Allah in selami üzerinize olsun..Ben gecenlerde rüyamda, Esra arkadasimin evinden cikiyordum yani köydeydim, kapinin önünden cikarken sol tarafimda yerde topragin üstünde namaz kilan üc-dört erkek cocugu göryordum ve hosuma gidiyordu..Sonra eve dogru ilerlerken yol camurluydu ayagimda terlik vardi önce temiz bir yerden gideyim diyordum ayagim kirlenmesin diye sonra birsey olmaz düz gidiyorum yürürken biraz zorlaniyordum, düsecek gibi olup elim camura girdi ama hemen topluyorum kendimi, camuru gecip eve dogru gittim. Bizim kapida arkadaslarim esra ve pinar, bizim bahceye gidiyoruz orda su var elimi yikiyorum ve sohbet ediyoruz pinar sol gögsünü cikariyor birseyler anlatiyor biraz sinirli,elinde enjektör gibi birsey var gögsüne batiriyor birkac defa ve ordan dayimin oglu besir, geciyor bende ona bakma diyorum ayip.Pinarin gögsünde bir kalp sekli gördüm beyaz renginde, esraya kalbe bak diyorum.. Bu arada besir beni yillardir sevdi ben ona hic karsilik vermedim kardesim gibi gördüm dayimin ogludur.Ben baska biriyle nisanlanmistim dört ay oldu ayrildim.Sizi yoruyorum, HAKKINIZI HELAL EDIN Gönül sizim Allaha emanet olun ...