• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bir sürü kağıt para görmek

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
S.a. Bir sürü kağıt para ve ben onları saymaya çalışıyorum ve mutluluktan da uçuyorum. Karşımda da annem var falan. Böyle paraları elimle düzelterek üst üste yerleştiriyorum elimde.

2.Rüyam, yanmış, kül olmuş eski ve izole bir evdeyim ve o evde sevgilim de var falan.

3.Rüyam, Bir tarla var, çitlerle çevrili ve toprak üzerindeyim. Doğal olarak da tarlada elimi atıyorum, tarlanın bir yerine ve ceviz çıkıyor kocaman bir tane arkadaşıma da ceviz yeriz diyorum ve o sırada rengi ne siyah ne beyaz bi küçük yılan çıkıyor cevizin yerinden ve çitlerin oradan gidiyorken beni öldürmesin diye öldürmeye çalışıyorum ama öldüremiyorum. Ve büyük geniş bir evdeyiz bu yılan zehrini saçmış eve ve ben de beyaz bir selpak ile siliyorum zehirleri.

Bunları yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli geceler hayirdir insallah
su an is yerimdeyim ins. musait oldukca yorumlamaya calisacagim..
Ruyada Para: Her konuda güçlülük,soz,tartisma demektir..
ama ayrica insanin hayalinde annesini sevindirmek maddi yonden ona yardimci olmayi hayal ediyorsa bu tip ruyalar bilincalti da gorulebilir...

Rüyada yanmış bir ev görmek ;icinde bulundugunuz ruh halini simgeler..keder,huzun ve caresizligi..
Rüyada ceviz görmek gerçek yaşamın maddi yönleri hakkında mesajlar verir.

Rüyada ceviz yemek ceviz yediğini görmek helal yollardan bol para kazanmak demektir kazancınızda bir artışa işaret eder.
ama yiyememissiniz is konusundaki engelere delalet eder...

Yeşil ceviz Olmamış ceviz yemek toplamak helal olmayan yollardan para kazanmak veya zamansiz bir girisimin anlamına gelir..

Sanırım bu sorunun cevabını Nasreddin hocaya atfedilen şu fıkrada bulabiliriz:
Çocuklar mahallede birbirlerine girmişler. Ele geçirdikleri bir kucak cevizi bir türlü bölüştüremiyorlarmış.
Kavganın kızıştığı bir sırada Hoca da oradan geçiyormuş. Çocuklar koşarak ona başvurmuşlar:
- “Hoca Efendi ne olur şunları bize güzelce bölüştürüver!”
Hoca geçmiş cevizlerin başına:
- “Çocuklar demiş Allah taksimi mi istersiniz yoksa kul taksimi mi?”
Çocukların hepsi birden:
- “Allah taksimi Allah taksimi!” diye bağırmışlar. Bunun üzerine Hoca bir avuç ceviz alıp bir çocuğa vermiş. Arkasından iki cevizi bir başkasına birkaç avucu ötekine beş altı taneyi berikine… Bazı çocuklara da hiç vermemiş. Çocuklar Hoca’ya itiraza başlamışlar.
- “Bu nasıl taksim Hoca Efendi haksızlık ettin!” demişler. Hoca da:
- “Çocuklar siz benden Allah taksimi istemediniz mi?… Allah taksimi böyledir. O dilediğine az dilediğine çok verir hiç vermediği de olur herkes kısmetine boyun eğer!”

Allah cc.in taksimine RAZI olun ki huzura ereseniz...
Hayirli cumalar.

Üst Alt