• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baba evi görmek

Aylis

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada baba evinde olmak, Rüyada baba evi görmek
Selamün aleyküm verahmetüllahi ve berakatühü.
Normalde yalnız yaşıyorum, rüyada baba evinde olduğumu gördüm. Annemler dışarı çıkıyor ben koltukta yatıp uyuyorum. Sonra uyanıyorum bakıyorum pencere camı açık, anne camı niye açık bıraktın hastalanacağım diye söyleniyorum. Sonra başka birinin evindeyim aynaya bakıyorum saçım kısalmış, beğeniyorum kendimi ama anne niye saçımı kestin ben uyurken diye anneme söyleniyorum yine ve daha sonra aynaya baktığımda saçımın kısa olduğunu yüzümün sakallı olduğunu yüzümde bolca krem olduğunu, kremi yüzüme yedirdiğimi, dişimin üst sağ taraftaki dişlerimin kırık ve çürük olduğunu görüyorum.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada baba evinde olmak, Rüyada baba evi görmek
Selamün aleyküm verahmetüllahi ve berakatühü.
Normalde yalnız yaşıyorum, rüyada baba evinde olduğumu gördüm. Annemler dışarı çıkıyor ben koltukta yatıp uyuyorum. Sonra uyanıyorum bakıyorum pencere camı açık, anne camı niye açık bıraktın hastalanacağım diye söyleniyorum. Sonra başka birinin evindeyim aynaya bakıyorum saçım kısalmış, beğeniyorum kendimi ama anne niye saçımı kestin ben uyurken diye anneme söyleniyorum yine ve daha sonra aynaya baktığımda saçımın kısa olduğunu yüzümün sakallı olduğunu yüzümde bolca krem olduğunu, kremi yüzüme yedirdiğimi, dişimin üst sağ taraftaki dişlerimin kırık ve çürük olduğunu görüyorum.
Aleykümselam. rüyada baba evinde olmak- hatalarından ders çıkarmaya işaret olup hayırdır.

uyumak, gaflettir. uyanmak, tedbirli olmak, akla işarettir.

yüzünüzün sakallı olması, para ve itibarın artması ayrıca maldır. kötü rüya değildir. selametle.

Üst Alt