• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocukluk arkadaşını görmek

Mehmet Özdemir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,

Hayirdir Insallah bu Gece ilginc bir Rüya gördüm.

Ben carsida gezerken bir Arkadasa rastliyorum (uzun Zamandan beri görmedigim cocukluk Arkadasim) Kendisi galiba Bisiklet saticisi bana elindeki Bisikleti bir adrese götürmemi rica ediyor. Siyah Büyük yeni bir Bisiklet bana birde ici dolu olan Spor Cantasi veriyor Emaneten. Bende kabul edip yola cikiyorum. Bir ara bir AVMerkezine giriyorum birseye bakmak icin galiba. Geri döndügümde Bisiklette Cantada yok olmus. Ben bu Esyalari bulmak icin cok ugrasiyorum ve Arkadasa nediyecegim simdi Masrafi karsilamam gerekir diye düsünürken uyaniyorum.

Suanda Hanimimla sorunlarimiz var hatta benden bosanmak istiyor.Acaba bu Haleti Ruhiyemlemi ilgili bu Rüya yani bu durum beni cok etkilediginden mi acaba? Bana bu Rüyami Tabir ederseniz size cok mütesekkir olurum..

Allaha emanet olun...

Saygilar

M.Özdemir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Mehmet kardesim ..hanimizin ile sorun yasadiginizi yazmamis olsa idiniz bile size sunleri yazacaktim..
Hayirdir insallah...
Eşler evlilikleri boyunca birbirlerinin en büyük destekçisi,arkadaşı, ve yardımcısıdir..
Eşinizi aldığınız zaman Allahın emaneti olarak almistiniz ayni o bisiklet gibi..Siz de kabul edip Hayat yoluna cikmistiniz!!
Eşiniz, size Allahın bir emanettir..siz onun sahibi degil sadece emanetcisiniz..

SABIR gömleğini giyerek nefsinize kanmayin ..avlanmayin!!
hemen pes etmeyin, Onu sevdiginizi...gösterin ona biraz zaman ayirin!!gururunuza yenilmeyin..
sicak bir yuvanin yerini birsey tutmaz, evinize geliyorsunuz kapida esniz sizi karsiliyor cocugunuz kosarak size sariliyor, babacigim diyerek....
hasta olunca, yaslanip kösede yatinca size eşinizden başkasi bakmaz!!aile, arkadas, komsu vs.. vs.. hepsi kendi hayattinda ,sorunlarinda..

Allah cc. kadini maddi, manevi, duygusal zayıf olarak yaratıp sizin korumanıza verdiyse koruyun onları.
Gücünüzü ve cenenizi başka yerde ,baskalarinda harcayın.
şunu unutmayın. Kadınlar sizin değil Allahın emanettidir...yarin mahser gununde Allah a ne cevap vereceksiniz..

Aşık olduğumuzda karşımızdaki kişiyi hayatımızın merkezine oturturuz yaşımızda gençtir zaten havada olan aklımız hepten uçup gider.
Artık sevdiğimiz insan hata yapamaz o güzeldir mükemmeldir onunla çok mutlu olacağızdır halbuki tek hatasız sonsuz güzellikte mükemmellikte
ve bize mutluluğu verecek olan Allah'tır. Mutluluğa vesileyi Allah verir...

Bu nedenle aslında evlenmeden önce karşımızdakinin mükemmel olmayışına kendimizi hazırlamamız gerek.
Evlendikten sonrada onu iyisi ile kötüsü ile bizden bir parçamız olarak kabul etmeli.
Nasıl ki organımız örneğin arada bir sorun çıkartıyo diye karaciğerini atabilen insan var mıdır?
Öncelikle çare arar sorununa doktora gider tavsiyeye uyar yetmez güvendiği tanıdığına sorar uğraşır çabalar.
Çünkü beden sağlığı için önemlidir çözülmelidir bu zamana kadar yaşamına destek veren yararı olan karaciğerini atamaz
üstelik belkide bu durumda oluşunun sebebi kendi hataları da olabilir...

Evlilikte de böyle eşimiz hayatımızın parçası sorun çıkarttı hata yaptı diye atmamalı insan. Bu zamana kadar hiç mi mutlu olduğunuz zaman olmadı?
Hiç mi o olmasa ben ne yapardım dediğiniz bir an?
Evliliğin sağlığını kurtarmak için çare aramalı sonuna kadar uğraşmalı sonuç ise Allah'ın taktiridir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Rüyada çocukluk arkadaşını görmek Zihin, Hikaye, Deneme anlamlarını simgeler..
çocukca sorunlarla karsi karsiya kalacaginizin habercisidir!! Büyüyün artık...
Başkalarının ne söyleyecegine ve söylediklerine çok dikkat ediyorsunuz anlamını taşır...

Rüyada bisiklet görmek rahatlamak sıkıntıların bitmesi anlamını taşır. Güzel rüyalar arasındadır..
Unutmayin her zorluğun ardından bir kolaylık ve ferahlik vardır. Selametle ile Hayra kalin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yaşamaya zaman ayırın, zira zaman bunun için yaratılmıştır.
Çalışmaya zaman ayırın, çünkü başarının bedeli budur.
Düşünmeye zaman ayırın, çünkü güçlü olmanın kaynağı budur.
Çevrenize nazik davranmaya çalışın, çünkü mutluluğa giden yol budur.
Etrafınıza bakmaya zaman ayırın, çünkü günler bencilliğinize yetmeyecek kadar kısadır.
Gülmeye zaman ayırın, çünkü ruhunuzun müziği budur.
Terbiyeli olmaya ve sevmeye de zaman ayırın, çünkü insan olabilmenin sembolü budur.
GOETHE

Üst Alt