• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birinin zorla öpmek istemesi

hüzünlü

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, rüyamda çocuklarımla komşumun evindeymişim başka çocukda varmış. Birde tanımadığım bıyıklı birisi varmış, sözde komşumun damadıymış. Beni zorla balkonda öpmeye kalktı, sıkıştırdı. Ben bütün komşuların gördüğünü rezil olduğumu düşündüm çok korktum.
Birde hemen ardından rüyamda kızımı motor çiğnedi, sonra geri geri giderek bir daha üzerinden geçti. Çok çırpındım kızımı bir hastaneye götüremedim, telefon edip ambulans çağıramadım çaresiz kaldım ağlıyordum. Yorumunuz için teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz
Hayirdir insallah bu Ruya biraz da Ruh halinizi yansitmakta..
Eşinizi sevdiginizi , ama kendinizi çok yalnız hissediginizi,
Arkadaş çevreniz yok insanlara güvenememenizin yansimasi..

Biri tarafından zorla öpülmek yaşamınızda bazı maceralar aradığınızı ancak ne yapacağınızı, nasıl yapacağınızı ,ne aradiginizi bilmediğini gösterir...
ayrica Toplum tarafindan sevilen, sayilan kisiligi oldukca guclu bir insan oldugunuz seklinde de yorumlanir..
Kardesim Sakin boyle bir yanlisa dusmeyin.. Sonra hayattiniz boyunca pisman ve o vicdan azabi ile yasarsiniz..
Kendinize bir Hopi bulun.. sevdiginiz bir sey El isi, belki bir kursa gidin veya internette islami sitellere girin yani aklinizi, mesgul tutar iken manevi yonde
sizi guclendirecek islami cemiyet, topluluk kuran , veya sohbetlere katilin..

Rüyada kan çıkmadığı taktirde kaza iyiye yorulur. Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir.
Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.
Rüyada kaza geçirmek, başınızda birtakım tersliklerin döndüğünün işaretidir. ..ayrica kaza kisinin hayattinin degismesine de yorumlanir..
Kendiniz ve KIZINIZ icin cokca Dua edin.. Allah a emanet olun..

Üst Alt