Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada çukur görmek,çukurun batağın içine düşmek iyi değildir..şu an içinde bulunduğunuz ruh halinizi yansitiyor..
Stress, deprasyon ve yorgun olmaniza yorumlanir.
hz Yusuf as gibi bu kuyu ve çukurdan sadece Sabir ile çikabilirsiniz..eğer bir şey olmuyorsa zorlamayın bence, olduğu kadarıyla bırakın vardır elbet
bir sebebi Hikmetti..ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.. Hayırlısı, her şeyin hayırlısı.
Rüyasında bir çukura düştüğünü ve çıkamadığını görmek, işlerinin bozulacağına; çukurdan çıktığını görmek, bozulan işlerinin düzeleceğine alamettir..
"Ben günah işledim! Artık ezildim; samimiyetsiz tevbelerden bezdim. Yalancılıktan tiksindim.
Bu Günah Çukurundan kurtulmak istiyorum, lakin çıkış yolunu bir türlü bulamıyorum!!takatsizim, halsizim, bitkinim. Muhtacım, çaresizim, ümitsizim.
nefsim esfel-i safilin çukuruna düşmüş, çıkamıyorum. Belki çıkış çok kolay ama ben bu zayif imanim ile beceremiyorum.
Ya da üstünü başını toza çamura bulaştırmış ,beden elbisesini kirletmiş çocuk misali; anası işlediği haltları duyunca "Bunu Senden beklemezdim!’ şaşkınlığı,vardır.
İzzetim vardı; günahlarım sebebiyle onu kaybettim. Şimdi bir çıkış yolu arıyorum;amaa çıkış yolunu bir türlü bulamıyorum...
Ey günah işlemek suretiyle öz nefislerine zulmetmiş kullarına Benim Kullarım diye hitap eden Benim Rabbim! Günahlarımın hacalet ve ağırlığına rağmen tekrar kapına yanaşmak istiyorum. Senin sevgin olmadan, bana kızmadığından emin olmadan yaşayamam. Günahlarımın yükü ağırdır, kadıramıyorum; lakin senin hoşnutsuzluğun daha ağırdır, onu hiç kaldıramam.
Ya Rabbi! Bir mahcup derbeder olarak rahmetini bekliyorum.İşlediklerimden dolayı özür diliyorum. Ne olur tut beni!İçine düştüğüm bu çukurun batağından kurtar beni !Ben bitap düşmüşüm ne olur Sen affederek ayağa kaldır beni!amin.."