• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bir çok kişiyi görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. Nasılsınız?

Bu gece garip-garip rüyalar gördüm. Onun ailesinin küçücük bir kafeteryası var. Rüyamda onu görmek için oraya gitmiştim. O da benim geri gitmemi istiyordu gitmiyordum. Sonra "Ona çok susadım su ver" dedim. Ama susamamıştım,kendim bilerek öyle yaptım. Sonra o bana su verdi. Su bir az sıcaktı. Suyu içerken,onun arkadaşlarından biri geldi. Ona"Onu hala seviyorsun değil mî?"dedi. O da evet" Emel bunu anlamadı ve sonradan çok pişman oldu" Ben bunu duyunca onun yüzüne baktım. O da" Bu numarayı yedi ya da bundan sonra gelmez" böyle bir gülümsedi. Ben de o zaman beni kandırmak üçün söyledi diye düşündüm,çünkü o bemi seviyordu. Sonra onu bir kenara çekip"Beni sevmiyor musunu?"dedim. O da "Hayır" dedi. Ben "Bir azcık olsun bile mi sevmiyor musun". "hayır dedi.

Babam geldi,küçük karseşimle. Benle o babamın arkadındaydık. Ona "Sende Emel gibi pişman olacaksın,bir daha düşün" dedim. O da o an diünmeye başladı. Üçinden o beni seviyordu,yalan mıydı? diye düşünüyordu. Okullar açılıyordu. En iyi arkadaşımla ben onların evinin arka tarafında geziyorduk. Evlerinin arka tarafı okulmu gibiydi rüyamda. Okulumuzun uzun merdivenlerî vardır. Bir sınıf arkadaşım ve de küçük biri orada oturmuşlardı. Küçük olan bana" Kavga etmiyorlar,seni incitmiyorlar,değilmi? Onlar kavga eder,sonra barışır" dedi. O zaman kavga edenlerin adını da söyledi,hatırlamıyorum. Bende "Hayır,kavga etmiyorlar dedim. Sonra arkadaşımın babası geldi,bizi götürmeye. Orada olan sınıf arkadaşım normalde selam verir,hal-hatı sorardı. Bu kez sormamışdı. Ben" Niye selam vermedin? Ne oldu? Her zaman niye selam vermiyorsun diyen sendin?" dedi. O da "Nuraneyle ilgili seninle" değil dedi. Ben de "Haa anladım"dedim. Nurane pnın sevdiyi kızmış. Sonra okula gidiyorduk. Koridorda arkadaşımı kayıp ettim bulamıyordum. Bir öğretmenin yanına ben hangi sınıfa geçeceğim diye sordum. O da listeye bakıp bulamadı. Benden kan örneği aldı iğneyle,hiç ama hiç acımamışdı. Sonra bana sen benim öğrencim olursun ,başka sınıfa geçmek yok dedi. Ben önce sevindim,çünki o öğretmen onun da öğretmeniydi,aynı sınıfta olacaktık.

Ben hangi sınıfa geçeceyim diye sordum o da A sınfına dedi. A sınfını geliştireceğiz dedi. Ben o zaman çok üzüldüm. Çünkü o A sınfında değildi. Ben yaz tatili boyunca bizim sınıf dağıldığı için onların sınfında olacağımı zannetdim. Sonra içimden "böylesi hayırlıymış" dedim. O oğretmenin adı Sevinç di.

Arkadaşımı aramaya başladım. O sırada kapıdan içeri eski sevdiğim sevgilisiyle beraber gîrdi,beni görmelerini istememiştim. Okulumuzun yanında otobüsler vardı oradan geçince,otobüslerin birinin içinde onu gördüm. Spor yapıyordu. Oradan geçtikden sonra sınıf arkadaşlarından biri "Otobusler olan yere git" dedi. Diğer arkadaşım geldi "Sana bi sarılıyım" dedim. O da dur çok önemli bir şey anlatacağım dedi. Ben de o zaman gezelim öyle anlatırsın dedim. Otobüsler olan yere gidiyorduk, bana birşeyler söylüyordu,ama hatırlamıyorum.

En yakın arkadaşıma rastladım. Böyle yazlık giymişti, başında şapka falan. Yanında kardeşi vardı. Ona nereye gidiyorsun? dedim o da eve,üstümü değiştireceğim dedî. Sonra gezmeye devam ettik. Otobüsde o yoktu göremiyordum. Sonra uyumuştum. Kardeşim beni uyandırdı. Uyandığım zaman otobüsten biri beni seyir ediyordu. Ona benziyordu da benzemiyordu da. Sonra yolda 11-ci sınıflar paten falan sürüyorlardı. Ben de kendi-kendin bunlara araba falan çarpmasa iyi dedim.
Rüyamın anlatamadığım yerleri de var,çünki dediğim gibî çok karışıktı. Ben şimdi yurtdışındayım. Dolayısıylada Bâküyü ve oradakileri çok özlüyorum. Lütfen,tabir eder misiniz?

Rüyamın 2-ci kıtasında yazdım ya, "İçinden beni seviyordu,yalan mıydı?" Diye düşünüyordu. Onu o değil ben düşünüyordum. Yalnış yazmışım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hamd olsun iyiyim Ya Siz Nasılsınız
Hayirdir insallah..
Rüyada bir çok kişiyi gören kimsenin işinde tüm engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.
bazi Hayirli şeylerin olabilmesi icin zamanı gelmiş,olmasi gerekli Dünyada meydana gelmiş ve gelecek olan her şey, Allah'ın ilmi, dilemesi, takdiri ve zamani geldiginde olmasina
ruyaniz yorumlanir..

Su gibi aziz ol” yani hem su gibi mütevazi haddini bilen hem de su gibi kıymetli.Gönüllere bereket ne güzel bir dua…
Su gibi tertemiz Maddi ve manevi kirlerden uzak olasın.
Ve… Su gibi başkalarını temizleyesin bulunduğun yerlerde zulmü kötülükleri gideresin; insanların kederlerini ve sıkıntılarını yıkayasın…
Su gibi…Ol ki:umutlariniz da yesersin olurmu Fidan kardesim..

acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Olur.:)) Çok teşekkür ederim. ALLAH RAZI OLSUN

Üst Alt