• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cennete gitmek görmek

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cennet görmek Rüyada cennete götürmek rüyada cennete gideceğini görmek
Selamun aleyküm,

Rüyamda iki tane 4-5 yaşlarında çekik gözlü çocuğu, bir çocuk daha vardı ama net hatırlayamıyorum, içinde A harfi olan bir cennete götürmem yani onlara refakat etmem isteniyor. Çocuklar tabi cennete gideceklerini bilmiyorlar sadece il değiştireceklermiş gibi zannediyorlar ve benim gittiğim (bu arada içinde gene A harfi olan başka bir cennete gittiğim söyleniyor bana önceden) cennete gitmek istiyorlar, ben de orası da çok güzel bir yer diyorum ve onları teselli ediyorum, çünkü yüzleri biraz asılıyor. Yanımda benim gibi başka refakatçılar ve onlara verilen çocuklarla çocukları cennete götürmeye çalışırken bir alışveriş merkezine giriyoruz. Orada biraz oyalanıyoruz. Neyse gene en sonunda çocukları toplayıp alışveriş merkezinin çıkış kapısında toplanıyoruz yolumuza devam etmek için. o arada uyanıyorum.

Yaşım 26 bekar öğretmen bir bayanım. Rüyam yorumlanmaya değer mi bilemedim. :tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
sabırli bir öğretmen olduğunuzu Rüyanizdan anliyorum zaten..öğretmenler çok iyi bir yol gösterici konumunda olmalıyı..

Rüyada Cennete Gittiğini Görmek;
Camiye, zikir meclisine,salih amellere, gerçek ilme..
Cennete girdiğini Görmek sevincç ve sürura ermeye, hayır ve berekete, nimet ve güzel rızka nail olmaya,yorumlanir..

Rüyanızın rahmani bir mesaj içerdiğini düşünüyorum hayatınizda çok olumsuz ve kötü zamanlar ,imtihanlar yaşamış Ama her şeye rağmen,
asla inancından vazgeçip isyan etmemiş yaşanan her olumsuzlukta tekrar olumlu düşünmek için gayretler eden bir insan olmaniza...
Sabrınızın, dualarınızın, çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Buna inanın ve insanlara ve özellikle çocuklarımıza iyi, güzel ve faydalı şeyler öğretmeye
ve Onlari Sevmeye ,sevindirmeye devam edin!!
hayatınızın,gidikce feraha, huzura ,imana,saadete kavuşacağınızı müjdelemektedir. Yeter ki çizginizi bozmayın, Allah’a sığınmaya ve ondan yardım istemeye devam edin.

Unutmayin..
"Dünya Hayatı Sadece Oyun ve Oyalanmadır.
Ahiret Yurdu İse Allah’tan Korkanlar İçin Elbette Daha Hayırlıdır.
Düşünmüyor musunuz?”
(En’âm: 32)

“Dünya Hayatı Aldatıcı Zevkten Başka Bir Şey Değildir.”
(Âl-i imrân: 185)

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorum için çok teşekkürler. Galiba dünya hayatına kaptırdım gidiyorum düşünsene cennete giderken alışveriz merkezine girdim :)

Üst Alt