• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada babanın suratinin cürüdügünü görmek.

emrecan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, arkadaslar gördüğüm ve çok etkilendigim bi rüya nin tabirini soracaktım.. Yatmadan önce başım çok agriyordu zorda olsa uyuyabildim.. Rüyamda annem ile babam yerde oturmuş karsilikli birbirlerine bakiyolardi birden annem babamın suratına tokat atmaya başladı ikiside konuşmuyordu her tokatta babamın yüzü. Curuyordu artık iyice çürüdü yüz ben annemi durdurdum sonra babamın suratına baktım ve küçücük kirismisti suratima aglamakli gözlerle bakarken uyandım... Babam normal hayatta ise hasta böbrek yetmezligi var ve ben öğrenci olduğum için yurda gelmiştim o gece evden ayrilmistim babamla gorusemeden. Insallah hayırlıdır cevaplarsaniz sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yarab.jpg

Aleykum Selam Kardesim.. Hayirdir insallah..
Ne guzel bir Ruya Desenize Anneniz, Babaniza guzel bir şefkat tokadı atmis..
Bey kendine bak!! Yoksa bir tokad yersin misali...
Ruyada kisi tokat atarsa çok güçlenecek ve iyilik yapacak demektir. Tokat yerse yardım alacak demektir...
Bir baska rivayete görede: Rüyada tokat atmak veya atilmak gafletten uyanmaya,uyandirilmaya ikaza isarettir

Rüyada çürük, çürümüş bir şey, çürüme, bir şeyin çürüdüğünü görmek gerçek yaşamda negatif mesajlar verir.
Belkide icinde tutugunuz endise , korku ve Babaniza olan duskunlugunuz de olabilir...

rüyada vücudunun bazı bölgeleri*nin çürüdüğünü veya morardığını görmek, yorgunluktan bitap düşme*ye veya gecici üzüntüye ve hastaliga işarettir.

ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !.
OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM
ŞEKLİMİZDİR...
Hayirli aksamlar kardesim.
Babanizi Allah a emanet edin...ins.. daha nice mutlu, huzurlu gunlerde beraber Ailece olursunuz..

emrecan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkürler

Çok teşekkür ederim Kardesim Allah razı olsun...

Üst Alt