• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bina görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında bir boş arazide inşa edilmiş tek bir bina görmesi; o kimsenin eğer evi yoksa ev sahibi olacağına,

kişinin rüyasında bina yaptığını görmesi; yeni bir işe girişimde bulunacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında bir binanın yıkıldığını görmesi; o kimsenin dînî görevlerini ihmâl edip yerine getirmediğine
,

kişinin rüyasında yeni bir binaya taşındığını görmesi; o kimsenin yeni bir ev sahibi olacağına delalet eder.

Rüyanızda yeni yapılmış birtakım binalar görmeniz; mesleğinizi değiştireceğinize
, yıkık veya yıkılmaya yönelmiş evler görmeniz; huzurunuzun kaçacağına ve yuvanızda geçimsizlik ortaya çıkacağına işarettir.

Kişinin rüyasında evini güzel ve kendisine yetecek şekilde büyüttüğünü ve genişlettiğini görmesi; o kimsenin dünya işlerinin gayet güzel ve yaşamının huzurlu olacağına
,

bir yerde veya bir köyde bina yaptığını görmesi; o kimsenin o yerde bulunan bir hanımla evleneceğine yorumlanır.

Bir kişinin rüyasında evinin ihtiyacından daha fazla geniş ve lüks olduğunu görmesi; pek iyi değildir. Böyle bir rüyanın görülmesi; bu evin başına bir musibetin geleceğine delalet eder.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyafa boş bina

Selamünaleyküm gönül sızım nasılsın ablacığım? iyi misin? Abla dün gece daha önceki rüyaya benzer bir rüya gördüm, yine terk edilmiş boş bir site çok eski değil ama büyük bir site, bende binanın birini beğendim ve 3 katını kiralamaya karar verdim. Tarihi bölge yıkılamaz buralar derler dokunulmazı varmış, olsun ben be yendim burayı kiralıyacam derim ve giderim. Boş site tam kapıya anahtarı taktım çevirirken benim tatlı kızım beni uyandırdı. Uyandım daha öncekinde buna benzer bir rüyaydı aslında biraz sıkıntıdayım. O günde dün akşamda kendimi gece Allah a kapadım ve yalvardım bana fırsat vermesi için iki yalvarışlarım hemen hemen aynı. Rüyaları gördüm bu benim için bir işareti bir kusurum mu var acaba? Yada büyük bir sınavdamıyım? Bilmiyorum dualarınızı bekliyorum ablacığım ne olur eksik etme Rabbım senden razı olsun. acilangul1 acilangul1 acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam gönül dostum,
Hamd olsun iyiyim ve hakkinizda HAYIRLISI olmasi icin sizlere duaciyim...

Hayirdir insallah..
Rüyada tarihi bölge yıkılamaz bina görmek; bir insani veya olayi geçmişi, ile kabullenmeye, yaşamaya varsaniz...kapıya anahtarı takıp icine girin...
Yook, kabul edemem diyorsaniz, o zaman kapıyi hic acmadan hayatiniza kaldiginiz yerden, baska muhitte ve makamda devam edin, seklinde yorumlanir...
Rüyada boş bina gormek; icinizdeki boşluga, caresizlige, arayisin semboludur...

Hep birbirimiz ile imtihanı olduğumuzun farkında mıyız?
Birbirimizle imtihanı başardığımız zaman, Allah’ın kalplerimizin arasına sevgi bağları kuracağı bilinmelidir.
Yani kişi iradesini müsbete kullanır, iradesinin HAKKINI verirse...
Hak, hukuk, vicdanin sesi ile hikmet gözlüğünü takar ve olanlari hikmet gözü ile bakip; Her işte bir hayır vardır!!
O'nun bütün işleri adalet veya rahmetten ibarettir. Her ikisinde de bilemediğimiz nice hikmetler vardır... diyebilirseniz
ancak o sekilde bu imtihani gecip dunya ve ahirette huzura erebilirsiniz...

Hâsılı, kardeşim kızarken de adalet ve muhabbeti, severken de muhabbet, sefkat ve adaletti elden birakmamaliyiz...
Hayirli gunler..

Üst Alt