• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Belediye Başkanı olmak

Mir_54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. Rüyada Belediye Başkanı olmak neye işarettir? Rüyamda belediye başkanlığı seçimi var. Büyük bir alandayız, çok kalabalık herkesin üstünde beyaz önlük var. Elimde bir kağıt parçası var üstünde ismim yazılı. İkinci ismimin baş harfini yazmamışım ama sonra düzelmiş olarak görüyorum. Birden belediye başkanlığını kazandığım duyuruluyor, kürsüye çağrılıyorlar. Kürsüye çıkıyorum konuşma yapıyorum, "beklemediğim birşey olduğunu, çok mutlu olduğumu, ne diyeceğimi bilemediğimi söylüyorum." Tabi ben konuşurken kalabalıktan bazıları ben kazanmalıydım diyorlardı. Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam, Rüyada Belediye Başkanı olmak tabiri;
Yüce Mevlam rüyanızı hayırlı eylesin.
Herşeyi hakkıyla bilen gören gözeten Yüce Allah rüyanızı hayırlı eylesin.

Rüyada makam görmek hep hayra yorumlanır.
Beyaz önlüklü insanların olması hayırlı güzel işlerin olacağı manası çıkar.
Kağıda adının yazılması, izdivaç ya da yeni güzel gelişmeler olacak demektir.
Adının eksik yazılması ise bu süreçte biraz sabırlı olman gerekiyor demektir.

Başkan seçilmen ise makam ve mevki sahibi biri olabileceğin gibi, makam sahibinden iltifat göreceksin manası çıkabilir.

İnsanların kalabalık olması ise yakında bir takım değişiklikler olacağı anlamı gelebilir.

Çok dua ve ibadet etmek lazım. Yalan iftira ve gıybetten uzak durmak lazım. Tv ve sosyal medya yalanlarla dolu. O yalanları siz de paylaşmayın.

Rüyada siyasi durumlar gerçek hayatta da politik durumların sizi iiçine çekme ihtimalinin olduğu ve gıllıgışlu bir alana sürüklenme ile karşı karşıyasınız demektir. Dolayısıyla daha fazla dua etmek ve Allahtan hakikati dilemek lazım.

Dürüstlüğünüzü korumak için sürekli Allahı zikredin ve ölümü düşünün.

Yüce Mevlamız, hakkınızda hayırlı olanı lütfeylesin.

Üst Alt