Aleykum selam kardesim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun Hakkinizda HAYIRLISI...bu olanlarda da muhakak ki Rabbiminbir hikmetti Sebebi vardir...kendinizi ve sevdiklerinizi yipratmayin ins. bunlarda gecer Ya Hu .. deyip Allah a siginin..
rüyada Çekirdek görmek;neyin Çekirdegi olduguna baglidir..
Rüyada çekirdek, ay çekirdeği görmek, sıkıntıya; olumsuz bir haber almaya Can SIKINTISINA işarettir...
"bana sende büyü var sana çorba yaptım bu çorbadan iç büyüden kurtulacaksın dedi "
eşinizde biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve biraz da sevgi beklentilerinin
hayal kirikligi,umutsuzluk ve inancsizliga kapildiginda
seytana ve vesveseye KAPI aralamasi...
İnançlarında bir zayıflık ibadetlerinde bir eksiklik işaret eder.
içinde bulunduğu sıkıntı ve umutsuzluğu işaret eder...
bugünlerde islerinizin ve ozel yasantinizin çok karisik ve içinden çikilmaz bir halde oldugunu dusundugunuz...Kafanız karışık bir halde oldugunuza delalettir..
bu işleri bir süre ertelemeniz ve durum olacagina varir diyerek kendinizi lutfen baska sorumluluklariniza konsantre edin..
unutun bunlari...kainatta her sey ic ice birbirine bagli bu konu bu yerde düğümlendi ise o noktayi birakin!!yoksa kendinizi de orada
düğümlenip TAKILABILIRSINIZ...
baska islerinize gidin.. hayattiniza devam edin daha sonra belki ortam, durum ve duygular degistiginde tekrar o
düğümu acmaya bilahare denersiniz bir sey simdi olmuyorsa demek ki zamani, vakti aradaki buzlar cozulmemis demektir..
ins. beni anliyabilirsiniz..
Hayirli gunler...