• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Bayılmak görmek

omet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Dun gece bir ruya gordum normalde gordugum ruyalari hatirlamayan biriyim. Ama bu ruyanin etkisinde kaldim. Tanidigim bir kiz arkadasim vardi. Bir kac aydir hic kojusmuyorduk. O kadar samimi degildik zaten. Dun gece o arkadasin ve ailesinin bize misafirlige geldiklerini gordum. Normal ailelerimiz tanisiyor gibiydiler. Ama gercekte tanismiyorlar. Kiz bizim evdeydi ailesiyle anneler gulup egleniyodu oda sanki kirk yildir bizimle yasiyor gibi mutluydu. Sonra bir dugun oldu. Bu dugunde halay falan cekiOrum ben bir taraftanda kizi ariyorum gozlerimle. Icimde ona karsi bir hiis hissediOrum. Ama cozemiyorum kendimi. Dugunde daraliyorum ve bayiliyorum. Gozlerimi actigimda onunla birlikte bir yolda elele gidiOrduk.
Ruyami tabir ederseniz cok sevinirim. Lutfen yardim edin. Simdiden tesekkurler Hayirli gunler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
Rüyada Düğün görmek Güçlü sevgi bağları, İnanç, Korku, Evlilik, İlişki anlamlarını simgeler..
Rüyada halay çektiğini görmek ; içinde bulunduğunuz grup içinde uyumlu davranışlar sergileyerek, mutlu bir yaşam süreceğinizi simgeler.
Rüyada daralmak,bayılmak veya bayıldığını görmek; hastalık ve Üzücü bir haber alacaksınız demektir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz manasını taşır..
kendinize maddi, manevi, ruhsal sagliginiza dikkat edin kendi kendinize sorun yaratarak kendinize tasiyamiyacaginiz yukler altina almayin..
Allah,hic kimseye kaldıracağından daha ağır bir sorumluluk yüklemez..
Hayirli gunler..

Üst Alt