• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bahçe görmek

acly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba rüyamda yürürken buluyorum kendimi bir park gibi bahçe yemyeşil ağaçlarla dolu orada olduğum zaman ne kadar güzel diye geçiriyorum içimden hafiften rüzgar esiyor ama esen rüzgar hoşuma gidiyor biraz ilerliyorum ileride bankta oturan sarışın bir bayan ayakta yanında bir kız daha tanıyormuşum gibi geliyor o an kadın benden alkol istiyor bende gidip onun için bi yere gidiyorum aydınlık karanlık değil içki satan birinden bira alıyorum adam onu siyah bir poşete ağzı kapalı bir şekilde koyuyor bana veriyor yine o parka gidiyorum ağaçlar yine huzur kaplatıyor yine iyi hissediyorum bankın üstüne siyah poşeti koyuyorum ona bakıyorum bir süre sonrada kadına bakıyorum ama birayı alırken bana ait değil bu zaten başkasına veriyorum diye söylüyorum uzun zamandır sürekli dua ettiğim bir durum var eski erkek arkadaşım hala çok sevdiğim değer verdiğim bir insan onunla ilgili bir işaret olabilir mi diye düşündüm ve size yazdım teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada bahçe görmek, çok güzel, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir döneme girildiğini,emellerin yerine geleceğini belirtir...
"içki satan birinden bira alıyorum "
bazı gizli hasımlara sahip olduğunuz ve birilerinin sizi kullandığını anlamına gelir..

Hayra vesile olan, hayır işlemiş gibidir.kötülüğe vesile olan ,Kötülük yapan kimse gibidir..

SEvgin seni sevdiğine karşı kör etmesin!..aklınızı ve mantığınızı kullanarak hareket edin.
Herşeyi Zamana Bırakin..
zaman Size her seyin en iyisini ,hayirli olanini gosterecektir..

İnsan gittiği yolun neresi oldugunu bilirse o yolda başına ne geliceğine dair tedbir alabilir.
Yolu bilmeden gitmek zor hemde cok zor. Çıkmaz sokakda olabilir. Önü ucurum olup düşedebilirsiniz..
Siz nereye gittiginizi bilmediginizi hep bahaneler ile kendinizi kandirdiginiza delalettir..

Hüsrana uğramak istemiyorsan,umudunu,hayal tarlasına ekme... Reality gerçekler bahçesine ekin ve hayattiniza devam edin..
insallah bir gün,Sizi gerçekten seven, değerini bilen,onun ile mutlu ve Huzurlu olacağiniz Hayirli bir insani Rabbim karsiniza cikarir...

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... "

"Kalp, bir bahçe gibidir.
Onda mutlaka birşeyler bitecektir.
O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin!"
Hz. Mevlana

ama Siz bu bahçeye bahane ve alkol ve bira ekiyorsunuz..
İnsan Dışı İle Karşılanır, bahaneler İle Uğurlanır..

Sizin hayir sandiklarinizda ser ser sandiklarinizda hayir vardir.. Allah cc. Yar ve
Yardimciniz olsun..Selamet ile kardesim..

acly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
cevap

belkide rabbim sana istediğini vereceğim ama kendini kullandırma dikkatli ol demek istiyordur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
belkide rabbim sana istediğini vereceğim ama kendini kullandırma dikkatli ol demek istiyordur

aynen kardesim..Helal olana haram yoldan ,haram niyetle varılmaz..
Haramlara peşkeş çekilen ler bir gun kalbinizi acıtır! ayaklariniza ve boğazına dolanırlar...
kendini kullandırma dikkatli ol!! kullanilma tarihin geçince ne olacak ..
bir kenara atilip yine her seye ragmen ;UNUTULACAKSINIZ...

güle meftun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bahçeye sebzeler ekmek

selamun aleyküm....rüyamda sahurdan sonra uyuduğumda bir bahçemin olduğunu bu bahçeye domates fidesi ,salatalık fidesi ,biber fidesi diktiğimi gördüm...bahçemde yeni çıkmış marullar ve maydanozlar vardı..kendimce çok seviniyor iyi bakarsam çok güzel sebzelerim olacağını düşünüyordum .diktiğim domates fideleri hemen büyümüşlerdi ...hayırdır inşeellah ..yorumlarınız bekliyorum hocam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada bahçe görmenin bir çok anlamı vardır.
Rüyada görülen bahçe , rüyayı gören kişinin durumuna, gördüğü rüyanın şekline ve yaşam biçimine göre değişiklik arz eder.

Rüyada bahçe görmek İmam Cafer Sadık’a göre rüyada bahçe görmek şu anlamlara gelir:
Kadın,Hayırlı eş
Hayırlı evlat,
Geçimlilik, Mal,
Yükseklik, Mutluluk

Bahçede sebze olduğunu görmek; işinizin güzel olacağına ve kariyerinizin yükseleceğine…delalettir..
ayrica evliliğinizi bakıma almanız gerekliligine isarettir..

'iyi bakarsam çok güzel sebzelerim olacağını düşünüyordum "
Emek vermek ve ilgilenmek işimizi, eşimizi, çocuklarımızı, ailemizi sevdiğimizi gösterir...
Yeterli zamanım yok ya da olacağı varsa nasılsa olur diyerek topu yine kadere atmayalım.
Önce tedbir sonra tevekkül. Çaba gösterdiğimiz sürece mutlu olur ve mutlu edebiliriz. Unutmayalım sahip çıkmadığımız şey bizim değildir.

evliliğinize ne kadar sevgi, ilgi ,sefkat yatırım yaparsanız ...o kadar da evlilik size geri veririr..
EVLİLİĞİNİZE YATIRIM YAPIN..NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ..
Bakarsan bağ, bakmazsan el olur. ..

sedatin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

3 gün önce bir gece rüya gördüm, ailemle kurak bir dağda su kenarında geziniyorduk. Suyu takip ediyorduk, suyun diğer tarafına atlayıp geçince çok güzel ama muhteşem bir yer görüyordum, bir bahçe gibiydi otlar uzun.... neyse bahçenin içinde biri arkası dönük yürüyordu, arkası dönük ama bana bakıyordu sanki o an ordan uzaklaştım ve daha sonra eve gittik. Evdekilerine anlattım durumu, dayım ve dedem bahçeyi ve bahçede bana bakan adamı görmeye gittiler ve orada dayak yiyordular, o adamdan seslerini duyuyordum. şak şuk dayak sesleri geliyordu... (Birinci rüyam böyle)

budan sonra iki gün ise aynı rüyayı gördüm birisi beni arkadan çekiyor bağırarak uyanıyorum hissediyorum ama göremiyorum.

Akşam namazından sonra çalışıyorum çok meşgulum korku akşam başlıyor sabah namazında uyanıyorum huzursuzluk basıyor kalbim sıkışıyor ne olduğunu bilmiyorum

Bilgilendirmek için yazıyorum : Teyzemin oğluna bir yıl önce üç harfliler musallat olmuştu ağlıyordu evden kaçıyordu bir hocaya götürmüştük.. Şimdi benim gördüğüm rüyalar neyi ifade ediyor bilemiyorum Bilgilendirirseniz sevinirim. Allah razı olsun

Üst Alt