• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balıkçı görmek

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm;

Ben 40 yaşında bekar bir erkeğim.

Hayırlar olsun,rüyamda bir balıkçı teknesinde,balıkçı bana buralarda çok büyük bir balık dolaştığını söylüyor,hatta balığın cinsini de söylüyor ama hatırlamıyorum.Ancak ben,o cins balığın nasıl bu kadar büyük olduğunu söylüyorum ama denizin dibine bak diyor.1-2 metre derinlik var ve su oldukça berrak.Dipte balık yok ancak çok büyük bir balığın kuyruk bölümünün izi var dipteki kumun üstünde..
Balıkçı ''demek ki buralarda dolaşıyor bu balık'' diyor ve rüyanın sonunda biraz bakınıyoruz acaba o balığa denk gelir miyiz diye.

Rabbime emanet olun
Sevgili ''gönül sızım' a emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aleykum selam Hayirdir insallah
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda içinizdeki huzur, sakinlik, mutluluk özlemlerinizi simgelemektedir ve rüyadaki unsurlar temiz olması, berrak olması, denizin dibini görmeniz bu özelmelerinizin yakın zamanda gerçekleşeceğini işaret etmektedir.
İnsanın varlığı .kaderi sır ve hikmet ile kuşatılmıştır.
Bizim dar bilgimiz ve tecrübemiz ile olaylari algiliyamayiz...

"çok büyük bir balık dolaştığını söylüyor "
Risk ile gelen büyük bir kismet, nasip seklinde yorumlanir..
Denizin dibinde incilerle taşlar karışık bulunurlar…bunlari birbirinden ayirt edemediginzde Rabbinize yonelip Hakkinizda Hayirlisi icin cokca Dua edin!!

KUM sizin mantiksal dunyanizi semboludur..Akılla kalp arasında bir türlü denge tutturamayisindaki izlerdir..
Rabbime emanet olun
Hayirli gunler...

tolgabey

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim Gönül sızım Allah razı olsun....

Üst Alt