• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek kakası görmek

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek kakası temizlemek, rüyada bebek kakası görmek, cocuk kakası rüya tabiri açıklaması.
Merhaba Hayırlı günler, rüyamda kuzenimin ya da yeğenimin ( hatırlamıyorum hangisi olduğunu ama rüyamda 2- 3 yaşlarındalar. 2'si de erkek.) bezini temizliyordum. Bezini açtığımda hala kakasının devam ettiğini görüyorum. Sonra duşa götürüp belden aşağısını yıkıyorum. Rüyam ne manaya gelir?
Emeğinize sağlık. Hakk'a emanet..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırlı günler, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada erkek bebeğin affedersiniz bokunu görmek;
rüyayı gören insandaki büyük rahatlama arzusunu ya da bir bebek sahibi olma isteğini simgeler.

Rüyada bok görmek;
genellikle insanın günlük hayatında sıkıntılı, stresli ,ne zaman olacak sorusunun aklinda cevabini ararken ,olduğu dönemlerde gerçekleşen bir rüyadır.

Rüyada çocuk boku ,yani kaka görmek veya bir çocuğun halen kaka yaptığını görmek;
hayat boyu sürecek bir sağlığa işarettir.

Bebek veya çocuk kakası temizlemek;
bu kakasını temizlediğiniz çocuğun cinsiyetine göre çocuk özleminizi yada o cinsiyetin karakteristiğini yansıtır.

kız çocuk kakası temizlemek;
hayatınızda bir takım zorluklar bulunduğunu fakat sabrederek ve çabalarınızla bunları aşıp mutlu olacağınızı gösterir...

erkek çocuğunun kakasını temizlediğini görmek;
hayatta gerçek dostlarınızın olduğunu ve davranışlarınızın herkes tarafından takdir edildiğini, huzur ve mutluluğun yakın olduğunu temsil eder.

Üzülme!kardeşim, İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da zamanı gelmemiştir,Size duaciyim.....

duaa..

Üst Alt