• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada büyük yılan görmek

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, hayırlı günler. Ben aksam bir rüya gördüm. Çok korktum. inş hayır olur. Rüyamda bahçede kocaman bir yılan gördüm. Yemyeşildi. biz köyde oturuyoruz. Yılan cıksa bile hep küçük çıkar, bu kadar büyük yılan sadece belgeselde gördüm. Her neyse, yılanı gördüm korktum. Babamda ilerde birşeylerle uğraşıyor. Koştum yanına, baba yılan var kocaman öldür onu dedim. Tamam kızım nerde dedi. Yılanı gösterdim. Babam ona kosayla vurdu. Belki bilmezsiniz bizim köyde kosa deniyor. Tarif edeyim, bir tahta ucuna bağlı sivri kocaman bıçak gibi birşey. Rüyama devam ediyorum. Babam kosayla vurdu birşey olmadı. Yılan kıvrıldı sürünerek değil zıplayarak kaçıyor. Tam kaçıyor derken geri döndü, biz kaçıyoruz bizi kovalıyor. Eve girdim kapıyı kapattım. Kapıda duruyor, orda uyandım zaten çok korktum. Yılan düşman derler bizim burda. Bakalım siz neye yorumlayacaksınız. Şimdiden teşekkürler. Allah razı olsun. Allaha emanet olun.
UzgunnnUzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam hayır olur inş
Rüyada yılan görmek, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak,
Rüyada yılan görmenin on tabiri vardır:
1-Gizli düşman
2-Geçim
3-Esenlik
4-Yöneticilik
5-bir entrikaya karşı dikkatli olmanız gerektiğine…
6-Baht
7-Kadın
8-Murat
9-Erkek evlat
10-pişmanlık

Rüyada yılan görmek; gizli düşmana veya cimrilik gibi kötü huylara sahip bir arkadaş edineceğinize işaret eder.

Evde yılan olduğunu görmek; bir sıkıntı yaşayacağınıza ve gizli düşmanınızın aileden biri olduğuna, tabir edilir.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Rüyada yılan gizli düşmanlık kıskançlık hile olarak tabir olunur. Duruma göre devlet saltanat yöneticilik hayırlı geçim esenliğe çıkmaya da yorumlanır.

Yeşil yılan görmek; düşmanınız, sandiğiniz kişi; zahit ve salih biri olduğuna…..Yılandan korkmak düşman şerrinden emin olmaya.
Evde görülen yılan evdeki düşmana, hariçte görülen yılan dışarıdaki düşmana.

"biz kaçıyoruz bizi kovalıyor "Pişmanlık ve Vicdanimizin bizi kovalamasina yorumlanir...
Bozuk niyetle yapılan amelden,er ya da geç fitne doğar!!Akıbeti Hayr Olmaz...
Selametle...

Üst Alt