• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başörtü görmek

SELMA ÇİÇEK

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

ben rüyamda eski komşum ile tartışıyorum (normal hayattada onunla kırıgınız birbirimize) tartışmadan sonra eltimin kızıda ( gerçekten düğünü olacak ama ben rüyanmdada komşumla tartıştıktan sonra onun kınasına gitmek için annemim evine gidiyorum bizim gelinlerimizde o kınaya gitmekiçin hazırlanmışlar ama hepsi yokuş bir yerde yürüyerek yerler hep yeşil gayet iyi giyinmişler bende kendi annemin yanına uğrayıp kendi başörtüm eski ve rengi soluk olduğu için annemin baş örtüsünü alıyorum kendi başörtümü çıkartıp annemin baş örtüsünü aldım başıma örtüp düğüne gitmek üzereiken uyandım (bu arada annnem dul bir kadın aldığım baş örtü yeşil ama sadece kenar kısmı çiçekli)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın müsamahasına ve halının iyiliğine, sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da
kocanın din ve rütbesine işaret eder.
Kardesim anneniz dul onun başörtüsunu takmaniz pek hayirli bir ruya degil..
Kendinize ceki duzen vermeniz ve esinizin bazi eksik yonleri oldugu gibi bir cok iyi tarafi da oldugunu bilmeniz ,anlayip esiniz ile araniza sevgi,
muhabbet, SABIR ve anlayisli olmazsaniz evde yasanacak bazi tartisma, huzursuzluklarin butun aile bireylerini etkiliyecegine delalettir..

Ailedeki mutlulukta rıza ve vefa çok önemlidir. Ailesine razı olan rahat eder, vefa gösterenleri yüce Allah mükâfatlandırır.
Bir olaya sadece nefis ile değil, aynı zamanda vicdan, akıl, insaf ve sevgiyle de bakmalıdır.
Sevdiğimizi kusuru ile kabul etmek mutluluk için ilk adımdır.
Ayrıca onun yükünü çekmek, sıkıntısına sabretmek, hatasını affetmek, onun için hayır dua etmek iyi geçim için vazgeçilmez şeylerdir.
Aslında sevginin zevki de bu çile içinde gizlidir.

Bir ailenin çok basit tartışmalardan dolayı birbirine kızıp küserek hemen boşanmayı düşünmeleri doğru değildir.
Bu konuda yüce Allah bütün aile reislerini şöyle uyarmaktadır:

“Kadınlarınızla iyi geçinin. Eğer onlardan hoşlanmazsanız (hemen boşamaya gitmeyin, sabredin ve şunu bilin) sizin hoşlanmadığınız bir şeyde Allah pek çok hayır yaratır.”[Nisa 4/19.]
Aynı şeyler kadından da istenir.

Kusursuz dost arayan kimse yalnız kalır. Kusursuz insan nerede? Bir kimsenin iyi hali kötü halinden daha fazla ise o kimse iyi insan kabul edilir ve kusurları affedilir.
Yeter ki bu kusurlar Allah’a şirk koşmak ve namusunu kirletmek gibi affedilmeyecek kusurlardan olmasın.
Bu konuda edep Peygamberimiz (s.a.v) aile reislerine şu inceliği hatırlatmıştır: “Kadın aslı itibariyle farklı yapıda yaratılmıştır; onu sürekli aynı halde tutamazsın.
Hayirli gunler..

edakal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başörtü

Rüyamda başımda geniş krem rengi şifon bir başörtü vardı. Gerçek hayatta tanıdığım bekar bir adam beyaz bir takım elbise giyiyordu ve çok doğru olmasa da bir ayet okuyordu. Ben, çok doğru okumasa da ayet okuduğu için memnun oluyordum. Ben de bu bekar adamın ablasından beyaz bir pasta satın almak için kredi kartımı arıyordum ve sonunda kartımı buluyordum ve pastayı satın alıyordum. Bu adamın ablası bana öğretmen hanım diyordu. Gerçekte bu bekar adam ve ablasını pastanesi var.
Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı ramazanlar,Kadir geceniz mübarek olsun.ALLAH günahlarımzı affetsin inşallah.ben oglumun okul hayatı için istahareye yattım.Kendimi görüyorum.Krem rengi, beyeza çok yakın baş örtümü, başıma örtmüşüm,Kendimi seyrediyorum.çok az kenarıdan saçımı görüyorum.kendi kendime saçımın çogaldıgını düşünüyorum.Kendimi aydınlıkda görüyorum.şimdiden ALLAH razı olsun.Hayırlı kandiller, İNŞAALLAH

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun..Size de Hayırlı ramazanlar..Kadir geceniz mübarek olsun.ALLAH cumlemizin günahlarıni affetsin inşallah..
Layık olmadığımız halde nimetlerini verenden,
şükretmediğimiz halde vermekte ısrar edenden, Rab olmaya daha layık kim olabilir?

Şükür; şükre şükretmektir. Şükrü bize verene, tanıtana, bildirene şükretmektir.
Allah (cc) bize öyle nimetler vermiş, öyle nimetlerle donatmış ki, her birini ayrı ayrı anlatmaya kalksak onu övmeye, hamdü senalar etmeye denizler mürekkep, ağaçlar kalem olsa yetmez...

Allah’ım şükür içinde şükür veriyorsun, biz sana nasıl şükretsek azdır. Kalp içinde kalp gibi. Can içinde canlar yaratıyorsun.
Sana sonsuz şükürler. Şükre şükretmeyi bildirdiğin için, farkına varmayı bildirdiğin için Sana hamdüsenâlar olsun, bizi sonsuz nimetleriyle donatan Hayirli Saglikli evladlar verdin..Can icin de canan verdin...ama unutmayin.. her nimetin bir külfeti vardır.. Külfet nimete ve nimet külfet oranina göredir...

Hayirdir insallah..
Rüyada başörtüsü görmek bekar bir bayan için evlilik işaret eder.
evli olanlar icin ailesini,kocasini simgeler..
Gördüğünüz rüya yaşamınızda güzel gelişmelerin olacağını müjdeliyor..Allahu Alem..

Rüyada aydınlık görmek; ilim, irfan ve hikmete delâlet eder.
Hayirli Kandiler..

Üst Alt