• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cinlerle boğuşmak

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım ablacım, nasılsın?

Seninle bir rüyamı paylaşmak istedim. Bol bol sabretmem gereken günler yaşıyorum ve sanırım rüyalarımı da ona göre görüyorum.

Rüyamda iki tane cin varmış ama insan suretindeler. Ben onlara çok sinirleniyorum ve bir elimi birinin diğerini de öbür cinin boğazına doluyorum. ikisini de boğazını sıkarak öldürmek istiyorum. Bir yandan da önce la havle çektim, sonra salavat getirdim, sonra ayetel kürsi okudum en son olarakta fatiha suresini okudum cinlere doğru. Üzerlerine üfledim. Sonra uyanmışım. Tuhaf bir rüyaydı.

Yorumların ve sohbetin benim için çok değerli. Allah (CC) cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam zeyno kardeşim. İnşallah gönül sızım da rüyanıza yorum yapar. Şimdilik mesajınızın cevapsız kalmaması için izninizle ben yorumumu yazayım.

Hayırdır inşallah. Hayal kırıklığına uğramışsınız. Rüyanızı yaşadığınız bir veya daha çok hayalkırıklığı olarak yorumluyorum. Hayal kırıklıkları herkesi değişik ölçüde etkileyebilir. Siz çok daha dayanıklı iken bir başkası ise çok çabuk pes edebilir. O nedenle mücadelenizin derecesini ve sonucunu yanlız siz biliyorsunuz. Rüyanızdaki mücadeleniz çok anlamlı, yani gereken neyse onu yapmışsınız. Son olarak finalde sureleri ve salavatı okuduktan sonra cinlerin kaçıştığını görseydiniz. Mücadeleniz ve sabrınızın neticesi geliyor diyebilirdim. Yani sonuç kısmı muallakta kalmış.

Fakat üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerekenler, sabır ve tevekküldür. Mücadelenize ve sabrınıza hayırlı sonuç almanız dileğiyle hayra kalınız.

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz benim için çok anlamlı oldu. Teşekkür ederim...

Üst Alt