• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz örtülü bebek görmek

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyamda beyaz örtülü bebek vardı erkek arkadaşım taşıyordu sonra yorulup yere bıraktı ben aldım yolda giderken kocaman bir cami görmüştüm. Başka zamanda iki dişimin kendiliginden cıktıgını gördüm. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Hayırlı günler Rüyaniz Hayr Olsun.
Rüyada bebek görmek;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir.

"erkek arkadaşım yordu sonra yorulup yere bıraktı "
Allahu alem erkek arkadaşın fazla dert, sıkıntı, sorun, sorumluluk taşıyamayan ,her şeydan kısa sürede yorulan rahat ve geniş bir insan değil bunları kişisel almayın bu sadece onların kimliği ile ilgili....
İnsanlar mı çok GENİŞ ? yoksa Ben mi çok DAR ım... ?

Rüyada cami görmek;
Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına kendine sakın zulmetme..kimse için ağlama kendini yıpratma inan değmez...!!

Rüyada iki dişinin çıktığını görmek;
genel olarak makbul sayılmaz, üzüntü, keder, sıkıntıya yorulur. Ancak sizin dişinin çıkmış olması size rahatlama sağladığı için iyiye işarettir ve bir sıkıntı yada üzüntülü durumdan kurtulmayı temsil etmektedir.

Rüyada bir dişinin çıktığını veya çıkarıldığını görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin gerçek hayatında kendini odaklamak istediği konuya odaklamayadığını, kafasında birden fazla konuyu aynı anda düşündüğü için yapmak isteği şeyde tam başarıyı sağlayamadığını temsil eder.
her şeyin hayırlısı...............

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/38750-ben-bunu-degistirebilirim.html

Üst Alt