• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada beyaz büyük kuş kafesi görmek

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum sözlerime.Rüyamda babamın beyaz, büyük kafes getirdiğini, görüyorum.Diyorum ki, bu kafes geniş ve büyük muhabbet kuşlarımı bu kafese koyarım diyorum.kuşlarımı kafesin içinde görüyorum.evdeki kafes küçük olduğu için.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Sevgiler saygılar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam bir şey değil!!Farkindamisiniz Rüyalarinizda devamli;muhabbet kuşları ve kafesler görmektesiniz..
Hayirdir insallah
Rüyada kafes gören, hiç beklemediği bir sırada büyük sıkıntıya düşmeye delalettir.
bu sıkıntıya düşmemek icin ;Bakış açınızı ve Ufkunuzu genişletmedikce!! Siz Kendinizi Değiştirmedikçe ,size kim yardım edebilir Sizi kim bu beden kafesinden kurtarabilir ki..?
Eğer hayattan ne istediğinizi bilmezseniz, bir gün gelir bir de bakmışsınız istemediğiniz bir sürü şeye sahip olmuş ama halen mutsuz olursunuz...

Rüyada beyaz, büyük kafes görmek;Allahu Alem! içinde bulunduğunuz stressli,gergin durum ve ortamdan;
bir süre uzaklaşıp ve durumunuzu gözden geçirip artik bir karar vermeniz gerekliliğine yorumlanir..
Selam ve Dua ile Hayra kalin...

Üst Alt