• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebeğin nazmaz kıldığını görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm gönül sızım hocam,

Bu sefer kendi rüyamı değil yengemin rüyasını anlatacağım. Size anlatmıştım abimin bir oğlu olmuştu, anlatmıştım ismini safvan kattık. Yengem geçen gece rüyasında safvanın kaybolduğunu ve onu aradığını ve bir camide bulduğunu söyledi. Camide cemaatin önünde namaz kılıyormuş, yani büyük değil aynı doğduğu gibi küçükmüş ve emekliyormuş ve cemaatin önünde namaz kılıyormuş. Hocam gerçekte bebek rızkıyla doğar derler ya, bizim bebeğimiz maşallah doğdu ya bir bereket bir bereket anlatamam. ALLAH'a Peygamberimize hayırlı olur inşaALLAH ÇOK DİNDAR BİRİ OLUR İNŞALLAH. Yorumlarsanız sevinirim hocam ALLAH razı olsun dua ile....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam gönül Dostum
Safvan bir SAHABE - SAFVAN B. MUATTAL (RA)adidir..
Hazreti Peygamberi gözleri ile görmüş, söylediklerine şahit olmuş, yaşayışından örnekler almış, Kuranın nazil oluşuna şahit olmuş,
Peygamber efendimizle birlikte savaşlara, seferlere katılmış nadide insanlardan biri Hz. Safvan bin Muattal.

Rüyada bebeğin Safvan namaz kıldığını görmek ;
dünya ve ahirette hayra ve insallahuRahman Allah a Sadik saliha bir kul olacagina işarettir..Rabbim her seyin en iyisini bilendir..
ayrica Bu bebek Rizki ve bereketti ile gelmesi,Bebeginizin
gelisi ile Maddi manevi,ruhani,duygusal,ailevi bir cok olumsuzluguda olumlu kilip aileyi birbirine kenetleyip toparliyacagina da yorumlanir..
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam evet safvan türbesinin bulunduğu şehirde yaşıyorum abim çokk istiyordu bir oğlu olursa bu sahabinin ismini koyucam diyordu elhamdülillah oldu ve ismi safvan hocam inanın abimdir diye demiyorum mükemmel bir insan gerçekten hocam çok dürüst efendi ahlaklı biri ilk evlendiğinde eşini sevemiyordu ısınamıyordu ama asla bırakmam dedi onun günahını boynuma koymam dedi ve çok şükür iki seneden sonra eşini çok sevdi ve safvanın olmasına izin verdi eşide çok ağırbaşlıydı oda sabretti.şimdi elhamdülilah mutlular .iki çocuğu var kız ve oğlan inşallah evladıda hayırlı bir evlat olur evlatları hocam namaz kılması cemaatin önünde en son yazdığınız yorummuydu...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden Ahh iste simdi size imrendim ;seneler önce ADIYAMAN MENZİL’DE BİR ALLAH DOSTU VAR diye ilk duydugumda gelmistim..
ve halen her turkiyeye gelisimde ADIYAMAN ,istanbul, konya, urfa, bursa yi ziyeret etmeden gurbette dönmem..O mubarek yerler maneviyattin yuksek oldugu guzel mekanlardir..
su muhacirin bedeni Firawn ulkesinde ama gönlüm ADIYAMAN ve istanbulda dir!!

"cemaatin önünde en son yazdığınız yorummuydu... " neresini sordugunuzu anliyamadim..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
yani hocam cemaatin önünde namaz kılması yorumu.

evet hocam çok güzel bir şehirdeyiz maneviyatı yüksek sahabi abimizi ziyarete gidersem sizden selam söylicem gönül sızım hocamın selamı var diyicem sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.. :'(

Üst Alt