• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ciğer görmek

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Günaydın efendim,

Sabah namazına uyanmadan hemen önce gördüğüm rüya [arabadan sonra :)]

Ciğerci tezgahı,dükkanı gibi bir yer var, usta çok taze kuzu ciğeri olduğunu söyleyip kızartılmış dilimlenmiş kasedeki bisürü ciğerden bir tanesini ikram ediyor. Gerçek hayatta ciğeri pek yemem ama alıp tadına bakıyorum, oldukça lezzetli geliyor. Bunları un gibi bir şeye bulayıp kızartıyormuş. Un kullanmadan kızartsanız, niye böyle yapıyorsunuz diyorum. Böyle daha güzel olduğundan falan dem vuruyordu galiba.

Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar ..bir gun gecti mi?
Uskudar da Sabah oldu mu bilmem ama New Yorkta aksam oldu...
herşey küçük detaylarda gizlidir ama önemli olan onları farkedebilmektir.

Hayirdir insallah...
Rüyada ciğer görmek simdi bunun yorumuna dikkat etmek lazim..
ciğer ama ne ve kimin ciğeri iste butun ruyanin yorumu burda...
Kuzu;dokunmaya değil, korkmasın diye kendisine yaklaşmaya bile kıyamayacağın bir canlı.koyunun yavrusu..
koyun sakin, güvenilir,bereketli bir insanin semboludur...
Ruyada taze kuzu ciğeri ;Kadin, kismet, nasip vesilelerdir...
şer dediklerimizde dahi bazen hayır vardır.
Hak şerleri hayreyler..
Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler.

"Bunları un gibi bir şeye bulayıp kızartıyormuş"

Belki sizin cazip bulmadiklariniz Sizin icin daha hayirli ve bereketlidir...
Rüyada ciğer satan, ciğer pişiren birini, ciğerci görmek gerçek yaşamınızda sahip olduğunuz korkularınızdan kurtulup huzura ermeye işaret eder...

İnsanların birlikte daha mutlu ve daha güvenli yaşamaları için herşeyden önce kendileri ile ilgili, daha sonra yaşamla ve diğer insanlarla ilgili önyargılardan kurtulmalari gerekir...
Karşılıklı güven oluşturmadan önce ‘’UYUM’’ sağlamak önemlidir. Yani karşınızdaki insanı anlamaya çalışırsanız, onun dünyaya bakışını, değer ve inanaçlarını anlayıp
uyum sağlayabilirseniz yavaş yavaş aranızda ‘’GÜVEN’’ oluşmaya başlar.
Yani karşınızdaki kişiye ben seni anlıyorum, senin neden böyle hissettiğini, neden böyle davrığını anlıyorum’’ mesajını verdiğiniz zaman o kişi sizinle birlikte hareket edebileceğine inanır.
Güven olmadan sağlıklı iletişim de olmaz, ilişkiler de kurulmaz.

Siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? ‘’İnsan karşısındakine ne söylüyorsa kendisi odur’’derler.
Eğer karşınızdaki kişilerin güvenilmez olduğunu düşünüyorsanız, siz ne kadar güvenilirsiniz?
Kendinize olan güveniniz yoksa başkalarına olan güveniniz de yoktur.
Siz kendinize güvenmiyorsanız başkaları size nasıl güvensin...?sırıtık.:,

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
geçti geçti :) Çok teşekkür ederim, Siz newyoktamısınız sanki kanada diye düşünmüştüm.

Birde bu rüyayı güven olayına nasıl bağladınız onu anlayamadım ?
Kep kep i mismara tebdil eden ol perverdigar,
Nale-i mürgi garibi kul bozar Allah yapar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil.. evet New yorkta da degilim Uskudarda da onlarin arasinda merkezi olan Canada dayim...(kanada)Kuzey amerika...
anliyacaginiz kizilderilelerin ulkesindeyim...sırıtık.:,

"Birde bu rüyayı güven olayına nasıl bağladınız onu anlayamadım "Yazana degil Yazdirana bakin!!
"Gerçek hayatta ciğeri pek yemem ama alıp tadına bakıyorum "

herşey küçük detaylarda gizlidir ama önemli olan onları farkedebilmektir.dikkat ettiniz mi cikolata ruyasinda da ayni seyi yazmistiniz...
Tadi damagimda.. tad almak yasanmis..bir olaydir.. yasamamis olsa idiniz Tadini nerden bilirdiniz?
Ruya yorumlarken madde, mana, insan ve deyimleride cok iyi bilmeniz gerekli...
ciğeri beş para etmez adam, yaramaz, bas belasi ...burada güven ,hayal-KIRIKLIGI yasanmisligi vardir...

bu ciger ruyasinda;Kadin kismet nasip vesilelerdir...ama yine de Temkin ve Tedbirli olmaniz gerektigi seklinde bir Uyari ruyasidir..

Araba çikolata rüyaları evilik istiharesi ile ilgili idi: Hayat yolculugunuzda kendiniz gibi Size uygun Sizin yasamis olduklarinizi yasamis Size denk
.medeni halli Sizin gibi birini bulun..anlaminda...baskasinin cikolatasina bakmayin cunku onlar Siz degilsiniz.. Siz size uygun ve denk biri
ile hayattinizi birlestirirseniz anca mutlu, huzurlu olursunuz.. yine bir uyaridir!!
Yani bilmiyorum Allah-in ya sevdigi kulsunuz Yada bir duaniz veya saf , temiz kalbiniz var hep uyariliyorsunuz Anliyana..
Hayirli Gunler...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrar SelamünAleyküm,
Biraz geç oldu biliyorum ama yaptığınız yorumları aradan bir süre geçtikten sonra bir daha okuyorum. Olaki o zaman göremediğim, veya farklı şekilde anlaşılabilecek ayrıntıları yakalayabilmek için.

"Yani bilmiyorum Allah-in ya sevdigi kulsunuz Yada bir duaniz veya saf temiz kalbiniz var hep uyariliyorsunuz ." demiştiniz.

Zamanınızı almayacaksam şayet şu uyariliyorsunuz kelimesine yüklediğiniz anlamı biraz daha açmanız mümkünmüdür.

Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam ...
KARDEŞİM ALLAH'IN SEVDİĞİ KULLAR ARASINDA VAR MISIN YOK MUSUN?BU SORUNUN CEVABINI RABBİM BİLİR,
AMA AMELLERİN BELİRLER...
ama Allah için yapılan her iyilik, Yüce Allah'a bir şükür ve Rahmanin Sevgisine acilan bir KAPI dir!!
Samimiyet ile , sen önce nefsine seslen
İlimle, irfanla, ahlâkla süslen
Haramsız, tertemiz rızıkla beslen
Annenin,Duasini ve RAZILIGINI da Sen,her an al!!
Rabbimin sevdiği kulu musun sen?
bunun cevabini da Bana da Sen ver...:)
Hayirli geceler ...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabınız şiir gibi , mısra-ı bercesteside "bunun cevabini da Bana da Sen ver..." olmuş galiba :)

Hocam,
Evet desende olmaz, hayır desende olmaz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cevabınız şiir gibi , mısra-ı bercesteside "bunun cevabini da Bana da Sen ver..." olmuş galiba :)

Hocam,
Evet desende olmaz, hayır desende olmaz

Zaten mahsustan boyle mantik ,ilmi ve hissi ve kendinizi tanimaniz icin soru sormustum..
Iste ben size bunu anlatmaya calistim.. simdiye kadar size2,3 soru sordum hepsinde evet ile HAYIR ,akil ile yurek ..
gecmis ile gelecek arasında hep bir çelişki ve güvensizlik içerisinde oldugunuzu gostermek istedim..
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir…Sadece fazla ileri gitme riskini göze alanlar ne kadar ileri gidebileceğini öğrenebilir....

Evet desende olmaz, hayır desende olmaz..bir adim atsam da yollu noktalasam da olmaz!!!:bilmemm:.sırıtık.:,

Peki karar nasıl alınır? Karar alma sürecimiz veya bunun teorisi iki seçenek sunar karşımıza;
ister bir girişim kararı, isterse iş ile ilgili olsun, isterse de günlük yaşantımızda alacağımız bir kararımız:

ya rasyonel (mantikli) davranır, enine boyuna ilgili kararımızı en iyi şekilde uygulamak üzere değerlendirdikten sonra adım atarız ..
ya da yol almaya başlar sonra uygulama sırasında gerekli düzeltmeleri yaparız...aassd..

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,

"Rabbimin sevdiği kulu musun sen?", " Evet desende olmaz hayır desende olmaz"

Beyazıt Bestami oğluna sormuş. Oğlum Allahı seviyormusun sen? Çocuk bir süre susmuş tam cevap verecekken. Baba devreye girmiş.Oğlum evet desen senin yüzünde öyle bir hal göremiyorum yalan söylemiş olursun, hayır desen Allah muhafaza kafir olursun. En iyisi sus demiş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun paylasiminiz cok hosuma gitti..
Oglum ile buna benzer ibretlik konusmam aklima geldi...
gecenlerde 6 yasinda islami okulun 1.sinifina giden oglusuma (evladligim) a sordum Allah-i Seviyormusun ?
-evet !! dedi..ama Allah beni daha cook seviyor!! :tamam:.
eminmisin dedim ahh annne tabiki eminim..
Ben de merak ettim nasil anladi diye.. cunku gercekten oglusum daha sadece 6 yasinda tertemiz, gunahsiz Allah-in bir kimsesizi...
Nerden biliyorsun diye sordugumda.. cevabi, fitratti beni sasirtti!!
Silly You sen ne komiksin dedi..! Ben sadece bir cocukum sevgimde kucuk !!olur ama Allah!! Kocaman Allahu ekber!!En buyuk tabiki O sevincede en cok seviyo...
Sevgiside Onun kadar kocaman...:tamam:.

Üst Alt