• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çadır görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında çadır görmesi; kapalılıkla tabir edilir.

Bir başka yoruma göre: Rüyada çadır görülmesi; yolculuğa, eşe veya kabre ya da eve işarettir.

Rüyanızda çadır görmeniz; hayatınızın birtakım değişikliklere uğrayacağına, bir çok işlere girip çıkacağınıza ve sonunda mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağınıza yorumlanır.

Rüyanızda bir çadır kurduğunuzu görmeniz; yeni bir işe atılım yapacağınıza,

çadırınızın yıkıldığını görmeniz; halen yürütmekte olduğunuz işinizin bozulacağına,

birçok çadırların olduğu yerde bulunduğunuzu görmeniz; ortakları çok olan bir şirkete veya kooperatife katılacağınıza delalet eder.

Kişinin rüyasında kendi üzerine bir çadır kurulduğunu görmesi; eğer devlet başkanı ise yetki ve kuvvetinin artacağına, eğer orduya mensup birisi ise; bir göreve getirileceğine, eğer tüccardan birisi ise; kır yolculuğa çıkacağına, hayra, şerefe ve güzel bir hizmetçiye nail olacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında kendi çadırının yanında bir başka çadırın bulunduğunu görmesi; o kimsenin iyiliği emreden, kötülükten sakındıran ve büyük günahlardan tövbe eden bir kişi olduğuna,

rüyasında kendi çadırında âyin yapıldığını gören kimsenin; bir cariyeye âşık olacağına,

kişinin rüyasında kendisi için bir çadır görmesi; o kimsenin bir askerî birliğe komutan olacağına işaret eder.

Rüyanızda bir çadırda oturduğunuzu görmeniz; hayatınızın birtakım değişikliklere uğrayacağına,

bir kimsenin rüyasında çadır kurduğunu görmesi; o kimsenin bir ev alacağına veya başka bir eve taşınacağına,

kişinin rüyasında kendi çadırının kurulduğunu görmesi; o kimsenin ömrünün bittiğine ve dolayısıyla öleceğine işaretle tabir edilir.

Rüyada çadır bozup toplamak, ev hayatının bozulacağına ve işlerin sarpa saracağına yorumlanır.

özlem34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çadıra girmek rüyada çadır görmek rüyada çadırda olmak
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar, yaklaşık bir ay önce rüyamda bir çadıra giriyordum. Çadıra girer girmez sağ tarafimda iki erkek secde halindeydiler. Bana yakın olanin üzerinde yeşil cübbe vardı. Sonra çadırdakiler oturuşa geçtiler ben yeşil cübbeli olanin omzuna dürtüyorum hadi gelmiyormusunuz gibisinden ama hiç konuşmuyorum, sadece dürtüyorum. Onlar namazi hiç bozmuyor selam verince tamam geliyoruz der gibi bana bakıyorlar bu arada ben yanlarindan biraz uzaklaşmişim. Bu rüyama bir anlam veremedim, çok merak ettim yorumlarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bir çadır görmek;
yorumlamadan müsaadeniz ile bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..
su, toprak, hava, ateş Bu dört element insanın yaratılışında da vardır bu Dört elementin tesirini her yerde görebiliriz, çevremizde, duygularımızda,yaşanan olaylarda
Ve bu dört elementin hem negatif hem de pozitif tesirleri mevcuttur.

Hava
Hava bizim seçimler yapmamıza olanak veren zihin ile alakalıdır. Aklı Bir Karış Havada insan deriz..
Bu aynı zamanda bizim yükselişimizdeki sorumlu olan irademizdir. İrade, Allah’ın bize verdiği en büyük hediyelerden biridir.
Çünkü biz irademizle doğru kararlar veririz.
Kuran’da devamli geçen “Düşünmez misiniz?” veya “Şüphesiz bunda, düşünenler (akıl sahipleri) için ibretler vardır” sözleri işte hava elementi ve düşünme ile alakalıdır.
İçimizde bu elementin enerjisi dengeliyse, daha net bir düşünceye sahip oluruz ve bu da bizim farkındalığımızın gelişmesine olanak verir.

Havanın diğer olumlu özellikleri iyimserliktir. Bu düşünceyi yönlendirmeyle alakalıdır. İyimser olmak, en kötü anda bile pozitif olana odaklanabilmek demektir.
Böylece içsel huzurumuzu koruyabiliriz.

Su
Su elementi duygularımızla, sevgiyle ve duygusal bedenimizle alakalıdır. Aynı zamanda su, sezgilerinde sembolü olmuştur.
Bilhassa sevgi bulaşıcıdır. Bir kişiyi mutlak ve samimi bir şekilde sevdiğinizde karşıdakinin de size sempati duymaması mümkün değildir.
Aynı zamanda su bize akışta olmayı öğretir. Akışta olmak demek, hayatın gidişatına direnmeden ruhumuzun özgürce serbest kalması kaderimiz ile akmamiz demektir.

Bunu hızlı akan bir nehire benzetebiliriz, istediğimiz kadar ters istikamete yüzelim bu sadece kendimizi yormak demektir.
Bizler bilinmezlikten korktuğumuz için akışa uymak yerine akışı kendimize uydurmaya çalışırız, hâlbuki bu gereksiz bir stresse sebebiyet verir.
kaderin sizin için seçtiği yolu kucaklayın.

Ateş
Ateş aşkla, arzuyla ve derin isteklerle alakalıdır. Ateş elementi bize her daim cesur olmayı ve hayatın getirip götürdüklerine dair ayakta kalmayı öğretir.
Ateş aynı zamanda kalpte yanan aşkın ateşini anlatır bize. Aşkın ateşi, kalpleri yakar ve kavurur, pişirir ve ruhlarımızı olgunlaştırır.
Bu ateş ruhu arındırır ve aşkın ateşinde yanmakta olan ruh diğer her şeyden arınıktır. Aşk ile gidilen yolda her daim kapılar açılır.

Toprak
Toprak elementi bize sükuneti ve sessizliği anlatır...Sessizliğin bilgeliği diğer bilgeliklerden daha önemlidir.
Çok konuşmak enerjiyi düşürür ve kelimelerin gücünü azaltır, az ve öz konuşmak ise konuşulan sözcüklerin daha yüksek bir enerjiyle yayılmasını sağlar.

Toprak ayrıca ölmeden önce ölme deneyimini içerir. Hem varoluşu anlatır bize hem yok oluşu… Hem verimiyle tohumlara yaşam bahşeder, hem de ölü bedenlerimizin ev sahibidir.
Yok oluş ve varoluşun sırrına ve döngüsüne sahiptir. Doğum ve ölüm bilgeliğini öğretir bu sebepten dolayı.
Ayrıca tevazuyu,Tevazu içinde yürümemizi anlatır. Çünkü toprak ,ayrım yapmaksızın tüm bereketini sunar insanlığa ve bizim ona verdiğimiz zararlara rağmen bize bereket veririr..

Rüyaniz Hayr olsun...
Rüyada çadır görmek ;birkaç şekilde yorumlanır.
-saltanat ve devlete ,manevi güce delâlet eder. Çünkü çadırlar padişahların ,manevi hocalarin otağıdır.

-ikinci yorumu ise;günlük yaşamın rutin davranışlarından çıkıp, hayatınızda geçici bir değişiklik yapmanız gerektiğini extraordinary sıradışı,
özel ve Rüzgar gibi ruh haliniz her şeyden çabuk sıkıldığınıza,Ruhunuzda sürekli değişken olmaniza yorumlanir..

-evliliğe adım atacağınız, Ömür boyu sürecek bir yolculuğa gurbet ve göçebe yaşamaya çıkmaya..

"Çadıra girer girmez sağ tarafimda iki erkek secde halindeydiler. Bana yakın olanin üzerinde yeşil cübbe vardı."
hayırlı nasip, kısmet,rızk,huzur ,kamil olgun bir insanin size Yaklaşmasına yorumlanir..

Dua edin dua bizim gizli silahımız. Ayrıca duada yanlış bilinen birşey var. Allah her duaya icabet ettiğini söylüyor. Ama icabet ayrı kabul etmek ayrıdır.
Şimdi siz bir doktora gidip derdinizi söylüyorsunuz. Doktor szi dinliyor. Siz doktordan hastalığınız için örneğin şu ağrı kesiciyi bana kesin ver çok iyi geliyor diyorsunuz.
Doktor size bakıyor hastlığınızı kontrol ediyor. Eğer o ilaç hakikaten iyi geliyorsa size veriyor. Gelmiyorsa başka birşey veriyor. Duada bu şekilde..Kıssadan Hisse.

duaa..

Üst Alt