• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bilmediğim bir yer ve banyo yapmak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül sızım hocam

Dün akşam rüyamda bilmediğim bir yerdeydim o kadar güzel yeşil bir alandı ki içine girdiğimde aman ALLAHIM diye hissettim ve o alanın içinde 3-4 inşaat halinde küçük kutu gibi evler vardı ve bir evli çift vardı. Birbirini çok seven. Sonra hocam ben banyo yapıyordum banyo bittikten sonra tekrar yapıyordum banyo bu sefer gusul almak için. Ne olabilir hocam ALLAH razı olsun...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam parlakk. Hayırdır inşallah. Rüyada bilmediğin, tanımadığın veya daha önce görmediğin bir yer, içindeki çelişkileri, kararsızlıkları ve korkuları işaret eder. Fakat burada biraz duralım. Sen gördüğün yeri sevmişsin, yeşillik, aydınlık ve çok güzel olarak hissetmişsin. O halde rüyan çelişkilerinden kurtulacağın, daha kararlı adımlar atacağın belki de gerçekleri görebileceğin bir döneme giriyorsun şeklinde yorumlanır.

Banyo yapman ise sevgine karşılık bulamayacağın veya varsa bir sıkıntından veya hastalığından kurtulacağına işaret ediyor. Bu banyo yapman gusul abdesti almak şeklindeyse, Senin Allah korkuna ve sıkıntı ve üzüntülerinden sıyırlıp kurtulmana işaret ediyor. En doğrusunu Rabbim bilir. Hayırla kalın.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun inşallah güzel hayırlı biir döneme giricem...

Üst Alt