• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bir insanın öldüğünü görmek

Sibel111

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birinin öldüğünü görmek, rüyada bir insanın öldüğünü görmek yorumu.
Selamünaleyküm. Bu benim yengemin rüyası. Beni rüyasında öldü görmüş. Çok ağlıyormuş. Ağlamaktan üzülmekten çocuklarını unutmuş. Beni mezara koyarlarken karşıdan beyaz kıyafetlerle gelen adamları görmüş. Beni karşılamaya geliyorlarmış. Anneme ağlama anne onun yeri çok güzel alimler karşıladı onu diyordu. ağlamayı bırakıyordu. Sağolun.Hayırlı geceler.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada birinin öldüğünü gormek

Selamun Aleyküm.Benim bir arkadaşım bir rüya görmüş ama önce şunu söyleyeyim insanın kalbini tabi Allah bilir ama bu arkadaş pek dinle alakası yok panik atak hastası bunlar belki yorumu degistirir diye yazdim vesselam...

Rüyasında ben ölüyormuşum kefenle beni defnetmek üzere mezara koymuşlar ve çok ağlamışlar sonra ise biranda kefeni yırtmışım ve dirilmişim çok korkmuşlar acaba bu rüyanın benle alakası var mı yoksa ben sadece onun rüyasında simgemiyim...

Selam ve dua ile...

Selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar Ve Aleykümselam Rüyasi hayr olsun
bu rüyanın senle alakası var mı yokmu bunu bilmiyorum sadece Allah cc. biliyor..

rüyada birinin öldüğünü görmek ;

İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..İçinizden ölen nedir..? kimdir.? kendinize ve insanlara olan güveniniz mi..?cesaret, merhamet sevgi mi..? dini ,imani mi..?' içimde biri ölüyor'

rüyada ölmek;bir başlangıç ,hayatının önemli bir dönüm noktasıdır
Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

bir Rüya okuduğum da ilk olarak ;Deyim ve Atasözün manasina bakarim "Kefen ,Kefeni yırtmak "
Ağır bir hasta ölüm tehlikesini atlamak..yada İçinde bulunduğunuz maddi şartlar, sosyal şartlar, ailevi şartlardan,psikolojik sorunlardan Allah’ın izni ile atlatabilir!! her şeyin hayatınızin olumlu yönde değişeceğini anlatir..

Rüyada kefen görmek... Hastalanacağınızı ve onun yarattığı bir sıkıntı ve endişe manevi Kırgınlık duyacağınızı alâmet eder.
"Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık.Anla ki,yok Allah'tan başkasıyla yakınlık.."
Necip Fazıl Kısakürek

Üst Alt