• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuk sevmek

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler hocam,
Bu gece bir rüya gördüm.Bilinçaltımın da ciddi bir etkisi olduğunu düşünüyorum ama rüyam şöyle idi:
Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim zamanla gönül vermiş olduğum ancak şimdi gönüllerimizin uzak düştüğü kişi gelmiş ve benimle barışıyordu.Nasıl barıştım bilemiyorum sonra bir ortamda karşılıklı otururken yanımıza tanımadığım küçük bir kız çocuğu geliyor ve ben halvet durumundan kurtuldum diye seviniyorum o an.Öyle sevimliydi ki çocuk kucağıma aldım ve sevdim, karşımda duran kişi de geldi benim kucağımdaki çocuğu sevdi.sonra o ortamdan çıktım ve içimi rahatsız eden bir durum vardı, vicdanımla nefis muhasebesi yaparken uyandım..Hayırdır inşallah dedim ve size açmaya ihtiyaç duydum .Selametle kalın hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Gönül Dostum..Rüyanız Hayrolsun
geçmişte yaptığımız hata ve yanlışlara dönerseniz kendinize yazık edersiniz..
Unutmayin!!!Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
selametle...

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Desteğinize ihtiyacım var hocam, toplanmakta zorlanıyorum..

Değerli Hocam,
Geçmişte yaptığım hatalar zihnimi bir an bile boş bırakmıyor neredeyse..Kendimi sürekli geçmişi yaşarken buluyorum.Anımı değerlendiremiyorum..O kimseye öyle çok değer vermişim, gönlümde öyle yer açmışım ki bir türlü etkisinden kurtulamıyor ve tam özüme döneceğim artık ona takıldığım son adımlar derken, bir şey oluyor, aklıma bir anım geliyor ve ben yine kıyısı kösesinde de olsa o kafeste buluyorum kendimi...Her anım haram bir sevdaya bulaşmış olmanın vicdan azabı ve de gönlümün riyakarca onda takılı kalmasının verdiği çatışma ile geçiyor. Dolayısıyla bu çatışmam hep rüyalarıma yansıyor.
Bir rüyamın yorumuna yazmıştınız:"Her şeyin bir vakti ve takdiri vardır" diye Allah'ın her yaptığı işte hikmet vardır..Aslında yorumlarınız beni hep Hakikat'e umuda yönlendirdi, Allah razı olsun sizden, ancak Allah'ın takdirine ulaşmada acele ettiğimden midir bilemiyorum.Şu hüküm geçiremediğim gönül hanemi yakıp kavuran bu çatışmaların beni eriyip bitirmesinin bir çaresi var mıdır, Bana rüyalarımın yorumu dışında ne önerirsiniz ki kendime geleyim, İslami çizgi dahilinde hayatıma olumlu bir yön verip tam anlamıyla teslimiyet ve tevekkülün tadına varayım Hocam ???Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Değerli kardesim..Herşeyi zamana bırak!Zaman öyle inanılmaz bir güçtür ki bir anda her şeyi değiştirebilir..
Herşeyi zamana bırakin ama kendinize Allah`i vekil kilin..
kendinizi ilmen ,dinen ve ahlâken sürekli geliştirmeye bakın..

O insan ve Nefsiniz Sevginize Nefsine Göre Elbise Biçiyor SAKIN haa ALDANMAYIN!!!
Bu dünyada O insandan,daha önemli şeyler var!!!kendinize gelin, İslami çizgi dahilinde hayatıniza olumlu bir yön verip;
tam anlamıyla teslimiyet ve tevekkülün tadına vardiğınizda göreceksiniz..Rabbim ne kapılar açacaktir...

Üst Alt