• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz köpek görmek

YEŞİM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Ben hayır olsun inşallah rüyamda beyaz bir köpek gördüm köpeğin yanında bir kadın bir erkek var köpek beni elimden tutarak aşağı çekiyor ben geri çekiliyorum tekrar beni çekiyor köpeğin yanındaki erkek bana korkma sana zarar vermez diyor ve köpek beni koklayıp sevmeye başlıyor.Bir anda köpeğin üzerinden beyaz et parçası bana veriyor bende almayıp köpeğin üzerine bırakıp gidiyorum
Teşkkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada köpek,sezgi, sadakatle tabir olunur.
kardesim ic his, duygu ve sezgilerinize guvenin !!Guvenmediginiz, etrafinda Huzursuz oldugunuz insanlardan UZAK durun...
Rüyasinda bir köpegin kendisine saldirdigini, fakat isirmadigini görmek, düsmanlarinin kendisine dis bilediklerine, fakat zararlari dokunmayacagina delalet eder.
Rüyanız, yaşamınızda bazı ekonomik güçlükler olduğunu işaret ederken değer verdiğiniz birisininin sizi görmezlikten geldiğini ve bunun sizi çok üzdüğünü, kızdırdığını temsil etmektedir.
et parçası Gam, keder, haram hakkiniz olmiyan mal gecim dir.. fakar siz almayip geri vermeniz elinizdeki az helal mal cok haram maldan bereketli olduguna isarettir...
Hayirli aksamlar...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada 2 tane beyaz köpek görmek

Öncelikle Selamunaleykum, direk konuya giricem, istihare namazımı kılıp yattım. Konu konu ayırıcam büyük bir bisiklete biniyorum ve hava hafif puslu evler sarılı beyazlı. 2.konu rüyamda 2 tane beyaz köpek gördüm biri tertemiz diğer köpeğin üzeri kanlıydı ve hava kış havası heryerde kar vardı. 3 konu onu hatırlamıyorum ama bi korkuyla uyandıgımı hatırlıyorum, kabusla uyandıgımı hatırlıyorm.. Bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim hayırlı Ramazanlar..

Üst Alt