• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baba evini görmek

Damlafatma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli günler arkadaşlar. Rüyada baba evini görmek ne demektir? Ruyamda baba evinin bahcesinde uzaniyorum, serum takılı koluma o bitiyor ben cikariyorum. Biraz ileride kizimin elinden tutup baba evinden yan bahceye gidiyorum orasi da kaynanamin evi. Giderken arada amcamin küçük bir marketi var ona uğruyorum selam vermek icin. Bana para vermek istiyor 3 lira elime sıkıştırmaya çalışıyor istemiyorum, amca benim cok param var diyorum yinede israr edince 2 lirasini aliyorum, kizimi da kucagima alip kaynanamin bahcesine giriyorum. Kizim cok küçük elinde sigara var onu kandirip sigarayi yere atiyorum ama sigara yaniyor bi halde. Neyse bahceye girince bi davet gibi bisi var cok kalabalik herkes masalarda oturmus cay falan iciyor, sohbet ediyor. Bir kiz, gorumcem galiba gelip gidecegim masayi gosteriyor kadinlar oturmus kaynanamda orada ben gidip kaynanamin yanina oturuyorum. Kimse hal hatir sormak yada hosgeldin demek için yeltenmiyor bile ben gorumceme sordum sizde hosgeldim diyip opmek yokmu diye o da cevap vermedi. Ben soruyordum insanlara tek tek nasilsiniz diyordum kimse cvp vermiyordu, konusmasina devam ediyordu. Sonra masamizin karsisinda erkekler oturuyordu hepsi kalkti vedalasip gitti sadece biri kaldi uzun boylu esmer gozluklu yaklasik 29-30 yaslarinda. Herkes bana bakip gulumsedi seninki geliyor dercesine ben cok utandim onu ilk defa görüyordum o da beni ilk defa görüyordu ama bi kizimiz vardi cok şaşkındim, masamiza geldi bizden de birkac kisi kalkmisti sadece ailedekileler kalmistik. Kaynanam masanin basinda oturuyordu kalkip masanin yan tarafindaki kanepenin basina oturdu bende yer dar diye kalkip arada biraz mesafe birakip kaynanamin yanina oturdum esim de masanin başına oturdu bana bakiyor gülüyordu, herkes ilk defa gördüğümüzü biliyordu. Onun yeri dar diye gel buraya otur diyip kaynanamla aramızdaki boşluğu gosterdim. Yok sen rahat et dedi gelmedi. Utanmistim sonra basimi kaldirdim onunla goz goze geldik gulumsuyordu, orada uyandim. Etkisinde kaldigim bir ruya lütfen yorumlarsaniz cok mutlu olurum simdiden allah razi olsun.

Üst Alt