• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bembeyaz tül perde görmek

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bismillâhirrahmânirrahîm

Selamün aleyküm cümleten :)

Gönül sızım abla nasılsın? İki gündür internete giremiyorum int.te sıkıntı vardı, şükür kavuştuk özledim sizleri, sitemizi :tamam:.

Annem dün ve bugün rüya gördü. Annemin ismi Emine, 48 yaşında ev hanımı.

(Annemin ağzından :))
Dünkü rüyası:
Köyümüzdeki evin balkonunda, teyzemin torunu yeni yıkanmış bembeyaz tül perdesini nemli bir şekilde getirip, kuruyunca kendi odana takarsın dedi, ben de takmaya kıyamadım hatta katlayıp poşete koysam mı diye düşündüm.

Bugünkü rüyası:
Görümcemin kızı kendi gelinliğini gösterdi, çok güzeldi, ardından da kızım gösterdi gelinliğini (ben), hangisinin güzel olduğuna karar veremedim.
Sonra evime gitmek için ayaklanmıştım ki, gelinlik gösteren eşimin damadıyla karşılaştık; damat beni tanımadığı için yeğenim beni tanıştırmak istedi. Damadın elinde poşetler vardı, önce poşetleri bırakayım sonra tanışırız dedi, geri geldi. Tanıştık ve benim elime iki beyaz kağıdın arasında kağıt para verdi.

(Annem iki rüyada da ferah bir şekilde uyanmış)
Gönül sızım ablacım kusuruma bakma biraz ayrıntılı anlattım, uzun oldu ama rica etsem annemin rüyalarını yorumlayabilir misin? Çok merak da ettik hani başımızdaki sorunlardan ötürüde. İnşallah hayır olsun. Allah razı olsun hayırlı geceler dilerim size ve bütün arkadaşlara..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. Hamd olsun iyiyim...KIZIM geldi ya ..mutluyum..bende yarin cocuklarim ile okullar baslamadan kisa bir tatile cikabilirim...
Hayirdir insallah..Yatak çevresinde görülen tül (cibinlik) eşiyle muhabbet etmeye, Tül perde ve kadın yüzünde görülen tül iffet ve güzelliğe delalet eder.
Annenize soyleyin o veya bu diye karar vermekte
yani ayril veya baris...diye karar verirken Ana Yuregi ile Allahim evladim hakkinda en HAYIRLISI ne ise onu ver diye cokca dua etsin....
Rüyada beyaz Perde görmek: keder ve SIKINTININ geçerek hayra ...yorumlanir allahu alem.. selamet ile hayirli geceler...

Allah'ın rahmeti ve bereketi sizinle olsun... Gönül güneşiniz hiç solmasın,yüzünüz aydın olsun...
Kalbiniz nur,dualarınız kabul olsun inşallah Amin ...
Selam ve dua ile
HAYIRLI CUMALAR...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah iyilik güzellik versin ablacım. Gözünüz bahtınız dünyanız ahiretiniz aydın olsun inşallah :) ne güzel inşallah Allah hayırlı günler versin birlikte. Hayırlı tatiller dilerim.

Annemde hep hayırlısı için dua ediyor tabi, çok gözyaşı döktü, annemi babamı üzdüğüm için çok üzülüyorum. Onların benim yüzümden sıkıntı çekmelerini istemezdim... Annem tekrar devam edeceğimize inanmıyor, güveni kalmadı eşime, benim de zaman geçtikçe güvenim gitti Gönül sızım abla, umudum yok ondan yana. Ama şükür, Rabbim'e güvenim sonsuz, içime ferahlık veren "O". Şu mübarek gün hürmetine Allah'ım cümlemizin hayır dualarını kabul eylesin, inşallah içimiz yanarak samimi dualar etmek nasip etsin bizlere.Allah'ım iyilerle karşılaştırsın, kötüleri ıslah etsin, Allah herkese nerde ne hata yaptığını bildirsin inşallah.duaa..

Yorumunuz için çok tşk ederim Gönül sızım abla Allah razı olsun dualarınız için de...

Üst Alt