• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuk sevindirmek

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Rüyada çocuk sevindirmek, rüyada bir çocuğu sevindirmek

Selamun aleyküm abla, Yine biraz karışık bir rüya gördüm ama hayırlısı...

Bizim geçenlerde eşimin akrabasından biri evlenmişti, rüyamda yine onun düğününü gördüm, düğün salonuna filan gidiyorum, orda yemek yedik.. Sonra, bir ara bir eve girmişim sanırım düğün eviydi, kalabalıktı, aceleyle kapıdan çıkarken kapının yanında bir erkek çocuk gördüm 5-6 yaşlarında, tam ben kapıdan çıkarken kapının yanındaydı ben bir telaşla kapıyı nasıl kapattığımı fark etmedim çocuğun ayağına vurmuşum kapıyı.. gghhn..

Sonra çocuğun sesi geldi ağlıyordu, arkama döndüm baktım yanındaki adam; "ayağına kapı çarptı" dedi...agla..:,
Benim yüreğimi yaktı onun ağlaması, ondan sonra evin bahçesine çıkardı adam çocuğu, ben de gittim yanlarına kendi kendime, kendimi çocuğa nasıl affettiririm diye düşünürken aklıma para vermek geldi, verdim çocuğa parayı buna istediğin bir şey alırsın dedim...

Sonra oradan uzaklaştım, ardıma baktığımda çocuk adamla gidiyordu, beni işaret ediyordu çocuk, gülüyordu..
Tabirini merak ettim abla, yorumlarsan sevinirim..
Allah'a emanet olasın...baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Gönül Dostum,rüyanz hayr Olsun hayırlısı...

rüyanız uyarıcı;
sizin karışık bir durum hakkında çözüme gidici düşünceleriniz olduğunu gösterir. Belki de bir şey ya da kimse hakkında karışık duygular taşıdığınızı işaret edebilir,nefsiniz ile değil vicdanınız ile hareket edin yoksa ileride vicdanen rahatsız olabilirsiniz..

"Artık bugün hiçbir kimseye zerre kadar zulüm yapılmaz yalnız kendi yaptıklarınızın cezâsını çekeceksiniz.”
Yâsin Sûresi 54

“Herkesin nefsiyle mücâdele ederek geldiği gün kendi kazandığı amellerle öldüğü gündür onlara asla zulmedilmez.”
Nahl Sûresi 111

"Onun için ben de nefsimi tezkiye etmiyorum onu kusursuz görmüyorum.”
Yûsuf Sûresi 53

Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır. sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme.
,Nefsin ile imtihan edildikten sonra rahata ermeye yorumlanır..selametle

Üst Alt