• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada büyük dalga görmek

beyaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
öncelikle hayırlı cumalar dilerim.rüyamda evimiz deniz manzaralı büyük bi evmiş.evin balkonundan sahil görünüyormuş,deniz önce sakindi hafif hafif dalgalarla sahile vuruyordu.hava güneşliydi kıyıda büyüklü,küçüklü yatlar(gemiler)vardı. daha sonra eşimle denizi gören camın önünde eşimle öpüşmeye başladık..sonra birden dalgalar şiddetını artırdı.sahıl neredeyse denizin ortasında kaldı.dalgalar büyüdü büyüdü evin boyuna kadar geldı.ben hemen balkon kapısını kapatmaya calışırken çok şiddetli bi rüzgar buna izin vermıyordu yüzüme dalgadan gelen su tanecıklerı carpıyordu.emin değilim ama sanırım kapıyı kapatabildım.sonrada uyandım.hemen yorumlayıp cevap gönderırsenız cok sevinirim.....saskn..saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun Sizin de cumaniz mubarek olsun kardesim.. Hayirdir insallah..
Bugunlerde Eşiniz ile aranız biraz mesafeli veya bir anlasmazlik var sanirim Allahu Alem..
Rüyada eşini öpmek ; eşinizle bundan sonra daha yakın olmak onunla daha fazla vakit geçirmek arzunuzu simgeler...
Rüyada öpmek öpüşmek yakınlık olarak yorumlanır.
Sevginin hal edemedigini, birbirinizi KIRARAK inad ederek konusmiyarak ASLA hal edemezsiniz..

bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
rüyada dalga görmek :bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.
Rabbim Size cook buyuk bir iyilige guzelige hayra vesile olmanizi nasip edecek ins.Allahu Alem.

önemli olan oluşan olay ve hadisler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepki ve yaklasim seklimizdir..

Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir.
Rabbim hakkinizda Hayirli olani versin ins. Hayirli gunler...

nursee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yosunlu dev dalga görmek

Selamünaleyküm.
Rüyamda annemle beraber, yosunlu bir gölün kenarındayken, birden gölün kocaman bir dalga şeklinde yukarıya doğru yükseldiğini gördüm.Daha sonra kendimi kurtarmak için hızlıca koşmaya başladım.Daha fazla kaçamadım ve dalga beni de aldı ancak ben birden kendimi dalganın üzerinde gördüm.Ve o sırada dalga binaların arasından ilerlemeye devam ediyordu.Ben camı açık bir eve kendimi zor attım.Sonra aklıma annem geldi ağlamaya başladım.Annem kesin ölmüştür, kesin boğulmuştur diye girmiş olduğum evden çıktım ve ağlayarak annemi aramaya başladım lakin bulamadım.
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam hayırlı Ramazanlar ve hayırdır insallah..
Olmasını çok istediğiniz fakat sonucunun ve hakkında hayırli mi ne olacağını kestiremediğiniz bir şeyin niyeti ile yatarak gördüğunuz bir bilinc alti rüyası da olabilir..
hayatınızda alamanız gereken bir karar var ve siz bunun sorumluluklarından korkup, hangi yöne gideceğinizi bilemeyip stres yaşadiginiza isarettir!!
Ancak endişelenmenize gerek yok, verdiğiniz karar sizin için en iyisi olacak, sadece rasyonel mantıklı düşünmeye ve iradenizin hakkini vermeye çalışın.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlı olan ne ise onu nasibetsin İnş ...

rüyada dalga görmek :bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada dalgalarin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.

"kocamaan bir dalga ve dalga beni de aldı "
iyi giden bir hayatın içine giren gayri meşruluğa, imtihan sırrına işaret etmektedir.
Bu süreçte zarar görmeyeceksiniz ancak yaşayacağınız olaylar sizi olgunlaştıracak.
Bazı katı fikirlerinizden vazgeçeceksiniz. Özellikle aile ,anneniz ile münasebetleriniz ile ilgili düşüncelerinizde değişiklikler olacak...
Fikir değişimi sizi önceki düşünce yapınızı yarı yarıya etkileyecek ve olumlu daha yumsak, ve merhametli olarak değiştirecegine yorumlanir..

Rüyanız dünya hayatında büyük konuşmama, itidal, sabır ve hamd sahibi olmanızı öğütlüyor...
Müslümana isyan değil kadere teslim olmak yakışır..

Deme şu niçin şöyle, yerindedir o öyle, Bak sonuna sabreyle;
Hak şerleri hayreyler, Mevlâm görelim neyler, Neylerse güzel eyler”
Hayirli gunler..

şofben

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada büyük dalgalar görmek

Selamün Aleyküm.ben evlenmek üzere olan aynı zamanda da itikadımı düzeltmek ve arttırmak içi uğraşan birisiyim. rüyalarla amel edilmez tabi ama ister istemez etkisi altınada girmiyor değilim.neyse dün gece gördüğüm rüyayı şimdi tam olarak hatırlayamıyorum, hatırladığım kadarıyla tatil mekanı gibi bir yerdeyim, yanımda tanıdıklarımda var onlarıda hatırlamıyorum.denize filan giriliyor. sonra etrafa baktım 3-4 katlı binalrın tepesine doğru yaklaşan dalgalar gördüm. etrafımdakilere ''bakın ne kadar büyük dalga normalde burda bu kadar büyük dalga olmazdı bi tuhaflık var'' diyorum ama aynı zamanda da o dalganın keyfini çıkarmak istiyorum. gelen büyük dalganın içine atıyorum kendimi. yanımdaki şahısta atlıyor bana yapışarak.sonra yavaş yavaş nefesim azalıyorken çıkıyoruz suyun üstüne.arkadaşımda bana yapışmış meğerse. sen banamı sarıldın diyorum ona dönerek. önemlimi değilmi bilmiyorum bundan sonrasını hiç hatırlamıyorum şimdilik. pazartesi günü resmi nikahımız kıyılacak nasipse.rüyayı gördüğüm günde nikah işlemlerimiz yaptırmıştık. onun etkisindenmi bilmiyorum. en doğrusunu Allah bilir. bu rüyamı nacizhane yorumlarsanız sevinirim.İnşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah'a emanet olun.

hiççç olmak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dalgalar görmek

Es Salamün aleyküm. Degerli kardeşim.Öncelikle böyle bir site yaptıgınız için teşekürler çok begendim herşey var.Ben rüyamda eniştemle arabada giderken yoldan denize uçuyoruz. sonra birden ben kurtuluyorum ama eniştem yok yanımda ve onunla denize düştügümü hatırlamıyorum. dev dalgalar görüyorum dalgalrın içine giriyorum. dalgalar beni alıyor dalgaların en tepesindeyim. birden sagıma soluma bakıyorum her yeri dalgalar kaplamış ve göktelenleri binaları görüyorum hepsini dalgalar yutuyor. bende tepesinde sürükleniyorum gerisni hatırlamıyorum. şimdiden teşekür eerim yorumlarınz için.ALLAH emanet olun.

Ayci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm rüyamda eskiden çok sevdiğim bir insanla el ele yürüyorduk beni bi yere götürüyor gibiydi deniz kenarından geçerken dalgalar üzerimize çarptı beni yüksekte bir subarın üzerine bıraktı ama yanımdaki insan bi an kayboldu gözden sonra dalgalr çekildi denizin rengi griydi. Dalgalar çekilince yerde yatarken gördüm arkadasımı ve asagı indim küçük bi yere girdim sonra oradan çıktım ve yine arkadasımla birlikte yürümeye devam ettik... Şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Degerli kardeşim hiççç olmak Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada arabayla denize uçmak;
Hayat yoluna doğru insanlarla yola devam etmezseniz buna benzer kazalar, sıkıntılar yaşayabileceğinizi işaret etmektedir.
Değerli olmiyan insan ve işler için,Sevdiğiniz insanları ihmal ederseniz ileride telafisi olmiyan yaralar açarsanız..

Rüyada dalgalar görmek ;
Siz ,eşiniz, işiniz hayatınızda stresli günleri yaşamakta olmanıza
günlük yaşamınızda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlıklar gel-gitler yaşadığınızı gösterebilir.

Size bir SIR Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız "Bakış açısına " bakın...insanların kişiliğini ele veren en önemli ayrıntılardan biridir.
Allah’tan her şeyin hayırlısını isteyin..ALLAH emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ayci rüyaniz Hayr olsun
O eskiden çok sevdiğin insan ile hayat yoluna devam ederseniz kendisi ile barışık olmayan çevresine
sürekli gel-git,elektriklenme,moral bozucu, negatif, stress ve çelişki yaratır.

Rüyada kabarmış, dalgalı, gri deniz görmek ;
rüyanız gelecek fırtınayı haber vermiş. Kabarmış, dalgalı, gri renkli deniz hayatınızda kopacak ( kopmuş ) fırtınanın işareti.
yaşamınızda bazı çalkantılar yaşadıktan sonra bir durulma, uyum ve ahengi, işaret etmektedir.Ruh Sağlığınızın kıymetini bilin...selametle..

acilangul1

Khan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada büyük dalga görmek.
Selamın aleyküm, ben 1 hafta önce göz ameliyatı geçirdim etkisi henüz geçmedi. Ameliyat'ta baya bi zor geçti. Dün gece rüyamda şunu gördüm,
bir otelin 2 ya da 3. katlarından birindeyim, karşımda da deniz var ama arada da sahil var, denizin dalgaları çok yüksek o kadar yüksek ki otele kadar ulaşıyor. Sonra bir bakıyorum ki otele vuran su hemen önümüzdeki havuzun suyuymuş, su birden geri çekiliyor kayboluyor ve aniden tekrar büyük dalga şeklinde oluşuyor. Sonra büyük dalgadan kaçıyorum, önümde tanıdğım bir kişi var beraber kaçıyoruz. neyse odalardan geçerek toprak müstakil bir eve geliyoruz ve balkonundan tırmanmaya çalışıyoruz, orayı da bize bi yabancı genç gösteriyor. Tanıdığım kişi yukarı çıkıyor, sonra ben tırmanıyorum, ana yolu gösteren gencin zamanı kalmıyor ve ayağımdan tutunuyor, ben ne yapacağımı şaşırıyorum, ardından da büyük dalga geliyor ve o an uyanıyorum.

Size zahmet yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ayci rüyaniz Hayr olsun geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin Eş-Şafi şifa versin ..ameliyatan sonar bir süre gözünüze dikkat edin..

Rüyada büyük dalgalar görmek ;
hayatınızda stresli günleri yaşamakta olmanıza günlük yaşamınızda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlıklar gel-gitler yaşadığınızı gösterebilir.
Bu tür rüyalar genelikle kendine güvensizlik, duygusal travmalar,günlük yaşamda endişeli, gergin,stresli günler geçirirken görülür.
Her şeye rağmen rüyanız güzel anlam taşıyor.tüm sıkıntıları aşacağınızı işaret etmektedir.selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar, rüyada büyük dalga ne anlama gelir? Ben de rüyamda çok güzel harika bir deniz gördüm gemiler falan geçiyor sürekli. Eşim, oğlum, kayınvalidem, annem giriyoruz. Sonra 2 büyük dalga geliyor hepimizi sürüklüyor ama hepimiz dalgadan kurtuluyoruz. Eşim, annem ve oğlumun kurtulduğunu görüyorum, kayınvalidemi göremiyorum eşime soruyorum kurtuldu diyor o kadar. O büyük dalgadan sonra deniz tekrar sakin ve huzurlu halini geri alıyor. Bu rüyayı açıklar mısınız şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt