristiginiza isarettir..

Önceliklerinizi, sıralamayı iyi belirleyin...Çünkü o Öncelikleriniz ile hep mesgul olur ve imtihan edilirsiniz..
hayatta neyi Öncelik yaparsaniz bütün derdiniz O olur!!
Kainatta her seyin dilli oldugu gibi Kaderin de bir dilli var!yeter ki olaylara Hikmet Gözü ile bakmayi bilirseniz anca idrak edebilirsiniz..

"... Allah herşey için bir ölçü kılmıştır.""... O'nun Katında herşey bir miktar (ölçü) iledir." (Ra'd Suresi 8)

Hz. Ali'nin: 'Her kap kendi hacmince su alır'
her insan kendince kendine tayin edilen bir Kader ve Rizk cizgisi ile ilerler...kimisi kırk yıl olduğu yerde durur yerinde sayar;
kimisi de kısa zamanda ilerler...yani herkes kendince ilerler...

Ruh bilimciler depresyonu açıklarken iki nokta üzerinde odaklanırlar. İlki bizim olaylara ve duygularımıza nasıl anlamlar yüklediğimizdir.
Olayları nasıl yorumladığımız ve nasıl başa çıktığımız bilimsel terapi dediğimiz tedavi şeklinin anahtar noktalarıdır...
Korku panik atak,depresyon tüm bunlar zihnin var ettiği sahte bir gölgeden ibarettir. Sahte olanın farkına vardığın an!!
hakikat ortaya çıkar işte o senin öz varlığındır.
Allah cc.Yar ve yardimciniz olsun.Hayirli Geceler...

acilangul1

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım. Yine her zamanki gibi çok güzel yol göstermişsin. Allah(CC) razı olsun...

Üst Alt