• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cumhurbaşkanını görmek

yusuf06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm hayırlı günler. Rüyada cumhurbaşkanını görmek nasıl yorumlanmalı?
Rüyamda cumhurbaşkanını yabancılarla olan bir davette, onların askeri subay kıyafetleriyle yada buna benzer bir kıyafetle onların geleneksel dansı olarak tanıttıkları, bizimkilerin de halaya çok benzeyen bir oyun oynadıklarını gördüm. Bir rüyada bir insanın yüzünü bukadar net gördüğümü hatırlamıyorum, yorumlarsanız sevinirim ilgi alakanıza teşekkür ederim Allah yar ve yardımcınız olsun tekrar hayırlı günler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz YUSUF.. Rüyada cumhurbaşkanı'nı görmek tabiri;
Rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin.
Rüyada cumhurbaşkanı ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder.

Aynı rüya farklı zaman farkli durumlarda olan ve kisiler tarafindan görülürse bunun yorumu da farklı olurdu..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlarda görebilir ancak her insanın ruhu ve manevi dünyayı anlayışı yaşamı ve icinde su anda bulundugu hayat sartlari farklı olunca dogal olarak da yorumu da Allah-in izni ile farkli olacaktir!

Eyy Allahin kullu YUSUF Kendine gel! geregi gibi KUL OL!!ve sabr et...
Rüyada halay çekmek halay çektiğini görmek: içinde bulunduğunuz toplum içinde uyumlu davranışlar sergileyerek mutlu bir yaşam süreceğinizi simgeler...
Lakin cumhurbaşkanımiz samimi, adil bir sekilde dans edereken, oynarken baskalarida baska oyunlar pesinde..Allahu alem...

Anlatk i anlaşılasın, seni bilmeyen ne bilir.
Dil kalbden geleni anlatır, konuş içinde kim var görelim.

"Geçmiş, zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret.
Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi.
Ne geleceğimizi bilebilir, ne geçmişimizi değiştirebiliriz.
Sufi daima şu anın hakikatini yaşar..."
Hayirli gunler..Allah cc. yar ve yardimcin olsun...

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleykum Muhterem Hocam. İlminizden istifade ettiğimiz için, size duacıyız Hocam. Allah razı olsun.
Bu gece gördüğüm bir rüyayı arz etmek istiyorum. Yorumlamanızı istirham ediyorum.
Rüyamda, Cumhurbaşkanını ve Başbakanımızı gördüm. Beraber bir yurtdışı ziyaretinden henüz ülkemiz dönmüşler ve çok sevinçli ve samimi idiler. Etraflarında devlet erkanı vardı. Aynı rüyada, bir müddet sonra, Cumhurbaşkanımız ile onun makamında başbaşa görüştüm. O zaman da güleryüzlü idi. Aramızda şu şekilde bir selamlaşma geçti:

B - Nasılsınız Sn. Cumhurbaşkanım
Cumh. - İyiyim, teşekkür ederim sen nasılsın
Ben - Ben de iyiyim Cumhurbaşkanım
Cumh. - Güzel
Ben- Sağolun efendim.

Bu kadar bir görüşmeydi. Muhterem hocam, yorumlamanızı istirham ederim. Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanı görmek; iş hayatında çok iyi ve çok güzel yerlere gelineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına
ve Maddi, Manevi huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir eder.

Yeter ki;sabırli, Olgun ve çalışkan olun!! bilgi, görgü ve hoşgörü bakımından gereği kadar gelişmiş olun..

Olgun olabilmek;olgunluk, içinde aklı da barındırır...
Susmak olgunluk değildir. gereken tepkiyi gerektiği yerde gerektiği kadar vermektir...
tecrübesizlikten kaynaklanan sabır eşiği, bazen olgunlukla karıştırılabilir. Oysa gerçek olgunluk, bilinçli sabırdır.
Selametle Hayra kalin..

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Cumhurbaşkanını görmek

Selam'ün Aleyküm Muhterem Hocam, nasılsınız? Sizi özledik :)
Hocam izin verirseniz, geçen hafta üç gün üst üste gördüğüm rüyaları ve daha sonraki rüyalarımı arz etmek istiyorum. Yalnız ondan önce, yorumlarınızı daha isabetli yapabilmeniz için, bugünlerde yaşadığım gelişmeler hakkında bilgi vermek istiyorum:

Bugünlerde, eşimin ailesi ile oldukça fazla sorun yaşadım. Beni yıllardır çok üzdüler ve artık dayanamayıp ben de onlara gereken şeyleri söyledim. Ayrıca iş hayatında, uzun süredir sıkıntılı bir süreç geçiriyordum. Maddi olarak da ailece zorlanmaya başlamıştık. Bu aralar, iş hayatında önemli gelişmeler olmasını bekliyorum.

Rüyalarıma gelince, şöyle ki:
Birinci rüyam: Birinci gün sahurdan sonra seher vaktinde rüyamda, Cumhurbaşkanını gördüm. Başbaşa ayakta benimle hoş sohbet ediyordu ve gülümsüyordu. Daha sonra cumhurbaşkanımız bana sıkıca sarıldı. O kadar sıkı sarıldı ki yanak yanağa olduk. Bu vaziyette iken, beni tutup kendi etrafında bir kaç defa çevirdi. Bu çevrime sırasında benim ayaklarım yerden kesildi ve havalandı. Ben de o da çok mutluyduk.

İkinci rüyam: Ertesi gün yine sahurdan sonra seher vaktinde yine rüyamda, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm. Oturuyorduk, diz dizeydik ve mutluyduk. Benimle güzel güzel sohbet etti. Ona kendisini sevdiğimi söylerken, son günlerde yaşanan gelişmelerden dolayı "keşke böyle olmasa idi" dedim. Sonra, onun yakın koruması olarak silahımı çıkarıp onu koruyarak arabasına kadar götürdüm.

Üçüncü rüyam: Hemen ertesi gün aynı şekilde sahurdan sonra seher vaktinde rüyamda, büyük bir ahşap cami gördüm. Caminin alt katında, cemaat için mescit vardı. Caminin üst katında ise, benim kendi evim vardı. Yapının tamamı ahşaptı. Babam, annem ve kardeşimle beraber bu camide namaz kıldım.

Dördüncü rüyam: Bu rüyadan bir iki gün sonra, daha önce müdürümün zoru ile istemeden ayrıldığım eski daireme gittiğimi, orada kapıdan içeri girip gezindiğimi gördüm. Gerçek hayatta da, bu daireme tekrar dönebilme ihtimalim doğmuştu.

Beşinci rüyam: Bu rüyadan bir kaç gün sonra, yine sahurdan sonra seher vakti rüyamda, şehit olduğumu ve cennette uçarcasına gezdiğimi gördüm. Uyandığımda çok mutlu ve huzurluydum.

Birbiri ile bağlantılı olabileceğini düşündüğüm bu beş rüyamı yorumlamanızı istirham ederim Muhterem Hocam.
Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hamd olsun iyiyim Allah cc.razı olsun ebeden Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada cumhurbaşkanı ya da devlet büyüklerini görmek;
izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek; iş hayatında çok iyi ve çok güzel yerlere gelineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve Maddi, Manevi huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir eder.

Yeter ki ;sabırli, olgun ve çalışkan olun!! bilgi, görgü ve hoşgörü bakımından gereği kadar gelişmiş olun..

Olgun olabilmek;olgunluk, içinde aklı da barındırır...
Susmak olgunluk değildir. gereken tepkiyi gerektiği yerde gerektiği kadar vermektir...
tecrübesizlikten kaynaklanan sabır eşiği, bazen olgunlukla karıştırılabilir. Oysa gerçek olgunluk, bilinçli sabırdır.

"Caminin üst katında ise, benim kendi evim vardı. Yapının tamamı ahşaptı. Babam, annem ve kardeşimle beraber bu camide namaz kıldık."

selamette Bir yolculuk olarak yorumlanir..EYY Yolculuk,gurbet Huzur Senin Yüreğinde Saklı...

"daha önce müdürümün zoru ile istemeden ayrıldığım eski daireme gittiğimi, orada kapıdan içeri girip gezindiğimi gördüm. Gerçek hayatta da, bu daireme tekrar dönebilme ihtimalim doğmuştu "
Değişim, Gelişim Yeter ki;sabırli, Olgun ve çalışkan olun.

Rüyada şehit olmak; oldukça değerli bir rüyadır ve saygınlık, manevi mükemmelliğe doğru ilerlediğinizi işaret eder.
aslinda Uyumadan önce çok dualar ettiniz belki de ve sorunlariniza sanki verilmiş bir cevap gibiydi rüyalariniz.

Eyy Abdullah O kadar temiz kalpli birisiniz ki rüyanız da aynen bunu tasdik etmekte ve gerçek yaşamınızda bir sınavdan geçirildiğini ve bunu başarıyla tamamladığınızı müjdelemektedir. Sabrınızın, dualarınızın, çabalarınızın karşılığını alacaksınız insallah..

Rüyanızda geçen şehit olduğunu ölüm bir bitişi işaret ediyor ancak bu sizin ölümünüz değil, yaşamınızdaki .yeniden dirilmenize,eski düşünceler, umutsuzluklar, hayal kırıklıkları ve sıkıntıların bitişidir.
Yeter ki Allah'a sığınmaya ve ondan yardım istemeye devam edin.

Her şeyin gönlünüze göre olacağı günlerin en kısa zamanda gelmesini diliyorum. Selametle Hayra kalin..

'Eşeğin hatırı yoksa, sahibinin hatırı vardır BUNU UNUTMAYIN.."

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam-ün Aleyküm Muhterem Hocam;

Yaptığınız bu müjde dolu, ümit dolu, sevinç dolu muhteşem yorum için çok teşekkür ederim. Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Saygılarımla.

Huzunluvedam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cumhurbaşkanı'nı görmek

Rüyamda boşanma aşamasında olduğum eşimle ilgili bir mahkeme kararı geliyor arkasinda da bir zarf var. Ben zarfı açıyorum cumhurbaşkanından, sadece başlığında hayırlı evlatlık ile ilgili bir şey yazıyordu bu ne anlama geliyor lütfen ruyamı yorumlar misiniz.

Rumiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Slmlar bir rüyamda iki kere Cumhurbaşkanı görüyorum. Sonra ertesi ay fetö ve Erdoğan'ı görüyorum ikisi konuşuyordu, birden fırladım nedir bu rüyanın anlamı tşkler.

Üst Alt