• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bereket duası okumak

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada karanlık bir sokakta 2 kişiydik.yanımdaki kişi yabancıydı.Simit alıp gelecektik.Etrafta herkes siyah giyinmiş uzun boyluydu.Yanımdaki çocuğa bu adamların suratını unutma dedim tamam dedi.Sonra çocuk simit alıp gelmekten korktu ben tek alıp geldim.Sonra ne olduysa kendimi biryerde buldum şişko çok iri çirkin kıllı bir kadın.bana beni hatırladın mı diyor.ben diyorum kimsin? diyor bana düğüm attırtan sen değil miydin tekrar kimsin dedim yazı unuttun mu dedi tekrar kimsin dedim senin perin dişin aşkın dedi.Sonra birden kendimi evde buldum bir ak sakallı adam geldi alime benziyordu bana dediki şu eve bir bereket duası okutun.Bende tamam deyip kelimeye şahadet getirdim.Besmele çektim.Annemi tuvaletin orda gördüm bana dediki bismillah çektin mi evet dedim.Rüya bitti uyandım tekrar yattım masada oturmus yemek yiyecektim ufak bir lokma aldım yedim boğazımda kaldı geçmedi annem yanımda annemi iteliyorum dürtüyorum yok.tokat attım yine tınlamadı.Gittim ayran,su aldım içtim gitmedi.Sonra bir anda hepsini ağlayarak çıkardım.mideye hiç birşey gitmedi.O Boğazımın acısını hissederek uyandım.hala acıyordu.

iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah
"Rüyada karanlık bir sokakta "
Rüyada karanlık bir sokakta oldugunuzu görmek; derin düşüncelere dalmaya veya üzüntü ve kedere işarettir...

Rüyada çirkin kıllı bir kadın Görmek ; hayirli degil dir...
gelecek bir tehlikenin isareti,üzüntü ve birçok sorunla karşı karşıya kalacaksınız...
Kadınların (Kizlarin ) şerrinden Allah'a (c.c) sığınin seklinde yorumlanir..
Siz Rüyada bereket duası okumadiniz..
"şu eve bir bereket duası okutun " diye duydunuz.. evinizdeki maddi, manevi ,ruhsal, duygusal bereketsizligin mana ve hikmet ve sebebini
bir Alim insana sormaniz gerekliligine isarettir...

Bizim burada Veli mi Deli mi dedigimiz bir kardesimiz var.. Onun icin derler ki Bogazindan haram lokma gecmezmis..
gecen sene buradaki muzip genclerlerden birisi,calistigi resturantan gizlice yemek alip (calip) ona goturmus ve hakkinda bu soylenenin sacmaligini
ispatliyacagini arkadaslarina bildirmis..
Kizim da merakli o da gitmis ve guzel islami bir piknik yapildi ve o calinti yemegi bu kardesimize helal yemekler ile birlikte ikram etmisler..
Tabi ki garibim ac..helal yemekleri parmaklarini yalliyarak yerken ocalinti yemekten ilk lokmasini agzina koydugunda tikanmis...
ne geri ne ileri,. su vermisler, sirtina vurmuslar yook meczup Can veriyor morarmaya baslayinca KIZIM tip fakultesi ogrencisidir..
hemen ilk mudahaleyi yapmis ve hastahaneye kaldirip midesi temizlenip o haram lokmanin her zerresi temizlenince kurtuldu Hamd olsun..
simdi buradaki SIRRI hikmetti herkes kendince nasiplensin..

hak etmediğimiz bir kazanç,HAKKIMIZ olmiyan her lokma haram dir..Haram lokma, sadece haram parayla satın alınan lokma değildir.
Paramız helal da olsa, içeriği helal olmayan lokma, haramdır. ..
yediklerimize, ictiklerimize, nerden ve kimden aldigimiza da Dikkat edelim.. yoksa.. insan bir bosluga ve deprasyona girebiliyor..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

müslüman, bir iş yapacağı zaman önce besmele çeker. Böylece şeytanın şerrinden, her türlü şeytani duygu ve düşüncelerden Allah’a sığınmış ve Allah’a güvenini belirtmiş olur.
Besmele çekerek bir işe başlamakla müslüman yardım istemiş olur.

Besmelesiz başlanan işten hayır hasıl olmaz. İşlerinin hayırla başlaması ve hayırla sonuçlanmasını isteyen her müslüman, önce besmele çekecektir.
Besmele her hayrın da anahtarı olduğundan; besmele ile hayır kapıları açılıverir. Bunun için bir işe başlamadan, bir şey yiyip içmeden, yerimizden kalkmadan ve yatağımıza yatmadan, kitabımızı açmadan, işimize, okulumuza gitmeden, evimizin, arabamızın kapısını açmadan besmele cekelim ins.. bunu unutmayin Genc Kardesim..
Hayirli gunler...

Üst Alt