• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camurlu yoldan gecmek

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah in selami üzerinize olsun..Ben gecenlerde rüyamda, Esra arkadasimin evinden cikiyordum yani köydeydim, kapinin önünden cikarken sol tarafimda yerde topragin üstünde namaz kilan üc-dört erkek cocugu göryordum ve hosuma gidiyordu..Sonra eve dogru ilerlerken yol camurluydu ayagimda terlik vardi önce temiz bir yerden gideyim diyordum ayagim kirlenmesin diye sonra birsey olmaz düz gidiyorum yürürken biraz zorlaniyordum, düsecek gibi olup elim camura girdi ama hemen topluyorum kendimi, camuru gecip eve dogru gittim. Bizim kapida arkadaslarim esra ve pinar, bizim bahceye gidiyoruz orda su var elimi yikiyorum ve sohbet ediyoruz pinar sol gögsünü cikariyor birseyler anlatiyor biraz sinirli,elinde enjektör gibi birsey var gögsüne batiriyor birkac defa ve ordan dayimin oglu besir, geciyor bende ona bakma diyorum ayip.Pinarin gögsünde bir kalp sekli gördüm beyaz renginde, esraya kalbe bak diyorum.. Bu arada besir beni yillardir sevdi ben ona hic karsilik vermedim kardesim gibi gördüm dayimin ogludur.Ben baska biriyle nisanlanmistim dört ay oldu ayrildim.Sizi yoruyorum, HAKKINIZI HELAL EDIN Gönül sizim Allaha emanet olun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .

Hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.

ALLAHIM Bedduadan kötü söz ve davranışlardan, kötü bakışlardan ve zanlardan
sana sığınırız Bizi gıybetten ve iftiradan koru. Bizi senin dostlarınla DOST kıl.
Çamur at izi kalsın ...deyimine maruz kalacaginiza delaletir......

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun..Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin ve bizi buna razi etsin...

Üst Alt