Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm, rüyamın bir bölümünü hatırlıyorum, onda da bilardo oynuyordum ve mutluydum. kısa bir bölümünü hatırlıyorum rüyamın ama yorumlarsanız sevinirim. Allah Razı olsun!
Aleykum selam Beraat kandiliniz kutlu olsun..
Hayirdir insallah..
Bazen Cocuk kulubune oglumu goturdugumde bilardo oynayan genclere bakar oyunu cozmeye calisirim ama ne yaptiklarini halen anlamis degilim..
acaba dert, sorun ve yanliz basina kalabilmek icin mi buraya saklanmislar...dfgtn
bilardo masası üzerindeki bilardo toplari yoksa insanlarimi sembolize ediyor!!
insanoğlunun,anne rahmindeki yolculuğundan doğum anına kadar geçen süreyimi kastediyor...
Bilardo topları farklı sertlik derecelerinde, değişik renklerde olmalari... Bu insanoğlunun doğuştan getirmiş olduğu renk, boy ve canlılık farklılığını temsil mi ediyor ?
Bilardo masasının yeşil çuhası insanoğlunun yaşayacağı, içine doğduğu dünyayı ve hayat alanını mi simgeliyor..?
Burada bir hayat oyunu sanki.. Çoklu bilardo toplarının bulunduğu bir ortamda bir bilardo topunun diğerlerine çarpması bilardo toplarının birbirine olan uzaklığını
sürekli olarak değiştirmektedir ve ortada dinamik bir yapı vardır.
İnsan ilişkileri de buna benzer. Her an değişen bu dinamik yapının kurallarını tespit etmek bir topun hangi zaman diliminde nerede ve nasıl olacağını bilebilmek oldukça zordur.
İnsanın ruhsal yapısı da aynı şekilde dinamik, kaygan ve diğer olaylardan etkilenen bir özelliği haizdir.
Diğer topların bize çarpmasıyla çuha üzerindeki yerimiz ve diğer toplara olan mesafelerimiz hep değişmektedir.
Zaman zaman da üzerimize hızla gelen bir belanin, sebebi imtihanin şiddetli darbesiyle arzu etmediğimiz yerlere sürüklenebilmekteyiz.
Istakanın bu darbesini de hayatta karşılaştığımız travmalarla eşleştirmek mümkündür.
Bu yeşil çuhadaki yolculuğumuz bittiğinde de bilardo masasındaki deliklerden düşerek oyun dışı kalıyoruz. Buna da ölüm diyoruz.
Rüyada bilardo oynamak; günlerinizi faydasız işler peşinde koşmakla geçirdiğinizden,içinde bulunduğunuz olayların ve durumun halen idrak edemediğinize delalettir..
Rüyada bilardo masası görmek, sıkıntıya yorumlanır.
Kainatta her sey icice.. ve bir sekilde birbirine bagli ve birbirini etkilemekte..
Yaşanmışlar yaşanacakları şekillendiyor bazı zamanda...zemin hazirliyor..
Vesileler,Sebepler Kaderin olusmasini sagliyor..
Yaşanmışlar yaşanacakların hamurunu yoğurmakta yeni bir KAPIYI acmak icin vesile oluyor belkide..
o yuzden Yaşadiklarimiza uzulmemek bunda da vardir Allah-in bir hikmetti diyebilme olgunluguna ermeliyiz..
insallah yazdiklarimdan ruyanizin yorumunu anlarsiniz..
Spordan hicc anlamam!! cddvb..
O yuzden mecazi benzetme ile anlatmaya calistim..
rüyada mutlu olduğunu görmek; gerçek yaşamınızda üzüntü ya da stres altında iseniz bu rüya uyanık hayattaki sıkıntınızı telafi etmeye çalışıyor olabilir.
Hayirli gunler...