• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bismillah demek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Rüyamda kendimi eski evimizde gördüm. Ancak mutfağa girmeye çekiniyordum. Orada sanki cin varmış gibime geliyor. Sonra mutfağa sürekli "bismillah bismillah" diyerek girdim. Girdiğimde cin falan yoktu. Sadece mutfağın balkona açılan kapısında içeri tarafta bir sivrisinek vardı. Onu da "Ya Allah" diyerek dışarı yolladım. Hayır olsun inşallah.

Allah'a emanet olun. Hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Zeyno kardesim..
Hayirdir insallah ki; Rüyasında besmele çektiğini gören bir kimse eksiksiz sıkıntılarından kurtulur, ferah ayrıca aydınlık günlerin başlangıcına yorumlanır.
Besmele çeken kimse korunur. Rüyada Besmele çektiğini görmek iyi ve HAYIRLI işler yapacağınıza işarettir.

Hayırlı işlerin hepsine Bismillah
Şerlerin hepsine Euzu billah
Her korkuda Lâ ilahe illallah
Her hüzün ve kederde Maşallah
Her günaha Estağfirullah
Her musibette İnna lillah
Her nimette Elhamdulillah
Her bolluğa Eş-şükrü lillah
Her şaşılacak şey için Sübhanallah
Her darlık için Hasbiyallah
Her kaza ve kadere Tevekkeltü al-allah
Her itaat ve isyanda Lâ havle vela kuvvete illa billah

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:
Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ”Ya Erhamerrahimin” kelimesini üç defa söylerse melek:
“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. Ne dileğin varsa iste”
der.
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm gönül dostum dün gece benim açimdan enterasan bir gece olsu hayırlara vesile inşallah.

Rüyamda evdeyim üstümü degıstiriyorum bir anda lamba yönüp söndü stor perdeler inip kalktı ama görünürde bir şey yoktu cin olduğunu tahmin ediyordum biranda bismilahirrahmanirrahim dedim devam etti sonra ise la havle vela kuvvete illa billah hil aliyyül azim dedim her şeyi yapmayı kesti ben bağırdım çıksana karşıma nerdesin peşinden koşuyorum neyime güvemdiysem o an oda kaçtı gitti.

Selam ve dua ile...

Selamlarım ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, gönül dostum, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada besmele görmek ya da besmele çektiğini görmek;
Hayırlı işlere ,zor günlerin geçeceğine, rızkın artmasına, hayırlı eşe, hidayete ermeye, ibadetin düzgünlüğüne işarettir

Rüyada la havle çekmek;
mânâsı: (Güç, kuvvet, ancak azamet sahibi yüce Allah’a mahsustur).

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh"
Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.
Okuduğunu ya da okunduğunu görmek; rüya görenin başına gelecek felaketin önceden farkına varacağına işarettir. Bazı rüya tabirlerine göre ise üzüntü ve kederin yok olmasına işarettir..
Bazen de, bu kelimeyi söylemek;bu günler de RUH HALINIZDE; keder, kırgınlık, hayal kırıklığı, endişe,kızgınlık kaygı,korku yaşadığınıza işarettir.
selametle..

Üst Alt