• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cin görmek ne demektir?

Rüyacı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin görmek ne demektir?
Merhaba ben rüyamda cinlerle yarışıyordum, onlarda bizde çok kalabalıktık. Dışarıya bir sokağa boydan boya sandalye minder koyulmuş sanki her sene yapılıyormuş gibiydi. Sonra bizim eve geçip yarışmaya başlıyorduk. Bizim liderimiz babamdı, cinlerin lideri de erkek, ne genç ne yaşlıydı onların grubundaki kızlar çok kötülerdi kıskanç ve hasetlerdi ama hiçbir şekilde bize zararları olmadı. Ben yinede cin olduklarını bildiğim için korkuyordum ama yinede cinlerle yanyana dipdibe oturmuş yarışıyordum. En sonunda oyun yarına kalmış gece yarısını çoktan geçmişti yarın devam ederiz diye herkes evden ayrıldı, kızkardeşimle ben kaldık en son zarzor toparlanıp çıkabildik kendi evimizden, bir tuhaftık çünkü hala korkuyordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim.rüyanız Hayr olsun..
Bildiğiniz gibi rüyalar insanin, Ruh halini ve psikolojisini göstermektedir.
bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz,beklentileriniz, sevinçleriniz,sıkıntılarınız, kırgınlılarınız ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve pozitif yaklaşarak yorum yapilmalidir...

Rüyada Cinler görmek;
Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu, Ruhsal Sıkıntı, İç Darlığı,hayatında bir durumdan dolayı adeta kaos yaşadığını ve bu yüzden kafanın çok karışmış olduğunu göstermekte, iyi ile kötü, doğru ile yanlışı ayırt etmede zorlandığını içinizdeki boşluğu ifade etmektedir.
yaşamınızda daha kaygısız olmak gerektiğini anlatır, gereksiz endişelerle kendinizi yıprattığını gösterir.

Rüyada cinden korkmak, cinden korktuğunu ya da ondan kaçtığını görmek,;
yaşamda ani gelişecek kimi olaylar hakkında zihninizin derinliklerinde korkular barındığını ve kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir

Rüyanızdaki mücadelenizde Dua yok!!, yani gereken neyse onu yapmıyorsunuz...Sabır ve Dua Müminin Ne Güzel İki Silahıdır! Siz bunlari kullanmadan kendinizi korumaya çalışıyorsunuz...
Sabır ve Dua üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerekenler, Allah'a teslimiyet ve tevekküldür. Mücadelenize ve sabrınıza hayırlı sonuç almanız dileğiyle hayra kalınız.

Ey Sıkıntıları Bizden Gideren Bizi Feraha Kavuşturan Allah'ımız...! Lütfen İhsanınla Kereminle Sıkıntılarımızı Gider Gönlümüze Ferahlık ver..amin..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Gönül Hanım.
Ben rüya görmedim ama cin üzerime atladı ve bana fevkalade sıkıntı verdi, yoruldum, nefes alamaz, hareket edemez hale geldim, elim ayağım ziyade bitkinleşti, bir zaman sonra beni bırakıp gitti, ki bütün bunları karanlık odada gözlerim açık yaşadım. O gidince kendime uzun müddet gelemedim, korkudan değil yanlış anlamayın, ziyade bitkin kalmışım, yorulmuşum, kollarımı kaldıramaz durumdaydım.

SORU:

Bana geceleri cin gelmesi "rutin" hale geldi cidden, ve bu halde çok oluyorum, sebebi nedir, bilginiz var mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Cin gibi Adminim,insanın dışı ins-içi cindir. insanın yaradılışında ruh ve beden iki ayrı alemdir. Ruhun asliyetinde külli irade arş. Bedenin asliyetinde ise cüzzi irade arz vardır. diyordu BEDİR MUHAMMED ALİ bin la Üst-tadımız ,bu iki alemin arasındaki perde ölümdür...

Karabasan ve Cin İlişkisi ......
Karabasan;Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz.
Korku verici ve yorucu bir durumdur..

Karabasan diye tesmiye edilen şey cin’in ta kendisidir.
karabasan yada cin üzerine Çöktüğü ,geldiği zaman tüm vücudunuz hareketsiz kalır. Ama bilinciniz açıktır. Her şeyi dünürsünüz , ama uygulayamazsınız. Yanınızda kim var , kim yok oda içersinde neler var, hatta hangi oda da ışık var hangisinde yok , hepsini uyanık gibi hissedersiniz. Yanınızdakine avazınızın çıktığınca bağırırsınız, yani bağırdığınızı zannedersiniz.
Ama kimse sizi duymaz. Çünkü sesiniz çıkmaz. Sanki felç gibi öylece yatarsınız.
Üzerinize sanki çok ağır bir nesne çökmüşte altında eziliyormuş gibi olursunuz.
Bunu tam bir hayal etmek için depremde yıkılmış bir evde bir kolonun altında kaldığınızı düşünün, Kolon öyle sizi altına almış ki nefes alamıyorsunuz, sadece düşünüyorsunuz.
Hareket hiç yok. İşte karabasandaki durumda böyledir.
Canınızın derdindesiniz .Siz kıpırdamaya çalıştıkça o daha da sizi sıkar ve baskı uygular.

Kainatın etki-tepki yasası,Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde,yada olay yaşadığınızda bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ,düzensizlikler ve açlık ,açık nokta var bazı duyguları ,cinseliği, stressi,hayatın baskısını yoğun yaşıyorsunuz...

yüz üstü ve sırt üstü ve cünüp ,Çıplak olarak yatmayın...yatmadan once temiz abdestli olarak her geceE'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

İnsan metabolizması bazı durumlarda farklı çalışır, örneğin aşırı sevinç, aşırı üzüntü veya heyecan gibi durumlarda vücudumuzun çalışma sistemi de değişir.
Bu gibi durumlar vücudumuzun enerji ve algılama boyutunu değiştirir ve cinlerin daha rahat hareket etmesini sağlar.

Cinler enerji olarak yaratıldıkları için enerji ile insan vücuduna girebilir veya insana musallat olabilirler. Bu gibi durumların sonunda mutlaka dua okunmak ve Allah’a yalvarmak gerekir. Dudaktan dökülen Kuran-ı Kerim ayetleri de enerji yaymaktadır... '
"Cinlerden ve insanlardan kötülük yapmayı fısıldayanların şerrinden Allah'a sığınırım.'.Nas suresi..

Allah’a sığının. Allah kullarını yalnız bırakmaz. Bilinen veya bilinmeyen hiçbir düşmana emanet etmez. Allah adını bırakmayın ki O’da sizi bırakmasın.
"Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr." (Allah'tan başka ilah yoktur, O tektir, O'nun ortağı yoktur,
mülk O'nundur, hamd O'na aittir. O, herşeye kâdirdir)

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
:) :)

Allah razı olsun, öğretmen ve hoca gibi adminim, sağolasınız, ifade ettiklerinizi anladım. Dikkat edeceğim ve dikkatli olacağım inşallah. Teşekkürler.
Allahü Teala bizleri, kötülerden muhafaza eylesin. Amin.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
"Cin gibi adminim" ifadeniz beni mutlu etti sağolasınız da, küçük bir hata oluştu sanırım.
Bendeniz "Cin gibi admin" değilim, bendeniz, "Cin gibi moderatörüm..." :) :)
Allah yardımcınız olsun. Kolaylıklar dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Cin gibi adminim" ifadeniz beni mutlu etti sağolasınız da, küçük bir hata oluştu sanırım.
Bendeniz "Cin gibi admin" değilim, bendeniz, "Cin gibi moderatörüm..." :):)
Allah yardımcınız olsun. Kolaylıklar dilerim.

abdala malum olur....
??

samed22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kara çarşaflı cinler görmek

Selamun aleyküm öncelikle, uzun süredir herhangi bir rüyamdan meraklanıp sizinle paylaşmamıştım, bu gece gördüğüm garip bir rüya beni meraklandırdı, inşAllah hayırlısı olur hakkımda...

Rüyamda 4 tane çarşaflı cinin evindeydim, ev dediğim sadece 1 salon pek büyük değil ama çok kirli ve eski bir yer, odaya ışık bile giremiyor, ışığı soğuruyor sanki garip bir atmosferi var evin, uzay boşluğu gibi, diğer 2 cini gözümle görmedim ama varlığından haberim vardı, diğer bir tanesi karşımda dolanıyordu bende bir koltukta diğeriyle omuzlarım değecek şekilde yanyana oturuyordum, bana kafasını dönüp arada konuşuyordu ve yüzü çok garipti, dişler çürük, gözler kara ve yaşlı bir yüz tam hatırlamıyorum zaten ama istisnasız hepsi boydan boya kara çarşaflı peçeliydi, o sırada yanımda oturan bana yarısı yenmiş, bozuk ve eski bir yiyecek uzattı, böyle çok kalın pötibör bisküvi gibi bende hafif bir ısırık aldım ve o anda üstüme bir ağırlık çöktü geriye doğru yatmaya ve sızmaya başladım tam sızdığım anda gözlerimi hareket ettiriyorum sadece pencereye baktım ve çok uzaklarda rüya ile alakalımıdır bilmiyorum ama yavaşça süzülen beyaz bir ışık gördüm ve o anda sesli sesli bismillahirrahmani rahim demeye başladım ben dedikçe belim doğruldu ileriye doğru tam kalkarken ve besmele çekerken de uyandım, son olarak rüyada hiç korkmadım

Ayrıca 1 hafta ya da 10 gün önce topraktan yapılmış bir küpü birinin bir iple bağlandığını ve büyü yaptığını gördüm, ama kime yapıldığını ve kimin yaptığını bilmiyorum, çok kısa bir rüyaydı ama aa büyü yapılıyor dedim öylede bitti, belki iki rüya bağlantılıdır, artık Allahın izni ile yorum sizin, hayırlısı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun .
Rüyada cin görmek, üç harfli, üç harfliler görmek;
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,takıntılı olduğunu ifade eder. hayatında kimi düzensizliklere bilerek sebep olduğunu ifade etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı cinler görmek ;
gerçek yaşamınızda aile içinde ufak kimi iletişim sorunları ya da kendini ifade etmek konusunda sıkıntılar yaşanmakta olduğunu ancak bunların karşılıklı anlayış ve sabırla çözüleceğini simgeler.

rüya sahibinin, öfkeye, kargaşaya iten açıklanmamış korkular ve duygular yaşandığını temsil eder ve kişinin yaşamını yeniden düzene sokması için daha fazla gayret ve daha güçlü sabır göstermesi gerekeceğine yorulur..

Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..

insanlara karşı daha dikkatli ,daha sabırlı davranmanız gerekli..aceleci ve tahammülsüz bir tutum içine girip, çok basit, küçük, önemsiz bir şeyi büyütüp içinden zor çıkılır bir olay hâline bir bardak suda fırtına koparmayı bırakın!! yoksa dünya tüm ağırlığıyla üstünüze yıkılır..

Sorun ,olaylara mantıklı yönden bakabilmek bazen yapamıyoruz işte (nefsimizle hareket ediyoruz) o zaman problemler,fırtınalar çıkıyor...
Böyle davranmanız gerektiğine yoksa işlerinizin kötüye gideceğine işaret eder.bir bardak olmayı bırakın!!da kabınızı genişlettin...sizin öfke kontrolunu öğrenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada büyü görmek ya da büyü ile ilgili herhangi bir şey görmek;
genel anlamda içinde bulunduğunuz sıkıntı ve umutsuzluğu işaret eder.
yaşamda kimi sıkıntılar içinde olduğunuzu bu sıkıntıdan kurtulmak istediğinizi ancak yararsız şeylerden, kişilerden medet umduğunuzu gösterir.
Bu rüya aynı zamanda Allah yolundan ayrılıp, yanlış yollara saptığını, haram ,gereksiz, şeylere bulaştığınızı ya da belki de el uzattığınızı, işlediğiniz günahlar sebebiyle işlerinizin hep yolunda gitmediğini ancak hala bunlara devam ettiğinizin ifadesidir.
İnançlarınızda bir zayıflık ibadetinizde bir eksiklik vesvese evham ettiginize
içinde bulunduğunuz sıkıntı ve korkuya işaret eder.

Psikolojini her daim sağlam ve iman ile tutmaya çalış, Herşeyin kontrolunun Allah'ta (c.c) olduğunu,Ve Cinlerin, sana hiç bir şekilde zarar veremeyeceğini adeta ezberlet kendine ..Kendinle girdiğin bu psikolojik takviye ile dahada güçlenecek korkunun azaldığına şahit olacaksın zamanla.

Varsa haram veya kötü alışkanlığınızı İSTİĞFAR ile terke çalışınız ,Beden arzınızı ve etrafinizi temiz tutun!!inşaAllah bu korkulardan ,takıntılardan,vesveseden kurtulursunuz.

Ayet-el Kürsi,Felak ve Nas Sureleri korkunun ,anahtarıdır...
Yarattığı her şeyin şerrinden, kapladığında karanlığın şerrinden, düğümlere üfürenlerin şerrinden, haset edenin ve hased ettiği zaman hasedcinin şerrinden Allah’a Sığın ...
yalnız inanarak samimiyetle okumalısın...
Bizleri ve bu kainatı Yüce Allah yaratmıştır ve her şeyin sahibi odur. O ne isterse o olur. Ona sığınıp, ondan yardım isteyen dürüst ,samimi kimseleri korur...selametle..

samed22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, hemen cevap yazmadım üzerine düşündüm derince bir gün boyunca, sebepler sonuçlar aradım, kendi kendime sizinle konuştum ama en çok merak ettiğim bu günahımın ne olduğu, bunu nasıl öğrenebilirim? Çünkü yalnız yaşıyorum, kimseye zararım, kötülüğüm yok ve insanlara karşı niyetim her zaman iyi yönde, merhametli biriyim, hatta tanıdığım çoğu insandan daha ahlaklıyım onlar gibi umursamaz, bencil olamam bende kendimi onlardan uzak tutarak korumayı seçtim, evet bir öfke problemim var ama o kadar bahtsızım ki en yakınındaki arkadaşım ve ailem can evimden vurdu beni, normal bir insanın bir sorunu olur döner yakınları ile paylaşır ben ise yakınlarımla problemdeyim, adeta ateş hattında yaşıyorum, bu o kadar büyük bir çıkmaz ki benim gibi biri için, kendime yeni bir çevre edinene kadar geri dönebilmemin imkanı yok, umarım çevremde bir gün anlayışlı ve beni gerçekten seven insanlar olur bende öfke problemimi aşarım, ama şu günahı çok merak ediyorum, bunu nasıl öğrenebilirim çünkü bilirsem kurtulmak için elimden gelen herşeyi yapacağım, tekrar teşekkür ederim.

D

Danik

Kayıtsız
Misafir
Ruya

Merhaba!
Ozur dilerim, ben turk harflerini kullanamam, cunki Turkiyeli degilim. Burada cevap bulacagim diye yaziyorum. Az once bir ruya gordim. Ama, durum anlasilsin diye baska bir informasyonu verelim once.
Benim 14 yasindaki kiz kardesim son vakitler depresyon durumdadir. Onun sebebi - evdeki atmosfer olabilir. Evde soz kavgasi biraz cok oluyor, onun ustune kiz babasiz buyuyor. Bence biraz merhamet yetmiyor. Onun icin kiz bozuluyor: kotu sozleri soyluyor, annem ve ablasiyla kavga ediyor.
Simdi, ruyama gelelim. Ruyamda bir vakit evde bulundum. Gece vaktidir, az sonra hepsi uyumaya gidecek. Biraz sonra ben kendim garip bicimde hareket etmeye basladim: yataka gittigimi gordukce, annem isigi sondurdu, ve sonra ben kasten bagirmaya basladim. Nicin yaptigimi bilmiyorum. Annem korkmus, ve isigi acti, ve ben de gulmeye basladim, ve sakadir bu dedim. Real hayatta boyle seyler yapmiyorum.
Az sonra kendimi yataken buldum. Yatiyorum ve odada bir seyler hissetmeye basladim. Ve sonra arkamdan birisi (insan degil) gelip arkami beni yakaladi. Cok korktum ve bildigim sureleri okumaya basladim. Okuyorum, okuyorum, ve sonra kiz kardesim yattigi tarafa baktim. Goruyorum: kiz kardesim telefonla oynuyor, ve yaninda baska bir kucuk kiz oturuyor. Onu bir akrabamin kizi olarak tanidim, ama anlamiyordum bu kiz niye bizin evdedir. Sonra kiz kardesimnen sordum, yanindaki kiz kim diye. O karanlikta bakti kucuk kizin oturdugu tarafa, ve korkarak yatageldi. O kucuk kiz da kayboldu, kiz kardesim korktugundan benimle birlikte ben okuyan ayetleri soylemeye basladi. Ben de o kucuk kizi cin olarak saydim.
Bu ruyama bir kommentler yazabilir misiniz?

GokRa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cinler görmek

Merhaba 8 aylik gebeyim, ruyamda baska bi kadinin cinler tarafindan rahatszi edilip eziyet cektigini goruyorum ve hemen elini kolunu tutup fatiha suresini okuyorum ve kadin sakinlesiyor. Bi baskasi da cinler bana musallat olmasin, onu kovdum diye elime kina yakiyor ve bobregimin oraya dondurma koyuyor manasi nedir acaba.

Aylam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada cin görmek

Selamun aleykum ben guruba yeni katildim, size ruyami anlatmak istiyorum. Dun gece cok korktum, ruyamda namaz kilarken arkamdan iteklenerek namazim bozuldu ve o da cin oluyormuş ruyamda. Sonra cok homurdanip beddua hakaret falan ediyorum cinlere. Uyandigimdada cok tuaf hissediyordum kendimi, yorumlarsaniz sevinirim selametle..

Üst Alt