• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz güvercin görmek

hasn8504

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyz güvercin yakalamak, rüyada beyaz güvercin görmek tabiri.
Allah'ın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun hocam. Hocam ben 2003/2004 yıllarından birisinde hala net hatırladığım bir rüya gördüm. Rüyamda bir odadayım , iki elim dua eder gibi açık ve bir birine bitişik, içinde bembeyaz bir güvercin var. Bitişik iki elimi birbirine kapattığımda, güvercin ķüçülüyor, açtığımda güvercin büyüyor ve eski haline dönüyor. Ellerim açıkken, birden önümdeki pencereden uçup gitti. Ona baka kalmıştım ki, birden onun üstünde, bizim çanakkale boğazı gibi bir yerde denizin üzerindene çok yüksekten ne çok alçaktan uçtuğumu görüyorum. Geçtiğimiz yerlerin kıyısı hep cennet gibi ormanlık böyle anlatamıyacağım güzellikte yerler, buraları geçiyoruz . Ben bu güzellikleri izlerken, o güzelim ormanlık yerlerin içinde, karanlık, eski cehennemi andıran bir ev var. Tam burası neresi diye düşünürken, beyaz güvercin sola yalpa yapıyor ve tam düşücekken uyanıyorum. Bu rüyayı sivasta üniversitedeyken görmüştüm. Memleketim çanakkale. Yorumlarsanız sevinirim, hocam selamet ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah'ın selamı rahmeti bereketi ,Hidayeti Sizin üzerinize de olsun Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada beyaz güvercin görmek;
mutluluk verici, güzel haberler almak demektir.

Bir kimsenin rüyasında uçtuğunu görmesi;
hayra yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu görmesi;
içinde bulunduğu sıkıntılardan yakında kurtulacağına, o kimsenin bir yolculuk yapacağına ve Manevi yüksek bir mevkiye erişeceğine,
bazı şeyleri anlama ve algılama yeteneğiniz artmakta, konulara ve hayata bakış açınız artmasına işaret eder.

Kendi içinizde;Cenneti ya da cehennemi hangisini seçerseniz Onu yaşarsınız.... unutmayin bu tamamen Size bağlı.
Seçim sizin hangisini seçerseniz sizin için daha iyi olur onun kararını verin ...
Güzel Bakan Güzel Görür, Güzel Gören Güzel Düşünür, Güzel Düşünen Hayattan Lezzet Alır..!

hasn8504

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler

Teşekkürler hocam, çok faydalandım. Allah razı olsun.

Üst Alt