Merhaba kardesim Hayirdir insallah..
Gordugunuz bebegin KIZ mi erkek mi oldugunu yazmadiginiz icin genelde bir yorum yapmaya calisacagim...
Rüyada bebek görmek masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir.
kız bebek içinizdeki incinebilir, temiz kalpliliğinizi, çaresizliğinizi, erkek bebek bozulmamış temiz ahlakınızı gösterir.
Burun : mal evlat baba kardeş koca arkadaş gibi değer verdiğiniz şeyleri ve kişileri ifade eder..
Rüyada burun görülmesi; murada erileceğine veya ömrün uzun olacağına yorumlanır.
Bir kimsenin rüyasında burnundan sümük aktığını görmesi; büyük ve değerli bir şahsiyetten iyilik ve menfaat göreceğine,
"Rüyada bebek burnu temizlemek "
her erkek biraz da cocuk dur ve biraz da sevdiginin duygularini kullanmayi severler.. veya olaya farkli baktiklari icin karsisindakini incitip kirdiginda farkinda bile olmazlar....
Sevdiginize karşı çok yufka yürekli kavga edince o hatalı olsun veya olmasın sonrasında hemen yumşayan ..
Sevgini, ilgini ve şevkatimi çok belli eden... Yani olduğun gibi doğal ve içten davranıyor olmaniz..
ama bazen düşünüyorsunuz.. faydadan çok zararı mı oluyor bana bu davranışlarının?
Onu çok mu şımartıyorum yoksa ?
burnunu bile ben siliyorum tabiri caiz ise onun buyumesine izin mi vermiyorum...?
bazen bu huylarından kendin bile rahatsız oluyor Sanki kendinizden çok ödün veriyorum...olmaniza isarettir...
Sevdiginizin Size mantikli olmiyan,Sizin prensiplerinize aykiri bir sey teklif etse ne yapardiniz..?
"sarışın ve en falza 1 yaşında olan bir bebeğin "
bunlar ileriyi, gelecegi dusunmiyen sadece bu An-i yasiyan makul ve mantikli olmiyan insan tiplerinin semboludur..
HAZIR olmadiginiz hic bir seyi sadece baskasi istiyor diye SAKIN yapmayin!! sonra onun omur boyu kulu ve kolesi olma durumuna dusersiniz..Allahu Alem...
her şeyin hayırlısı icin Dua edin..
Hayatı boyunca pek çok olayla karşı karşıya kalan insan yaşadığı olaylarla sürekli olarak sınanır. Kendisine hayat veren sayısız nimet bahşeden
Allah’a yakınlığını imanını ve teslimiyetini bu olaylar vesilesiyle gösterir...Nefsiniz ile imtihan ediliyorsunuz bunu UNUTMAYIN...
Kilavuzunuz Nefsiniz.. degil Hak olsun kardesim...
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olabilmek icin O gun gelene kadar Temiz ve iffetli olmak gerekir...
Hayirli Gunler..