• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada büyük alandaki resimler

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm arkadaşlar aşağıda anlattım rüyalarımı yorumlarsanız sevinirim.

1.Rüyada çok büyük bir yerdeydim.Kimse yoktu tek başımaydım.Büyük alanın yerinde en yukarıda tam karşıda üç resim vardı.Birinci resime Allah diyordum. 2.Resime Ya Muhammed diyordum 3.süne ise Ya Ali diyordum.Biraz ötede karanlık bir oda vardı.Karanlık odanın içine girdiğimde koluna serum bağlanmış yataklarda hasta insanlar yatıyordu.Benim karanlık odada ilerlememle rüyam bitti.

2.Rüyada kendi mahallemde dolaşıyordum bir kadın vardı kadını daha önce hiç görmedim kadın iki elinde su bidonları vardı.Her tarafta zıplıyordu.Mahallemde ilerledikten sonra bir yatakta uzanan birini gördüm kadının yanında üç kadın vardı.Biraz uzağında annem vardı.Ben anneme buraya gelirsen sana 3 gömlek vereceğim dedim annemde aynısını bana dedi fakat annem yanıma geldi.Ordaki kadınların yanına gittim.Yatak uzanan kişinin içine cin girmişti.Kadınlar yatakta uzanan kişinin beline sürekli tuz koyuyordu ayaklarının altına eline koyuyordu.Ordaki tuzu aldım ve biraz tattım.3 Kadın kaçışmaya başladı havada gök gürledi her tarafta kadınlar kaçışıyordu ve kadınlar şöyle bağrışıyordu Allah iniyor diye.Bende korktum ve uyandım.

3.Rüyada ben babam vardık.Bir yerde uzanıyorduk.Ayaklarımızın altında insan ölüleri ve et parçaları vardı.Birde kafes vardı.Kafesin içinde tuhaf birşey vardı sürekli bağırıyordu bana bende ondan korkmadığımı kanıtlamak için ona bağırıyordum.Nasıl olduysa o kafesten çıktı ve tam bana saldıracak iken babam onu tuttu ve kafesi geri koydu rüyam bitti.

üç rüyayı tek tek açmak istiyordum fakat konu fazlalığı olmasın diye tek seferde açtım.yorumlarsanız sevinirim iyi günler Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam arkadaşim Hayirdir insallah..
lutfen bir daha 3 ruyayi birlikte yazmayin hepsi ic ice girip 3 harfliler gibi kafamizi karistiriyor..ve Sizin de kafanizi karistirabilir..
kardesim Allah-in ve Peygamberin resmini gormeniz Hak ile Batil arasindaki celiskide oldugunuza delaletir.. Allah Yar ve yardimciniz olsun..

Rüyada Oda görmek Farklılık ve Yeni Başlangıçları simgeler. Kendinize belli bir yön bulmaya çalıştıgınızı, İlişkinizdeki belirsizlikleride sonlandıracagınızı işaret eder.
Karanlık Oda görmek, Çevreniz tarafından size kurulan Tuzak veya Bastırılmış gizli bir durumu ifade ettigi gibi ic SIKINTISI ve hastaligi da yorumlanir..

Rüyada tuz görmek Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz fakat şartlarınız buna uygun olmadığı için sıkıntı yaşayacaksınız manası taşır.

Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekar,iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılacağına, dolayısıyla maddeten ve manen çökeceğine delalettir..
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
yatmadan once temiz ,abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak, nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Cinler kendi alemlerinden sehadet alemine geçtigi zaman rastgele kisilere musallat olamiyor herkese tesir edemiyor.
Ancak dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez bir açik bir rahatsizlik bulunan kisilere musallat olurlar.
Bu kisiler de genellikle içine kapanik korkak çekingen psikolojik olarak dengesiz sizofreni ve beyin yönünden bir rahatsizligi olan kisilerdir..
Size bir SIR vereyim mi?
Hani monster canavarlarcin yok bilmem gorulmez varliklardan korkariz ya..
aslinda biz korktugumuz icin bazen onlari kendi ic dunyamizda hayal edip ve halüsinasyon görmeye baslariz..
Yani bu tur seylerden korunabilmek icin icimizdeki korkulari yenip her seye gucu kuvvet ve kudretti kadir olan Allah a siginmaliyiz..
aksi takdirde korkak vesveseli supheli zayif insan oldukca biz daha cook bu tur kabuslar ile kendi kendimizi korkuturuz..
canavarlar bizim icimizde bizim kendi korku ve nefsimiz ile yasadigimiz varliklardir...
Bu Tur ruyalari goren kardeslerimiz genellikle bir stress kararsizlik caresizlik buhran donemi yasiyanlardir..
icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN...

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...Allahu alem..
Rüyada kafes görmek, hiç ummadığı anda derde ,SIKINTIYA ,gam ,ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi, anlayis, merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise, bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız. Bir gün bir el açacak bu kapıyı,
biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman, inanc,Teslimiyet ve sevgi, SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...
Hayirli gunler..

Üst Alt