• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baba görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.

Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve sanatını devam ettirmeye,

Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa işaret eder.

Rüyada Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır.

Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir.

Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Karşılaştığınız zorluklarda deneyimli birinden yardım alacağınızın, eğer babanız öldüyse işte zarara uğrama olasılığınız olduğunun işaretidir.

Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en hayirli rüya, anasi, babasi, dedesi ve akrabalarini görmesidir.

Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir.

Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.

Hayattaki babasını ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa işaret eder.

maksat

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Assalamu aleykum!!!
Ruyada hayatta ölmüş olan babanın uyuduğunu gördüm(O zaman benim babam ölmüşti ki diye düşünüyorum).

Maksat
Bekar,yaş 25
Aktau

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Öncelikle başınız sağ olsun diyorum. Allah sevgili babanıza rahmet, sizlere sabır versin.
Rüyanız babanıza olan hasret ve sevginizi yansıtmaktadır.
ayrica umudunuzu kesttiginiz bir kisi veya olayda kisa bir zaman sonra tekrar gundeme gelecegine yorumlanir..Allahu alem..

İki kardeş; uyku ve ölüm...
Hakka hakkını vererek yaşayan için yeniden doğum olan ölüm belki de kendi eksiklerimiz yüzünden bize soğuk geliyor...
Uyku yarı ölüm hali... Ama asıl sorun uyanıkken uyku halinde olmak...
Uyku elbette çekici ama keşke ayakta uyumasak...
Uyku bir nevi ölüm, uyanmak da dirilmek gibidir...
Rabbim cumlemize ölmeden dirilmeyi nasip etsin..
Hayirli Cumalar..

maksat

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Vay be,Maşallah,Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin,aynen yorumlandığı gibi oldu.
Mubarek aylar kutlu olsun!!!:)

nejla

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda sevgilim yuzunden babam beni dovdu

esselamun aleykum ben 24 yasinda bekar bayanim 2 yildir ciktigim bir erkek var. Ruyamda babam beni sevgilimle cikma sebebiyle sopayla dovuyordu sonra mutfakta aglayarak yemek pisiriyordum telefonda sevgilimle konusuyorum lutfen telefonu kapatirmisin bababm duyacak zaten senin yuzunden dayak yedim gene dayak yememi istemiyorsan lutfen kapat diyorum ama beni sevgilim dinlemiyor ve disari ciktim hava cok soguk kar yagiyor etraf bem beyaz

Yönetim/Edit;Rüyanız burda dun yorumlanmis..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/24975-ruyada-babanin-dovdugunu-gormek.html

bsr-26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
babam

merhaba
babami iki ay once kaybettik. ben hakkaride gorev yapiyorum. burdaki ogrencilerim babam icin hatim okudular. bunun ertesi gunu esim bir ruya gordu.
babamin yesillikler icinde bir mezarda oldugunu,o mezarin icine girip babami yukari cektigini, babamin uzerinde herzamanki pantolon ve gomleginin oldugunu,arabaya binip yola ciktiklarini, yolda babamin sag tarafim cok uyustu deyip omzunu ovdugunu, biyiklarini temizledigini ( herzaman yapardi bunu) gormus. daha sonra yola ciktiklarini baska bir yere gitmek isterken hakkariye getirdigini burda durup bir mescitte ellerini yuzunu yikadiklarini gormus.
yardimci olursaniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Öncelikle başınız sağ olsun diyorum.
Allah sevgili babanıza rahmet, sizlere sabır versin.
Rüyanız babanıza olan hasret ve sevginizi yansıtmaktadır.
ayrica umudunuzu kesttiginiz bir kisi veya olayda kisa bir zaman sonra tekrar gundeme gelecegine yorumlanir..Allahu alem..
Rabbim bilir ama Hakkaride fazla kalamiyacaginiza baska bir sehre atanmaya,hizmette isarettir..
Allah size hayırlı evlad oldugunuz kadar da;Size hayırlı evlatlar nasip etsin..amin..
Hayirli gunler.

yasemin özer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
babamın dişleri

Selamun Aleyküm ben rüyamda babamla doktora gittigimi görüyordum, babamın bütün dişleri sapa saglamdı ve dişlerini söküp bana veriyordu. Bende dişlerime bakıyordum hepsi çürük hatta o an çürük bir dişim kırılıp elime düşüyordu ve ben şaşkınlık içerisindeydim. Dişlerim çürük degildi diyordum kendime..şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir..
Rüyada Baba;güç,kuvvet, Sabir ve fedakarlıktir..

Çürük diş hastalıktır..Rüyada çürük dişinin düştüğünü kırılmasini,görmek ; içinde bulunduğunuz sıkıntıdan babaniz sayesinde vesilesi ile kurtulacağınızı işaret eder.

Lâ havle velâ kuvvete illâ billah...

duaa..

shadowman

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Ölmüş babamı hasta görmek

Selamlar. Rüyamda ölmüş babamı kanser olmuş gördüm. Aynı rüyada çok kısa bir süreliğine genç halinide gördüm.. Yorumlarmısınız. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada ölmüş babanızı hasta,kanser olarak görmek

hayırlı günler Allah babaniza rahmet eylesin Günahlarını Affetsin...
Rüyaniz hayr olsun..
Vefat etmiş babanızın bir hastalık sonucu mu vefat edip etmediğini bilmiyorum eğer hastalik sonucu ise; sizin bilnçaltinıza yerleşmiş olması nedeniyle böyle bir rüya görmüş olmanız mümkündür.

değil ise;Rüyada ölmüş birini hasta,kanser olarak görmek; onun dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder...

kul hakkı, ödenmemiş borçlar, ibadetler gibi hesapları burada ödeyemezsek haliniz yaman!öbür tarafa Kul HAKKI ve ödenmemis Hesaplar ile gitmeyin!!
ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir.inş.babaniz ardinda Hayırlı Evlatlar birakmıştir..kapanmamiş,ödenmemiş, hesaplari var ise Allah rızası için kapatin..
Allah Tüm ölmüşlerimize rahmet ve mağfiret eylesin...Selametle...

duaa..

aykutu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babamı görmek

Selamın aleyküm gönül sızım kardeşim. Ben internetten bir bayanla tanıştığımı size anlatmıştım. Bunun için dün gece istihare namazı kılıp yattım. Rüyamda bir aile meclisinde babamla tartışıyorduk. Babam sarhoştu ve ben ona içki içtiği için babama çok kızmıştım. bunun üzerine babam üzerime yürüdü ve beni dövmeye kalktı. Ayrıca vefat etmiş olan ananemde oradaydı. Yorumlarınız için şimdiden allah razı olsun.(babam bu bayanla ciddi bir adım atmam konusunda bana ısrar etmişti.)selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül Dostum..
Bismillahirahmanirrahim her Rüyayi yorumlamaya başlamadan evvel Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi ,vicdanimi ,aklımı ve ihlas, samimiyettimi koyarim..
internette tanıştığınız insan ile kalbiniz mutmain tatmin mi işte aradiğim insan çocuklarımın annesi olabilecek biri diyebiliyormusunuz...?
Babaniz nasil biri imanli, vicdanli yoksa sadece akli ile hareket eden biri mi...?

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada sarhoş olduğunu görmek; aile içinde sorun yaşamak, işlerinizin kötüye gitmesi olarak yorumlanır.
Rüyada sarhoş Babayi görmek;Onun yüzünden sorun yaşadığınızı, üzüldüğünüzü yada yaşayacağınızı işaret eder...

Kardeşim bir evlilik yapmiş bir insan olarak geçmişinizden ders çıkarıp ona göre yönlenmelisiniz..
ayni şeyleri yapip farkli netice beklemek akillica değil..
Bence Senin karşına evliliği düşündürecek biri çıkmamış henüz. Eğer çıksaydı şu an hazırlıklara başlamış olurdun Bence sırf kendini evlenmek zorunda hissettiğin için kafan karışmış.
Allah (cc) yardmcın olsun.
acele etmeyip, kafanızda soru işaretleri bırakmayacak, doğru insanı bekleyin yada bu insanin doğru insan olup olmadiğina karar vermeye bakin..selam ve dua ile

aykutu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH ARZI OLSUN KARDEŞİM.BABAM NAMAZ KILAN İMANLI BİRİSİ AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BAZEN SADECE AKLI İLE HAREKET EDEBİLİYOR.
''Bence Senin karşına evliliği düşündürecek biri çıkmamış henüz. Eğer çıksaydı şu an hazırlıklara başlamış olurdun Bence sırf kendini evlenmek zorunda hissettiğin için kafan karışmış.
Allah (cc) yardmcın olsun''

ÇOK HAKLISINIZ.BENDE HEP ONU DÜŞÜNDÜM BİŞEYLER EKSİK OLMASA ÇOKTAN EVLİLİK İÇİN HAREKET EDERDİM.ÖNCEKİ EVLİLİĞİMDE BİRAZ EVLİLİK YAPMIŞ OLMAK İÇİNDİ.
TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZDA BİZLEREDE YER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE...

Nurgül1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda babamı görmek

Selamun Aleyküm hocam, benim bir sevgilim var ve beni istemeye gelmeyi düşünüyorlar.rüyamda babam kızım ben seni vermek istemiyorum, durumları biliyorsun dedi ve benimle bu konu hakkında cok şakalaşıyor gelsinler vermiycem diye, acaba rüyayıda onun etkisinde kalıptamı gördüm, anlamını cok merak ediyorum şimdiden teşekkürler hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
bu günlerde, her şeyi kafanıza takmayın yoksa Sizi Ruhsal yönde olumsuz etkiliyebilir...bu Rüya bilinc alti bazi korkularinizi da temsil edebilir..
Rüyada baba görmek;kişinin muradına erişeceğine işaret edilir.

Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şeyde, hakkınızda şer olabilir!!
bu yüzden her zaman hayırlı düşünüp ALLAH'tan hayırlısını dilemek lazım gelir...Selametle..

Nurgül1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yüreginizi saglık hocam teşekkler

BüşraORnk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İlk once SELAMUN ALEYKUM
Ogle arasi uyuyordum ve rüyada babami gordum. Babama cok onem veriyorum. Ruyamda ilk once dedemin hasta yatginda gordum, kafami dondurdum ve bir baktim babam yatiyor yatakta. sonra beni cagirdi dedi busram nerde. benim burdayim babam dedim aglamaya basladim. uyandim hala agliyordum.her babami gorunce aglayarak kalkiyorum . bu ruyami yorumlarsaniz cok minnettar olurum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Babaniza düşkün olmaniza, sevindim Allah Razi olsun...Biliyormuydunuz ;Baba-kız ilişkisi karakteri belirler
Kız çocuklarının hayatına giren ilk erkek babalarıdır.
Baba-kız arasındaki bağ, çocuğun gelecekte ''kadın-erkek ilişkisi''ne bakışını çok etkiliyor..eminim ileri de siz çok duygusal ve eşinize bağli sevgi dolu bir eş olursunuz..utngc..

Rüyada Babasını gören;
hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.
ayrica Babaniza karşı Sevgi ve endişelerinize yorumlanir...

"bir baktim babam yatiyor yatakta "
Rüyada yatakta uzanmak ,yatmak iki şekilde yorumlanır;
Yeni ve temiz bir yatağa uzanmak rüyayı gören kişinin sahip olduklarının kendisi için kâfi olduğuna ve mutlu olmasına yettiğine işaret eder.
Fakat eski ya da kötü bir yatakta uzanmak rüya sahibinin ve yatanin huzursuz ve mutsuz olduğuna,gecim derdine düşeceğine yorulur.
Allah Size ve Babaniza uzun ömürler versin, sağlık,mutluluk,Bereket,huzur hep sizlerle olsun..Selametle..

acilangul1

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum ben fulya 22 yasindayim. Bu gece ruyamda babamin hasta oldugunu gordum. Babamın basi donuyordu bayilacak gibi oldu yataga yatirdik ve ayaklarini uzattik. Ruyamin ne anlama geldigini merak ediyorum, yorumlarsaniz sevinirim hayirli aksamlar.

Üst Alt