• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Azrail Meleği ile konuşmak..

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönül Sızım ablacığım...

Bir süre önce gördüğüm etkisinde kaldığım ve hala etkisinde olduğum bir rüyayı yorumlamanızı rica ediyorum sizden İNŞALLAH.

Rüyamda bir saraydayım,üzerimde kaftan var ve sanki o sarayın padişahı benim.Ama benden başka kimse yok Kaftan üzerimde yanlız otururken tavandan simsiyah giysili yüzü kapalı elinde kılıç olan biri aşağı iniyor bana kılıç çekiyor ve kılıcı karnıma sokuyor bende kalkıp onunla mücadeleye giriyorum bende elimdeki kılıçla onu etkisiz hale getiriyorum.Sonra yere oturup başımı bacaklarımın arasına alıp korkuyla bekliyorum kendi kendime ben öldümmü bana kılıç soktu diyorum.Bir ses duyuyorum birisinin ayak sesleri kafamı hafif bacaklarımın arasından çıkararak sesin geldiği yöne doğru bakıyorum aşağıdan yukarı baktığımda ayaklarında köyde giydiğimiz ayakkabılardan basma eteği olan üstünde hırkası olan ve başındada yazması olan güzel yüzlü bir kadın, bakınca temiz yüzlü bir köy kadını.Hadi diyor bana gidiyoruz ben korkuyla yerimden kalkıyorum kaftanım omuzlarımdan yere düşüyor ilerliyorum arkama dönüp bakıyorum kaftan orda duruyor.Kadınla ilerlerken sen Azrailsin değilmi beni almaya geldin ben öldüm diyorum.Ama ben ne yaparım daha doğru dürüst hiçbirşeyim yok ben Allahın huzuruna nasıl çıkarım diyorum.Rabbimin huzuruna çıkmaya yüzüm yok diyorum...Ağlıyorum sonra kadın omzumu sıvazlıyor bana gülümsüyor korkma diyor senin tebessümün bile onca kişiyi mutlu ediyor yüzünden tebessümü eksik etme diyor bana.Sonra diyorki Hem sen sürekli kendine demezmisin Allah'ın 100 merhameti varmış bunlardan 1 tanesini annelere vermiş çocuklarına bu merhametle sevgiyle bağlılarmış.anne Allah'ın verdiği 1 merhametle çocuklarına bu kadar sevgi dolu ve merhametliyse Rabbimin merhameti rahmeti sevgisi bize çokkkk daha büyüktür..Rabbine sığın diyor bana..Sonra beraber yürürken ben hep yere bakıyorum ve bembeyaz karların üzerinde yürüdüğümüzü farkediyorum..Sonra merdivenlerden çıkıyoruz ve bakıyorum ki beni aldığı yere geri getirmiş ama diyorum sen beni aynı yere getirdin.Sonra ortadan kayboluyor......Allah (c.c) hayra çıkarsın inşallah..

Rüyam budur ablacım uzun süre önce görmeme rağmen hala etkisindeyim.Rüyamın anlamı nedir diye hep sordum kendime bana ne anlatıyor diye..Hala merak içersindeyim..Yorumlarsan beni çok mutlu edersin..Sana sevgilerimi sunuyorum.Allah'a emanet ol..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
sorunlara değilde SABIR sarayinda Anne Duasi ile
beklemediğiniz bir ödül ile selamette ereceginize isarettir..
bazen Rüyalar bugunu degil gelecegi de yansitabildugunu unutmayin!!

"o sarayın padişahı benim" Siz padişah yapan ibadet ve amelinizi gosterir..
Kaza ve kaderine razı, belâna sabırlı; nimetlerine şükredici kullarından eyle Yarabbi.
"Sabır ve dua müminin ne güzel iki silahıdır." bu silah ile kusanmaniz gerekliligine isarettir.

"daha doğru dürüst hiçbirşeyim yok ben Allahın huzuruna nasıl çıkarım diyorum.Rabbimin huzuruna çıkmaya yüzüm yok diyorum "
vicdan ve nefis muhasebenizdeki eksikliginizi gosteriyor!!

Ruh hapsolmuş ten kafesine.Bağırıp çağırıyor özgürlük diye.
Sesini duyan varmı bilmem ama.
Herşey bağlanmış bir zamana,sebep ve bir vakte.

ölmeden önce ölenlerden..Gerçeği görenlerden Son nefesi İman İle verenlerden Olmamız duasi İle Hayra kalin..

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sızım ablacım Allah Razı olsun çok teşekkür ederim...İnşallah Rabbim hayırlara çıkarır..Ağzına o güzel yüreğine sağlık..Sağlıklı,sıhatli günler diliyorum...

Üst Alt