• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başkasının bebeğini emzirmek

A

Acizkul

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm, Rüyamda bir kız çocuğu emziriyordum, daha sonra bebek diğerinden emmek istedi. Bende diğerinden emzirdim.Ama bebek benim çocuğum değildi bebek başkasınındı

Şeyma DOĞAN
EV HANIMI
EVLİ
ANKARA

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah
Rüyada başkasının bebeğini emzirmek ;gecici Gam, keder, SIKINTI...
Sut ise Allah-in bir RIZKINA nail olmaniz seklinde Yorumlanir..Allahu alem..
başkalarının işine karışmayın..sizin niyetiniz iyi olabilir ama baskalari farkli dusunebilir..
Saglikli, huzurlu gunler Kardesim..

leylak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Başkasının bebeğini emzirmek. Selamün aleyküm ben bir rüya gördüm ve internette ararken sizin siteyi buldum.Yardımcı olursanız sevinirim. Rüyam şöyle benim bir bayan arkadaşım var yeni bebeği oldu 1 aylık. Ben o bebeği rüyamda emzirirken gördüm. Arkadaşımın eşi ise emzirme parası verdi. Sonra Abim onların evinde onlara etli bir yemek pişiriyordu. Olaylar arkadaşımın evinde geçiyor. Tabirini öğrenmek istedim. Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada başkasının bebeğini emzirmek;
Dünya hayatının bir imtihan yeri olması nedeniyle gün içinde insanın karşınıza ... ters gittiği, sıkıntı verdiği veya vicdanını rahatsız ettiği bir olay, teklif gelirse bundan uzak durun yoksa ve gereksiz bir tartışma olacağına yorumlanir..

Rüyada iken büyük manevi bir alemin içindesinizdir.Gördüğünüz rüya dünya işlerinizde başınıza gelebileceği kadar Ahiretle de ilgili olabilir ve orada yaşayacağınız olaylara ilişkin olabilir..

Sorumluluk almak SORUMLU olmak vebali getirir...
Her şey yarattığı üzere Allah'ı zikretmektedir.
İster susarak ister konuşarak. Niyet Hayr sa fiilde hayr vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.

E

Esmaag

Kayıtsız
Misafir
Baskasinin bebegini emzirmek. Merhaba ruyamda tanimadigim kimin oldugunu bilmedigim en fazla 1 aylik bir bebegi emziriyordum. Ve ruyada sut fiskiriyordu ama bebek emmek istemiyordu. Bekar oldugum icin kendim de ruyamda sasiriyordum nasil boyle sut geliyo diye ve annem yanimda gulumseyerek izliyordu. Nedir acaba yorumu tesekkurler.

Üst Alt