• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada cinler tarafindan rahatsiz edildigimi görmek

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamlar arkadaslar,

ruyamda dun gece birkac cin gordum. Onlar beni sıkıyordu. Gozlerimi acip bakamiyordum bile cok canim aciyordu. Allah, Allahhhh diye bagiriyordum. Iclerinden birisi parmagini bogazima soktu ve gulme hissim geldi, gulmemek icin kendimi kastim. Sonra uyandim ve gozlerimi acinca bogazimda o his vardi gene biraz ve ucan araba ve tanimlayamadigim cisimler gordum. Neden gordum ki sizce arkadaslar boyle seyler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirrahmanirrahim..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd.
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd.
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Cinlerin metafizik alemden sehadet yani görünen fiziki aleme geçisinde çesitli sebepler vardir.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur ya iki alem arasinda bir menfez koridor meydana gelir ya da medyum özelligine sahip bir kisi
bilerek veya bilmeyerek bünyesi geregi buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutlari disina kendi iradesiyle çikamaz.

Ayni dünyada olmamiza ragmen boyut farkliligi bir hakikattir. Cinler canlari istedigi zaman metafizik alemden fizik aleme geçemezler.

Cinler kendi alemlerinden sehadet alemine geçtigi zaman rastgele kisilere musallat olamiyor herkese tesir edemiyor.
Ancak dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez bir açik bir rahatsizlik bulunan kisilere musallat olurlar.
Bu kisiler de genellikle içine kapanik korkak çekingen psikolojik olarak dengesiz sizofreni ve beyin yönünden bir rahatsizligi olan
veya deprasyonda, celiski, korku ile yasiyanlara, imani zayif olup batil, hurafe ve vesvese sek, supheci olan insanlara musalat olurlar...

Size bir SIR vereyim mi?
Hani monster canavarlar yok bilmem gorulmez varliklardan korkariz ya..
aslinda biz korktugumuz icin bazen onlari kendi ic dunyamizda hayal edip ve halüsinasyon görmeye baslariz..
Yani bu tur seylerden korunabilmek icin icimizdeki korkulari yenip her seye gucu kuvvet ve kudretti kadir olan Allah a siginmaliyiz..
aksi takdirde korkak vesveseli supheli zayif insan oldukca biz daha cook bu tur kabuslar ile kendi kendimizi korkuturuz..
canavarlar bizim icimizde bizim kendi korku ve nefsimiz ile yasadigimiz varliklardir...
Bu Tur ruyalari goren kardeslerimiz genellikle bir stress kararsizlik caresizlik buhran donemi yasiyanlardir..
Selamet ile Hayra Kalin..
icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN...

Selamet Ile Hayra kalin..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
O kadar guzel anlatmissiniz ki size sonsuz tsk ederim. Su siralar berbat bi ruh hali icerisindeyim. Yilbasi'nda inanilmaz kotu seyler yasadim ve aglayarak canim cikti nerdeyse. Uzuldum cok ondan gordugume eminim. Gene de bu tarz bi siteye yazmak istedim. Hayatimdaki insan/insanlarin kotu oldugunu nasil anlayabilirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Hayatimdaki insan/insanlarin kotu oldugunu nasil anlayabilirim "

Bunu kendiniz fark edip hissettiğiniz şeyle ilgilidir..
mesela O tip insanların arasında kalırsaniz daralır, bunalır, sıkılırsiniz..
vicdaniniz, ruhunuz bir an mutlu oldugunu dusunsede daha sonra icinizde muthis bir huzursuzluk baslar..
verdikleri nasihat ve hayatta bakis acilari sizi nereye goturdugune bakin.. mutlukluga, huzura mi yoksa buyuk bir ruhsal cokuntu, bunalim batakligina ,basarisizliga ,fitrattiniza aykiri davranmaya mi?

Her zaman yaptığım gibi olayın yararlarına ve zararlarına da bakmak isterim Kötü insanın yararları da vardır:

Kötü insanı tespit ettiğinizde tetikte yaşamaya başlarsınız. Bu da sizin farkındalık düzeyinizi artırır.
Etrafınızda neler olup bittiğini daha dikkatli şekilde izlemeye gayret edersiniz.

Kötü insan, dünya görüşünüzü ve deneyimlerinizi zenginleştirir. Sizi hayata hazırlar .
Kötü insandan sonra diğer insanları daha çok seversiniz. Küçük defoları olan insanların üstünü tamamlayıp onları bağrınıza basarsınız.

Kötü insanın zararları ise şöyle özetlenebilir:
Kötü insan, adamda huzur, gönül ferahlığı bırakmaz.
Maddi ve manevi tahribatlara yol açar. Kişiyi fiziksel acılara gark edebilir.
Nifak tohumları ekerek kişiyi yakınlarından, dost bildiklerinden uzaklaştırır..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gene guzel aciklamaniz icin sonsuz tsk'ler diliyorum.

Gecenlerde istihare amacli bi ruya gordum. Dedim ki kazanacaksam beyaz ya da yesil goreyim dedim. Ve bi hastanedeyiz annem ile ve once etraf karanlik sonra merdivenlerden asagi iniyoruz ve her taraf beyaz ve annem beyaz onluklu doktor ya da hemsirelerin yaninda Boyle vezne gibi bi yerde. Ona beyaz kagit veriyorlar. Sanirim tam emin degilim kanser sonuclari. Bana da ileri de yapacaklarmis. O sira hastanenin kapisina bakiyorum, kapi acik. Hemen sag taraga bakiyorum. Soyle yaziyor kapida: HAYATIMI KURTARIN! Ve kaza gecirmis bi kizi getiriyorlar once baygin kiz sonra da ayiliyor. Bu ruyam ne demek? Kusura bakmayin, bu ruyami da ayni baslik altinda sordugum icin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kilitlikalp.jpg

Birsey degil kardesim..
Ruya veya dertlesme bolumundeki konullari okurken ;daha cok satir aralarina, duygu, his ve ayrıntılara takilirim...
cunku gelecek ve su AN Geçmişin Ayrıntılarinda Saklıdır...

gerçeklerin ayrıntıda saklı olduğunu hic bir zaman unutmayın...
mesela sizin su yazdiginiz ayrinti dikkatimi cekti ve oradan ruh halinizi cozebildim hamd olsun..

"Gene de bu tarz bi siteye yazmak istedim"
yani siz yasadiginiz SIKINTIYI sadece fiziksel, bilimsel olarak degil imani olarak da arastirip dermani Allah tan aradiginiza delaletti...ve en dogru olani da yaptiniz..
kainatta tesadufe tesaduf edilmez.. her seyin bir Sebebi ve Rabbimin SIR ve hikmeti vardir...

Bazen Sebepsiz gibi gorulen Gam ve kederler aslinda kendi ellerimiz ile isledigimiz gunahlarimizin karsiligidir...
Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
“İnsanın kendine ettiğini âlem gelse edemez” deseler de yine tek dostu kendisidir onun. Kibrit çakıp yaksa da yer yanı
yine de hiç suçlu görmez kendini. Kibriti eline veren ya da olmadı onu icat eden suçludur oysa.
kardesim istihare nasil kilinir isterseniz bunu da formumuzda bir arastirin cunku kazanirsam kaybedersem diye istihare olmaz.. kaybetmek, kazanmak kisiden kisiye degisen bir kavram
istihare namazi bir konuda bir isin bizim icin HAYIRLI mi olur diye yapilip Allah a tevvekul ve teslim olunarak kilinan ozel namazdir...

Hayirdir insallah...
Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac Yol ise amac menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yolda kaydirmasin kardesim..
Duygu boşlugu yasadiginiza da delaletir..

Hayatıniz, normal düzeni içinde olabilecek bazı olumlu veya olumsuz bazi değişikliklere işaret eder.
Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre temkinli olmakta fayda vardır...
Nefsimin kötülüğünden şeytan ve ortaklarının şerrinden ve
Allah a sığının..
ayrica ruyaniz Allahu alem ileride insanlara hizmet amacli bir meslege sahip olacaginiza delalettir...
hayirli gunler..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Cok tsk ediyorum gene size. Allah razi olsun sizden
yazdiginiz aciklamalar ile beni mutlu ettiniz. Allah da sizi mutlu etsin.

Tgc.m2o

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm.
Rüyamda farklı bir evdeyiz ama o ev de bir tanıdığımıza ait sözde bizim evimizmiş orası. Uyuyorum lakin evin içi çok kalabalık sonra uyanıyorum anneme sesleniyorum bir kaç kez, duymuyor beni tam yataktan kalkacağım sırada göğsümde müthiş bir baskı hissediyorum birileri benimle uğraşıyor, bunun farkındayım ama hiç birşey göremiyorum. Bedenimin yarısı yatakta olmasına rağmen bir diğer yarısı da havada. Evde onca insan varken hiç kimseye sesimi duyuramıyorum bu süreç içinde sürekli Ayetel Kürsi okuyorum, bu şekilde korku içinde uyandım. Bunun anlamı nedir ? Ben bu duayı tam olarak bilmediğim halde kelimesi kelimesine harfi harfine okurken uyandım insan bilmediği birşeyi nasıl okuyabilir ki ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamın Aleyküm.
Rüyamda farklı bir evdeyiz ama o ev de bir tanıdığımıza ait sözde bizim evimizmiş orası. Uyuyorum lakin evin içi çok kalabalık sonra uyanıyorum anneme sesleniyorum bir kaç kez, duymuyor beni tam yataktan kalkacağım sırada göğsümde müthiş bir baskı hissediyorum birileri benimle uğraşıyor, bunun farkındayım ama hiç birşey göremiyorum. Bedenimin yarısı yatakta olmasına rağmen bir diğer yarısı da havada. Evde onca insan varken hiç kimseye sesimi duyuramıyorum bu süreç içinde sürekli Ayetel Kürsi okuyorum, bu şekilde korku içinde uyandım. Bunun anlamı nedir ? Ben bu duayı tam olarak bilmediğim halde kelimesi kelimesine harfi harfine okurken uyandım insan bilmediği birşeyi nasıl okuyabilir ki ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Aleykümselam.
Kardeşim rüyan Rahmani olabilir.
Cinler tarafından rahatsız edilmişsen o cinler gerçek olabilir..
Çünkü kelimesi-kelimesine duayı okumak hemde bilmediğin bir duayı cidden çok garip..

Üst Alt