• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Başbakanın elini öpmek

• Konuyu başlatan Mesut6420
  • Başlangıç tarihi
M

Mesut6420

Kayıtsız
Misafir
Bir camide namaz kılmak için beklerken camiye Başbakan geldi, ben kendisine hoş geldin dedikten sonra elini öptüm, biraz sohbet ettikten sonra uyanmışım, sohbet sırasında Başbakan güler yüzlü ve takım elbise giyimliydi. Şimdiden yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim

Denizliden Mesut
Kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Kardesim lutfen kelamdan once selam verelim ki Ben de karsimda bir insan oldugunu hissetip yorum yapar iken muhabbet edebileyim..
duvara konusmiyayim..
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanir..

"elini öptüm"
ayrica Devlet yardimi da alacaginiza delalettir..Allahu alem..

Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin
veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.

Namaz dua ve Rahmanin huzurunda Huzur ariyanlardan olun..
izzet güç ve maksada erişmek muradina ermek istiyorsan biraz sabirli anlayisli ve mutevazi olun.. ki o guzelikler kapinizdan gonul bahcenize girebilsin...
Her nimete erdiğinde ve başarıya ulaştığın vakit
"Elhamdülillah"deyin başariniz artar.
Hz. Ali r.a
"Hayat bükmeden belini... Sen bük nefs'in bileğini..!"

Merve çakmakçı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Başbakanın elini öpmek ve sarılmak

Selamun aleyküm,
Rüyamda, başbakan önümden geçti. Tam ondan güzel bahsederken, yanıma geldi ve ben kendisini çok sevdiğim için içim kıpır kıpır oldu. Övgüler yağdırmaya başladım. Elini aldım, biraz zorla gibi oldu ve öptüm elini. Gülümsedi, çekimser sarıldım. Hava bozuktu ve üzerinde kaban vardı. Bu rüyayı dün gece gördüm ve çok etkilendim. Gercek gibiydi, uyanmak dahi istemedım. Devlet işine girmek istiyorum, onunla bağlantılı olabilir mi? Merak ettım, her anlattıgım oyle yorumladı.
Şimdiden yorumunuz için teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam, hayirdir insallah...
Rüyada, Başbakanın elini öpmek ve sarılmak; yetki, güç ve kontrol yeteneklerinizi ifade eder. Bu yönde gelişiminizin işaretidir..
Rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, rızık, nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; rüyada görülen duruma göre yorumlanir..

"biraz zorla gibi oldu ve öptüm elini." kolay olmiyacak ama her turlu zahmet, SIKINTI ve çabaya değecek bir mevkiye gelmeniz,
ayrica devlet yardimi da alacaginiza delalettir... Allahu alem...

Yani rüyada Başbakan'ın iyi halde olması veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.

yaman1963

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
başbakanın elini öpmek

selamün aleyküm.rüyamda yanında tanıdığım biriyle başbakan Tayyib Erdoğan karşımdan geliyordu,yan yana geldiğimizde müsaade istiyerek elini öptüm. Toplamda 4 kişi olduğumuz halde 5.kişi fotoğrafımızı çekmek istiyordu ama ben fotoğraf karesine girmek için sağa ve sola gitmeme rağmen bir türlü fotoğraf karesinde kendime yer bulamadım.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada Başbakanın elini öpmek ve sarılmak; yetki güç ve kontrol yeteneklerinizi ifade eder. Bu yönde gelişiminizin işaretidir..
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.
bu gunlerde kendinizi fazlalik ve faydasız hissettiğinize de yorumlanir..
Hayirli gunler..

Üst Alt