• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada burun kanaması görmek

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler hocam;
Uzun zamandır sizi takip edemiyorum ama bu süre zarfında önceki rüya tabirlerinizi ve yorumlarınızı,anlatmak istediklerinizi çok daha iyi anladım,size bunu için teşekkür ederek rüyama geçmek isterim.
Rüyamda bir topluluk içinde burnumun kanayacağını hissediyorum ve elimi burnuma götürdüğüm sırada hafifi kan gelmiş oluyor. Bu neye delalet eder? Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler...baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler kardesim Hayirdir insallah
Rüyanız yaşamınızda bazı sorunlar olduğunu, inanç zayıflığı veya kendine güvensizlik duygusu işaret edebilir Allahualem..

Burnunuz kanıyorsa biri ya da birileri sizin saygınlığınıza hakaret edecekler anlamına gelebilir.
Şayet kanayan burunun kanı elbiseye bulaşırsa bu da haram mal gelecek demektir.

Gördüğünüz rüya;bazi toplum veya kisiler tarafindan kafanızın çok karışık, çevrenizde fazla dedikodu olduğunu ve bazı gizli korkularınız bulunduğunu ifade etmektedir.

Öncelikle rahatlamalı, sizi üzen şeylerden uzaklaşmalı ve korkularınızla yüzleşip sizi korkuya iten faktörleri çözmek icin simdilik her seyi zamana ve rafa kaldirmalisiniz..
ins. zaman ile gelisen olaylar size hangi yonde hareket edeceginizi gosterecektir..
Hayirli gunler..

Üst Alt